Jump to content
IGNORED

N1, CNN medj srbljem

Grunf

Recommended Posts

Posted

Svakako odavno ne sede zajedno sa gostom na istom kanabetu™. Do skoro je Natasa razgovarala sa televizorom, gost dakle bio u N1 studiju, ali ne sa Natasom. A od skoro su Natasa i kovid elita™ presle u televizor, a gosti su na zoomu ili tako nekako. Mislio sam da je ta promena zbog pogorsanja situacije sa koronom. Mozda i jeste, u kombinaciji sa renoviranjem studija. 

Posted

Samo zbog renoviranja. Pre 2 nedelje su počeli radove, a do tada su goste dovodili u poseban studio.

Posted

A jako renoviranje u pm..

.... Shiit has hit the fan!

Posted

Baš me zanima šta će napraviti. Vidi se da je njima problem nedostatak prostora, sve je nekako zbijeno.
Za razliku od bosanske i hrvatske verzije koje imaju dosta dobre studije i očigledno više prostora.

Posted

kad sam bio klinac, znao sam jednu babu koja je pričala s televizorom i povremeno ga pljuvala.

ali to je nešto drugo.

• Haha 2
Posted
Baš me zanima šta će napraviti. Vidi se da je njima problem nedostatak prostora, sve je nekako zbijeno.
Za razliku od bosanske i hrvatske verzije koje imaju dosta dobre studije i očigledno više prostora.

Ništa specijalno nema tu prostora...
Sve je teška budževina.

.... Shiit has hit the fan!

Posted
On 19.3.2021. at 12:49, msv said:

Pa sada, kazu da su ovo FBI statistike:

Though black people comprise 13% of the pop. They committed 27.5% of all violent crimes against Asian Americans in 2018 While whites comprise 62% of the pop. the commit 24% of crimes against Asians

Moguce da se od 2020 to promenilo zbog Kovida.

Posted

Ekipa za šankom vam šalje piće.

Ekipa:

Ew8ZPStWUAY_IJg?format=jpg&name=900x900

Posted

spacer.png

49 minutes ago, mjone said:

Ekipa za šankom vam šalje piće.

Ekipa:

Hvala.

• +1 1
Posted
2 minutes ago, renne said:

Ćosić dobio DJV-a na sudu

koliko je proces trajao, znaš li?

Posted (edited)

I koja je odšetata, 200 eura?...

Edit: 200.000, kakva satisfakcija, soma i po eura...

Edited by Mil@n
Posted

lepo rece Dojcinovic iz KRIKa da je tu sudstvo podesilo odstetu na 1000-1500 € taman da odmoris dusu za nanesen bol jednim kracim odmorom u hurgadi/egiptu/grckoj... :rolleyes:

nema tu mesta nekim vecim svotama...

Posted

Ujutru nova scenografija i grafički dizajn Novog dana