morgana Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 na stranu vacicev slucaj, kako vam se svidja minja? ne mislim fizicki, nego kao novinar i voditelj.
Hella Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 (edited) moramo da je vidimo u nekom težem okršaju jer pored miše vacića bi i uglješa od beške izgledao kao pulicer čak i tada svi njeni novinarski kvaliteti bi pali u vodu jer je nepovratno ukaljala ugled i integritet vršenjem polnih radnji s pripadnikom naprednjačke rase Edited January 25, 2017 by Hella
kud u maglu Simoviću Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 (edited) na stranu vacicev slucaj, kako vam se svidja minja? ne mislim fizicki, nego kao novinar i voditelj.jedina nepogoda koja će proisteći iz slučaja vacić je da će minja miletić postati perjanica slobodne misli jbt. minja miletić @ hella radikalske ;) e1 putevi do pinka, pa posle n1(sbb) ne čini je ništa drugačijom od npr. verice bradić a tu su negde i po novinarskom gabaritu Edited January 25, 2017 by kud u maglu Simoviću
maheem Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 moramo da je vidimo u nekom težem okršaju jer pored miše vacića bi i uglješa od beške izgledao kao pulicer čak i tada svi njeni novinarski kvaliteti bi pali u vodu jer je nepovratno ukaljala ugled i integritet vršenjem polnih radnji s pripadnikom naprednjačke rase +1 a bila mi baš hot do saznanja o tom činu
kud u maglu Simoviću Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 (edited) ... Edited January 25, 2017 by kud u maglu Simoviću
Malkmus Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 Turbofolk verzija Konstantinovićke. I jedno od jačih bdsm autovanja.
nisam ja Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 dakle s' kim je opštila? she could redeem herself anytime.
Frank Pembleton Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 jedina nepogoda koja će proisteći iz slučaja vacić je da će minja miletić postati perjanica slobodne misli jbt. minja miletić @ hella radikalske ;) e1 putevi do pinka, pa posle n1(sbb) ne čini je ništa drugačijom od npr. verice bradić a tu su negde i po novinarskom gabaritu Ne bih imao ništa da dodam, sem da naravno, zvanje te osobe novinarom i govori u kakvom smo blatu...
morgana Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 aj hvala bogu, ucinilo mi se da je ljudi cijene kakva kokos
nisam ja Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 jebem li ga, tvrdi da je završila medecinu. jel preko kolena il na džon nezbitu? Spolja deluje pristojno al vidim da svi sve znaju.
morgana Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 (edited) zgodna je bas, to ne sporim ni najmanje edit, sns link mi ovdje nije bitan, moja antipatija starija je od informacije o minjinim vezama i pinku problem je sto od minjinog viska stava cesto ne mogu da cujem goste. mozda bi valjala za kviz najslabija karika, doduse, tu je autoritarnost ok. Edited January 25, 2017 by morgana
Hella Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 dakle s' kim je opštila? she could redeem herself anytime. http://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showtopic=17991&p=3785479
Malkmus Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 Au, kakav naslov u tabloidu: Minja Miletić: Moć je za mene afrodizijak I još: Da li je za vas moć dobar afrodizijak? - Naravno da jeste, svaki oblik moći to jeste. Ima i tih intimnih detalja. Kakvo zlo, koncentrat.
zoki Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 jebem li ga, tvrdi da je završila medecinu. jel preko kolena il na džon nezbitu? Regulare, u Bg-u
Ravanelli Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 na stranu vacicev slucaj, kako vam se svidja minja? ne mislim fizicki, nego kao novinar i voditelj. ja je recimo ne znam ni s pinka ni sa kime je bila. uhvatio sam da je pre miše imala odličan interviju sa smajlovićkom gde je ova morala da pojede ono što je pokušala da ispogani. plus par puta sam je gledao kako isto ovako šamara neke spo i sns kadrove. sve u svemu, meni je ostavila više nego pozitivan utisak. izvinite!
Recommended Posts