Anonymous Posted May 15, 2019 Posted May 15, 2019 (edited) Al' su se nakačali botovi na N1, trebalo bi da razmisle da ukinu komentare. Napustili B92, kao i svi ostali, izgleda: Edited May 15, 2019 by Anonymous
duda Posted May 15, 2019 Posted May 15, 2019 Debata na N1. Lečić i krlo. Koja je to živina reči nemam. Krlo naravno.
slepa živana Posted May 15, 2019 Posted May 15, 2019 7 minutes ago, dùda said: Debata na N1. Lečić i krlo. Koja je to živina reči nemam. Krlo naravno. takozvana maja kocijančič, takozvani boško obradović kakav bolid
slepa živana Posted May 15, 2019 Posted May 15, 2019 vučićeva politika je đinđićeva politika i nastavak tadićeve politike... revolucionar u leki umire dok ga sluša
gagilija Posted May 15, 2019 Posted May 15, 2019 ogavno govno ovaj krlo. i sto se to dere i kurobeca, koliko se to uskurcilo i misli da je nedodirljivo....odvratan odvratan covek
Anonymous Posted May 16, 2019 Posted May 16, 2019 On 15.5.2019. at 21:37, dùda said: Ma kreten totalni. Čak je i glup. Smradina smrdljiva. Još u Idolima je bio anticipiran kao lep i glup.
Frank Pembleton Posted June 17, 2019 Posted June 17, 2019 Vesić krenuo da na KZS da čita mejl koji je urednik slao noviinarima... ...shiit has hit the fan...
slepa živana Posted June 18, 2019 Posted June 18, 2019 17 hours ago, Frank Pembleton said: Vesić krenuo da na KZS da čita mejl koji je urednik slao noviinarima... ispratila sam u vestima i dodatno u onoj emisiji reporteri, ali nisam uspela da povežem. šta se tu zapravo dogodilo?
renne Posted June 18, 2019 Posted June 18, 2019 Vesić kaže da ima mejlove iz redakcije na kojima piše kako se dogovaraju. Drugim rečima, priznaje da su im hakovali server, al' je glup da to shvati
Frank Pembleton Posted June 18, 2019 Posted June 18, 2019 ispratila sam u vestima i dodatno u onoj emisiji reporteri, ali nisam uspela da povežem. šta se tu zapravo dogodilo?Ma klasična kzš Vesara sere, novinar Sovilj se sprema da pita nešto oko gužvi.Govno se kezi u fazonu:Znam vrlo dobro šta ćete da me pitate, pročitao sam mejl koji vam je Ćosić poslao šta da me pitate!Ono što je on rekao jeste format tog mejla, dakle internog mejla koji je poslat od strane urednika novinaru...Dakle on se hvali da je čitao nešto što nije smeo... ...shiit has hit the fan...
mraki Posted June 18, 2019 Posted June 18, 2019 Pa kad je mogao da obije Djilasovu garažu uživo pred tv kamerama da pokaže koliko automobila ima, šta je ovo ...
Recommended Posts