đorđe geprat Posted April 2, 2021 Posted April 2, 2021 gledao sam one "3 tačke" na temu zakona vezanog za LGBT pa čuh i ovo iz usta učesnice iz BG: zakon će dovesti u neravnopravan položaj hetero parove u odnosu na lezbiski kada je u pitanju vantelesna oplodnja. da je za hetero parove potrebna potvrda/uverenje o višestrukim neuspešnim pokušajima. ostalo mi je nejasno zbog čega bi to bilo potrebno. ko bi tražio veštačku oplodnju ako ne mora? turite ovo gde treba ako bude ikakve reakcije.
Далибор Posted April 3, 2021 Posted April 3, 2021 Da bi se dobio novac od države za vantelesnu, potreban je dokaz o mislim tri pokušaja inseminacije
Malkmus Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 Zdenko Tomanović im je advokat u sporu sa Telekomom?
arkonada Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 13 minutes ago, Malkmus said: Zdenko Tomanović im je advokat u sporu sa Telekomom? Što takvo iznenađenje? Pa njih zanima da zarade što više i ništa drugo kao i svaku drugu firmu, naivno je verovati da se oni bore za neke druge stvari kao što ponekad prodaju tu priču.
Malkmus Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 Sve mi je jasno. Ali kao da nisu mogli da angažuju nekog drugog.
Malkmus Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 (edited) Zbog Miloševića, na prvom mestu. Znam da u pravu ne važe principi koji su poželjni u privatnom životu. Nije mi jasno zašto ne neko drugi. Edit I principi u biznisu. Edited April 9, 2021 by Malkmus
arkonada Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 Pa ja se baš ne razumem u advokaturu ali verujem da je on odličan advokat,. E sad što on brani ljude koji se nama baš ne sviđaju je neka druga priča.
Frank Pembleton Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 Zdenko je i pored toga veliki prijatelj sa Jugoslavom Ćosićem.A zaista tu valjda uzimaš advokata da bi dobio spor. .... Shiit has hit the fan!
John Coltrane Posted April 10, 2021 Posted April 10, 2021 Jel ima neko neki info u vezi emisije Prime Time na N1, pominjali su da su im "dani odbrojani". Ne skontah da li gase emiiju ili se to odnosi samo na neke hrvatske operatere koji, poput ovih govnara kod nas, skidaju pojedine politički nepodobne kanale sa svojih lista.
John Coltrane Posted April 10, 2021 Posted April 10, 2021 I na EVO TV platformi već nekoliko meseci. A na MAX kaže još 13 epizoda, verovatno i poslednja. Nadam se da se zajebava
John Coltrane Posted April 10, 2021 Posted April 10, 2021 Šta oni imaju, milsim na CRO, sem Planet TV i Arena (pošto vidim da ostaju bez UM). MAX je u stvari švapski T mobile, oni su kupili njiov Telekom, da se tako izrazim?
Recommended Posts