gospa buba Posted November 27, 2019 Posted November 27, 2019 Sad u Srbiji dr ima ko hoće... Samo da plati... Čak nije ni skupo... :( dobro, ja sam u 1 profesiji. ali vi amateri me razocharavate. niko nishta. shta ste stisli pare sent from bubamoto
kud u maglu Simoviću Posted November 27, 2019 Posted November 27, 2019 ”uticaj mesnih preradjevina na multikulturalnost”
radisa Posted November 27, 2019 Posted November 27, 2019 4 minutes ago, gospa buba said: dobro, ja sam u 1 profesiji. ali vi amateri me razocharavate. niko nishta. shta ste stisli pare sent from bubamoto Koji će mi to... Ja sebe volim da posmatram kao majstora, a ne naučnika... Znam osobu koja je iz ove moje užasno uzane oblasti nedavno doktorirala™... Mene sramota koliko ništa ne zna o tome u čemu je dr... :(
gospa buba Posted November 27, 2019 Posted November 27, 2019 mislish da jelena trivan posmatra sebe kao nauchnika boze dragisha. ipak je aleksandar bio u pravu. ovo je udar na sns i svi njihovi doktorati ce biti trkeljisani sent from bubamoto
renne Posted November 27, 2019 Posted November 27, 2019 13 minutes ago, gospa buba said: nema to veze samnom, to je moj posao. zalim jedino shto nisam bila dokona da uradim josh koji a i ti si mogo da icepash neki seminarski iz drushtvenih nauka, uturish neke formule na kvarno, samo tako shto bi koji put preskochio roshtilj, pa radio risrch umesto neki mjeshoviti, uticaj elektrichne energije na biblioteke -_- gospode boze sent from bubamoto znam, ali nismo ko oni
Sestre Bronte Posted November 28, 2019 Posted November 28, 2019 ima sreću taj megatrend što nije postojao kad su bili na vlasti naši, zatvorili bi ih očas posla
dragance Posted November 28, 2019 Posted November 28, 2019 4 hours ago, gospa buba said: dobro, ja sam u 1 profesiji. ali vi amateri me razocharavate. niko nishta. shta ste stisli pare sent from bubamoto dobro veče. Ovde dr.agance
Nesh Posted November 28, 2019 Posted November 28, 2019 8 hours ago, mraki said: Pa jebote, on uopšte nema doktorat, dokazano onomad, i kao takav ne bi ni smeo biti tu gde jeste. Ali nikom ništa, nakon par godina Nesbita, on se vratio na svoje mesto i to je to. Sad bi opet da proda istu foru. Stvarno treba N1 insistirati na ovoj priči maksimalno. Ma dzabe. treba u beskraj ponavljati da se Vucic usrao od Sline da ga ovaj ne Tomanikolicuje, da zato ne sme da da ostavku na mesto predsednika stranke, stalno, svaki dan, bukvalno ga treba milion puta pitati pitati da li je napunio gace od Sline. Pa nek Slina napuni gace.
Venom Posted November 28, 2019 Posted November 28, 2019 (edited) Kad god se iskopa neka svinjarija Rektora Mice, ispliva ugledni profesor u Berlinu Sung Jo Park. On je navodno bio Slini i u komisiji. Ako ovde Univerzitet boli uvo, jel moze makar neki prof dr mr da sastavi mail univerzitetu u Berlinu i skrene im paznju da ih gosn Park bruka i dodeljuje doktorate na srpskom diplomcima engleskih firmi. Edited November 28, 2019 by Venom
gospa buba Posted November 28, 2019 Posted November 28, 2019 13 hours ago, dragance said: dobro veče. Ovde dr.agance zdravo doktore jel uzletela karijera onomad, kapitalizovaliste shtogod kapitala po tom osnovu?
duda Posted November 28, 2019 Posted November 28, 2019 ja nisam dr niti ima nade da budem a naradila sa onoliko, evo me i sad čukam po kompu, a leđa boleeeeee ša sad da mislim o sebi kukavnoj
kud u maglu Simoviću Posted November 28, 2019 Posted November 28, 2019 4 minutes ago, Skyhighatrist said: Mića Begatrend
duda Posted November 29, 2019 Posted November 29, 2019 Gledam pljiž Razbijaju Puše travu iz domaćeg plastenika
Recommended Posts