hazard Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 Je l' još neko ima problema sa ovim nedavno promenjenim sajtom N1? Aj što je krš kada je korišćenje u pitanju, ali malopre mi je bio otvoren samo jedan tab u brauzeru, samo sajt N1 (naslovna strana), i brauzer jede između 65% i 70% CPU-a...pa to je nenormalno. Šta oni rade, ,,rudare" bitkojn?
copkillah Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 2 hours ago, hazard said: Je l' još neko ima problema sa ovim nedavno promenjenim sajtom N1? Aj što je krš kada je korišćenje u pitanju, ali malopre mi je bio otvoren samo jedan tab u brauzeru, samo sajt N1 (naslovna strana), i brauzer jede između 65% i 70% CPU-a...pa to je nenormalno. Šta oni rade, ,,rudare" bitkojn? Ja sam sad otvorio i jedini problem mi je to što gore piše not secure, nema promena u korišćenju CPU
hazard Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 2 minutes ago, copkillah said: Ja sam sad otvorio i jedini problem mi je to što gore piše not secure, nema promena u korišćenju CPU Nije svaki put...svaki drugi, treći otprilike mi se to dešava. A sajt se nekako zakoči. Chromium koristim
Frank Pembleton Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 "Nove tehnologije" ovo ono... Mislim da su i ovi sa RTV tako sjebali njihov sajt...
hazard Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 Sajt su unakazali, a bogami i aplikaciju (sad deluje kao da je primarno pravljena za tablete a ne za telefone)
jovanovic Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 Sta podrazumevate pod "unakazali/sjebali" - losija optimizacija za mobilne uredjaje i performanse?
Frank Pembleton Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 Meni je prvo bio nepregledan nefunkcionalan , a posle sam provalio da "glavi" ...
Ajant23 Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 nepregledan ✓ nefunkcionalan ✓ posle sam provalio da "glavi"✓ Isto i ja, istim redom...
James Marshall Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 Kakav sramotan prevod danas, ovaj lik što je prevodio Mekalistera, bolje da au pustili bez prevoda. Aj što je gutao komplet fraze, već što krene jedno, pa ode u drugo, pa pomiješa... Više štete nego koristi.
James Marshall Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 1 hour ago, hazard said: Sajt su unakazali, a bogami i aplikaciju (sad deluje kao da je primarno pravljena za tablete a ne za telefone) Ovo
Frank Pembleton Posted March 1, 2019 Posted March 1, 2019 9 hours ago, James Marshall said: Kakav sramotan prevod danas, ovaj lik što je prevodio Mekalistera, bolje da au pustili bez prevoda. Aj što je gutao komplet fraze, već što krene jedno, pa ode u drugo, pa pomiješa... Više štete nego koristi. Kad je to bilo?
Frank Pembleton Posted March 21, 2019 Posted March 21, 2019 Brat Bakićara i brat Georgijev na N1 , trebalo bi da bude veselo!
Recommended Posts