Jump to content
IGNORED

N1, CNN medj srbljem

Grunf

Recommended Posts

Posted
Sad u Srbiji dr ima ko hoće... Samo da plati... Čak nije ni skupo... :(

dobro, ja sam u 1 profesiji. ali vi amateri me razocharavate. niko nishta. shta ste stisli pare s_w.gif

sent from bubamoto

Posted

”uticaj mesnih preradjevina na multikulturalnost”

Posted
4 minutes ago, gospa buba said:

dobro, ja sam u 1 profesiji. ali vi amateri me razocharavate. niko nishta. shta ste stisli pare s_w.gif

sent from bubamoto

Koji će mi to...

Ja sebe volim da posmatram kao majstora, a ne naučnika... :fantom:

Znam osobu koja je iz ove moje užasno uzane oblasti nedavno doktorirala™... Mene sramota koliko ništa ne zna o tome u čemu je dr... :(

Posted

mislish da jelena trivan posmatra sebe kao nauchnika hihi.gif

boze dragisha.

ipak je aleksandar bio u pravu. ovo je udar na sns i svi njihovi doktorati ce biti trkeljisani cry.gif

sent from bubamoto

Posted
13 minutes ago, gospa buba said:

nema to veze samnom, to je moj posao. zalim jedino shto nisam bila dokona da uradim josh koji hihi.gif

a i ti si mogo da icepash neki seminarski iz drushtvenih nauka, uturish neke formule na kvarno, samo tako shto bi koji put preskochio roshtilj, pa radio risrch umesto biggrin.png

neki mjeshoviti, uticaj elektrichne energije na biblioteke -_-

gospode boze isuse.gif

sent from bubamoto

znam, ali nismo ko oni

Posted

ima sreću taj megatrend što nije postojao kad su bili na vlasti naši, zatvorili bi ih očas posla

Posted
4 hours ago, gospa buba said:

sent from bubamoto

dobro veče. Ovde dr.agance

Posted
8 hours ago, mraki said:

Pa jebote, on uopšte nema doktorat, dokazano onomad, i kao takav ne bi ni smeo biti tu gde jeste. Ali nikom ništa, nakon par godina Nesbita, on se vratio na svoje mesto i to je to. Sad bi opet da proda istu foru. Stvarno treba N1 insistirati na ovoj priči maksimalno.

Ma dzabe. treba u beskraj ponavljati da se Vucic usrao od Sline da ga ovaj ne Tomanikolicuje, da zato ne sme da da ostavku na mesto predsednika stranke, stalno, svaki dan, bukvalno ga treba milion puta pitati pitati da li je napunio gace od Sline. Pa nek Slina napuni gace.

Posted (edited)

Kad god se iskopa neka svinjarija Rektora Mice, ispliva ugledni profesor u Berlinu Sung Jo Park. On je navodno bio Slini i u komisiji. Ako ovde Univerzitet boli uvo, jel moze makar neki prof dr mr da sastavi mail univerzitetu u Berlinu i skrene im paznju da ih gosn Park bruka i dodeljuje doktorate na srpskom diplomcima engleskih firmi.

Edited by Venom
Posted
13 hours ago, dragance said:

dobro veče. Ovde dr.agance

zdravo doktore :D

jel uzletela karijera onomad, kapitalizovaliste shtogod kapitala po tom osnovu? :hihi:

Posted

ja nisam dr

niti ima nade da budem :cry:

a naradila sa onoliko, evo me i sad čukam po kompu, a leđa boleeeeee :ph34r:

ša sad da mislim o sebi kukavnoj :sad:

Posted
4 minutes ago, Skyhighatrist said:

Mića Begatrend :lolol:

:lolol:

Posted

Gledam pljiž

Razbijaju :lolol::hail: