Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

N1, CNN medj srbljem

Featured Replies

Je l' još neko ima problema sa ovim nedavno promenjenim sajtom N1? Aj što je krš kada je korišćenje u pitanju, ali malopre mi je bio otvoren samo jedan tab u brauzeru, samo sajt N1 (naslovna strana), i brauzer jede između 65% i 70% CPU-a...pa to je nenormalno. Šta oni rade, ,,rudare" bitkojn?

• Replies 3.7k
  • Views 449.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Koja je smradina Kovačević, fuj. Oličenje "neće me niko zajebati, svisuisti" pljuckanja sa nebeskih visina mudrosti nedostupne običnim smrtnicima; nešto što najviše prezirem, više od ogoljenog ćacizma

• N1 Info RS Bio jednom jedan Siniša Kovačević Kada je 1998. donet zloglasni Šešeljev Zakon o javnom informisanju sa drakonskim novčanim kaznama za medije koji su za 24 sata pred sudijom za prekršaje mo

• Milošica
    Milošica

Za njega ne verujem.

Posted Images

2 hours ago, hazard said:

Je l' još neko ima problema sa ovim nedavno promenjenim sajtom N1? Aj što je krš kada je korišćenje u pitanju, ali malopre mi je bio otvoren samo jedan tab u brauzeru, samo sajt N1 (naslovna strana), i brauzer jede između 65% i 70% CPU-a...pa to je nenormalno. Šta oni rade, ,,rudare" bitkojn?

Ja sam sad otvorio i jedini problem mi je to što gore piše not secure, nema promena u korišćenju CPU

2 minutes ago, copkillah said:

Ja sam sad otvorio i jedini problem mi je to što gore piše not secure, nema promena u korišćenju CPU

Nije svaki put...svaki drugi, treći otprilike mi se to dešava. A sajt se nekako zakoči. Chromium koristim

"Nove tehnologije" ovo ono...

Mislim da su i ovi sa RTV tako sjebali njihov sajt...

Sajt su unakazali, a bogami i aplikaciju (sad deluje kao da je primarno pravljena za tablete a ne za telefone)

Sta podrazumevate pod  "unakazali/sjebali" - losija optimizacija za mobilne uredjaje i performanse? 

Meni je prvo bio nepregledan nefunkcionalan , a posle sam provalio da "glavi" ...

nepregledan 

nefunkcionalan ✓

posle sam provalio da "glavi"✓

Isto i ja, istim redom...

Kakav sramotan prevod danas, ovaj lik što je prevodio Mekalistera, bolje da au pustili bez prevoda. Aj što je gutao komplet fraze, već što krene jedno, pa ode u drugo, pa pomiješa... Više štete nego koristi. 

1 hour ago, hazard said:

Sajt su unakazali, a bogami i aplikaciju (sad deluje kao da je primarno pravljena za tablete a ne za telefone)

Ovo

9 hours ago, James Marshall said:

Kakav sramotan prevod danas, ovaj lik što je prevodio Mekalistera, bolje da au pustili bez prevoda. Aj što je gutao komplet fraze, već što krene jedno, pa ode u drugo, pa pomiješa... Više štete nego koristi. 

Kad je to bilo?

• 3 weeks later...

Portugal-Srbija

25.03. u 20:45

Nova S

Screenshot_2019-03-18-14-19-05.thumb.png.abb78c5a056851fdbc3b126786437b80.png

Zna li neko gde će biti Nemačka - Srbija?

SK1

Brat Bakićara i brat Georgijev na N1 , trebalo bi da bude veselo!