halloween Posted January 24, 2017 Posted January 24, 2017 @Miralem, Naravno da se iz aviona vidi da je pajser i da se ni ne krije, ali je držao jezik za zubima dok mu nije dato zeleno svetlo. @Frank Niko nije ni pomenuo da je Vacić iz SNS. No, verujem da će ubrzo sve dobiti jasniji obris...
April Posted January 24, 2017 Posted January 24, 2017 Da li bi onaj pajser od premijera delovao za jotu sabranije od Vacića kad bi mu ukinuli beneficiju dranja, prekidanja sagovornika i patetičnog glumatanja? Toma je deset puta namazaniji u debati jedan na jedan, ume da bude i Mićun i Šešelj kako mu kad zatreba.
gospa buba Posted January 24, 2017 Posted January 24, 2017 (edited) Da li bi onaj pajser od premijera delovao za jotu sabranije od Vacića kad bi mu ukinuli beneficiju dranja, prekidanja sagovornika i patetičnog glumatanja? Toma je deset puta namazaniji u debati jedan na jedan, ume da bude i Mićun i Šešelj kako mu kad zatreba. toma je proizvod jednog drugog sistema. a nije lud. u tome su njegove najvece prednosti. to se, avaj, vidi i u drugim oblastima zivota. da sfrj kadar, makar to krio kao zmija noge, ume posao. ostali cao zdravo Edited January 24, 2017 by gospa buba
Aion Posted January 24, 2017 Posted January 24, 2017 Nisam odgledao celu emisiju, ali Vacic na pitanja kako je dosao na mesto savetnika, samo sto nije nacrtao da je postavljen iz Sluzbe. Ko ne veruje, neka odgleda jos jednom.
James Marshall Posted January 24, 2017 Posted January 24, 2017 E vala i Služba ako je na ovakve kadrove spala, em se serem na službu em imam da izjavim za dnevnik da smo najebali kao država sa ovakvim službenicima Službe. Ako ne može sebe da zaštiti od ovakvih sitnih napada, kako li će tek državu
Aion Posted January 24, 2017 Posted January 24, 2017 Ocigledno nisi imao bliske susrete sa kadrovima sluzbe. Osim ako se nesto drasticno nije promenilo od devedesetih, a sumnjam.
James Marshall Posted January 24, 2017 Posted January 24, 2017 Pa imao sam s nekim, pokazivali su više inteligencije od ovog primata. Neki i znatno više.
gospa buba Posted January 24, 2017 Posted January 24, 2017 (edited) sad sam pregledala ipak. ali balvane majkin Edited January 24, 2017 by gospa buba
wall Posted January 24, 2017 Posted January 24, 2017 E vala i Služba ako je na ovakve kadrove spala, em se serem na službu em imam da izjavim za dnevnik da smo najebali kao država sa ovakvim službenicima Službe. Ako ne može sebe da zaštiti od ovakvih sitnih napada, kako li će tek državu Pa za ovu ulogu i ne treba nobelovac.
Ravanelli Posted January 24, 2017 Posted January 24, 2017 Ful video, vrh, može i na Laugh Auuuu. Koliko god da je placaju CIA i Soroš malo je!
nisam ja Posted January 24, 2017 Posted January 24, 2017 Evo gledam pet minuta i ne verujem. Užasno je neprijatno. Štikla - jaja, pepeo - usta.
Ravanelli Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 (edited) miša odmah posle otkaza isto popodne na prvoj, u emisiji 150 minuta. žrtvenio jare, liberalni mediji, ćiptarski lobi... drugi deo, kreće oko 28:30 http://www.prva.rs/web-tv/emisija/150-minuta/30668/150-minuta---24012017/91796/2-deo.html Edited January 25, 2017 by Ravanelli
steins Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 Ful video, vrh, može i na Laugh au jbte, ja sam se upišao i zagrcnuo kafom od ovoga. PA prema ovom nesrećnom gmizavcu je onaj vaterpolista zaista doktor nauka. Da imaju gram mozga Tači i Isa bi trebalo odmah da zahtevaju da se u Briselski sporazum ugradi klauzula da ovaj i Djurić budu obavezni članovi pregovaračkog tima. Ta dva imbecila bi im poklonili sve do Beograda, samo ako bi bilo napisano slovima a ne nacrtano u vidu slika.
Recommended Posts