June 10, 20213 yr Kad porastem biću Irena Grobnikbolje bi bilo sad da si irena grobnik. i ja sa tobom. nas dve irene Sent from my Moto E (4) using Tapatalk
June 10, 20213 yr 2 hours ago, gospa buba said: bolje bi bilo sad da si irena grobnik. i ja sa tobom. nas dve irene niko nije savršen
June 11, 20213 yr irena grobnik je moja unutrasnja zivotinja. mnogo volim ta simpa zenska spadala po sitkomima.
June 11, 20213 yr 32 minutes ago, slepa živana said: sve će nas banovati kisi kisi tko? moderatorski kazili mazili? kissi kissi.
June 12, 20213 yr Star Tv na kojoj rade Irena Grobnik i Robi Kumerle je naša realnost danas. Pre 15 godina je bila zajebancija, plašim se da će za 15 godina medijsko nazadovanje biti još veće.
June 12, 20213 yr tad je istovremeno isla i serija 'bumerang' o hrvatskoj privatnoj televiziji, odlicna, a obje su mogle biti inspirisane stvarnim dogadjajima. medijski krs nije od juce.
June 12, 20213 yr 11 minutes ago, Facundo Orellana said: Star Tv na kojoj rade Irena Grobnik i Robi Kumerle je naša realnost danas. Pre 15 godina je bila zajebancija, plašim se da će za 15 godina medijsko nazadovanje biti još veće. Idemo na trideset, alternativni 843. kanal
June 12, 20213 yr uvazeni tesha ce oliver mlakar da bude na kraju priche [emoji38]ol:Sent from my Moto E (4) using Tapatalk