Jump to content

N1, CNN medj srbljem

Featured Replies

Je l' još neko ima problema sa ovim nedavno promenjenim sajtom N1? Aj što je krš kada je korišćenje u pitanju, ali malopre mi je bio otvoren samo jedan tab u brauzeru, samo sajt N1 (naslovna strana), i brauzer jede između 65% i 70% CPU-a...pa to je nenormalno. Šta oni rade, ,,rudare" bitkojn?

2 hours ago, hazard said:

Je l' još neko ima problema sa ovim nedavno promenjenim sajtom N1? Aj što je krš kada je korišćenje u pitanju, ali malopre mi je bio otvoren samo jedan tab u brauzeru, samo sajt N1 (naslovna strana), i brauzer jede između 65% i 70% CPU-a...pa to je nenormalno. Šta oni rade, ,,rudare" bitkojn?

Ja sam sad otvorio i jedini problem mi je to što gore piše not secure, nema promena u korišćenju CPU

2 minutes ago, copkillah said:

Ja sam sad otvorio i jedini problem mi je to što gore piše not secure, nema promena u korišćenju CPU

Nije svaki put...svaki drugi, treći otprilike mi se to dešava. A sajt se nekako zakoči. Chromium koristim

"Nove tehnologije" ovo ono...

Mislim da su i ovi sa RTV tako sjebali njihov sajt...

Sajt su unakazali, a bogami i aplikaciju (sad deluje kao da je primarno pravljena za tablete a ne za telefone)

Sta podrazumevate pod  "unakazali/sjebali" - losija optimizacija za mobilne uredjaje i performanse? 

Meni je prvo bio nepregledan nefunkcionalan , a posle sam provalio da "glavi" ...

nepregledan 

nefunkcionalan ✓

posle sam provalio da "glavi"✓

Isto i ja, istim redom...

Kakav sramotan prevod danas, ovaj lik što je prevodio Mekalistera, bolje da au pustili bez prevoda. Aj što je gutao komplet fraze, već što krene jedno, pa ode u drugo, pa pomiješa... Više štete nego koristi. 

1 hour ago, hazard said:

Sajt su unakazali, a bogami i aplikaciju (sad deluje kao da je primarno pravljena za tablete a ne za telefone)

Ovo

9 hours ago, James Marshall said:

Kakav sramotan prevod danas, ovaj lik što je prevodio Mekalistera, bolje da au pustili bez prevoda. Aj što je gutao komplet fraze, već što krene jedno, pa ode u drugo, pa pomiješa... Više štete nego koristi. 

Kad je to bilo?

• 3 weeks later...

Portugal-Srbija

25.03. u 20:45

Nova S

Screenshot_2019-03-18-14-19-05.thumb.png.abb78c5a056851fdbc3b126786437b80.png

Zna li neko gde će biti Nemačka - Srbija?

SK1

Brat Bakićara i brat Georgijev na N1 , trebalo bi da bude veselo!