Jump to content
IGNORED

N1, CNN medj srbljem

Grunf

Recommended Posts

Posted (edited)

Ovde očigledno nekome fali mnogo nula. Biće zanimljiva licitacija.

Mislim da se ŽM zaigrao nekom opasnom igračkom, jebaće mu majku majčinu psihopata, samo da provali šta ovaj stvarno oće da uradi, a šta treba da se uradi i kolko je to jedno sa drugim u koliziji.

PS

Nama je bitno da niko od amera ne traži Belami niti KCN, te neozbiljne bepgracke televizije ni ne gledamo.

Edited by zmanic
Posted

koje je godište marija antić (vodi novi dan)?

Posted
13 minutes ago, pt 2.0 said:

koje je godište marija antić (vodi novi dan)?

Mislim '80. Plus-minus dve godine 😀 

Posted

Smešno je to loženje na te n1 fejkerke, pored naših prirodnih sa stb...

Posted
8 hours ago, Apollo Creed said:

a ti si pozvan da daješ mišljenje o tome bikoz...?

Posted
8 hours ago, Apollo Creed said:

:thumbup:

• 2 weeks later...
Posted

nisam tip koji kritikuje tv program.

ali jebote, čemu služi emisija PLJIŽ, koja nakon 2 (i slovima DVE) epizode nečega emituje opušteno the best of kao treću?

:unsure:

Posted

Služi izvesnom stanju koje je, recimo, Aristotel pripisao isključivo ljudima...

Posted
5 minutes ago, pt 2.0 said:

nisam tip koji kritikuje tv program.

ali jebote, čemu služi emisija PLJIŽ, koja nakon 2 (i slovima DVE) epizode nečega emituje opušteno the best of kao treću?

:unsure:

znači da treće biti neće

:fantom:

Posted

Rekao Mićko u drugoj epizodi , da ima nekakve obaveze i tako  to ,najavio dbest of

Posted

Od prvog dana je smešna razlika između tesktova koje rade novinari N1 i tekstova koje preuzimaju od drugih ili ih rade novinari sa Sport Kluba. Prvi su besprekorno pismeni, na dostojnom stilskom nivou i sa vrlo malo grešaka pri kucanju; drugi su uobičajeno katastrofalan nivo na koji se "gotovo konceptualno" srozava naš jezik.

Nije mi bitno što su tekstovi sa Sport Kluba mahom loši, što su često puni pravopisnih grešaka i što retko dobacuju do pristojnog izražavanja. Često mi bude i simpatična razlika između visokog nivoa novinara N1 i njih. Međutim, ima momenata kada mi se stvarno više smuči.

Vest o pobedi odbojkašica Sport Klub je klasifikovao pod košarku. U tekstu nigde nisu pomenuli da je Srbija od 75 postignutih poena, skoro trećinu, čak 22 poena postigla iz bloka. Da ironija bude veća, ne da nisu pritom napisali da je jedna igračica postigla čak 10 poena blokom, već su Jovanu Stevanović sveli na svega 9 ukupno osvojenih poena...

Jad i beda...

Posted

Da li SK ima novinarski deo nezavisno od komentatorskog/voditeljskog ili mahom rade isti ljudi?

Posted

Miješaju se. 

Juče je neki genijalac na sajtu napisao kako u grupi gdje su naše nakon prvog vikenda i tri kola sve ekipe imaju skor 2 pobjede i 1 poraz.