Frank Pembleton Posted March 16, 2021 Posted March 16, 2021 Ma bre sviranje k..cu, jedni druge hrane PR-om..... Shiit has hit the fan! 1
Jumanji Posted March 16, 2021 Posted March 16, 2021 Kod Jugoslava gostovao Rade Serbedzija. Tako caskali o svemu, volim da ga slusam.Ali utisak mi je definitivno kako covek ima energiju i tu harizmu i dalje, a tek u odnosu na domacima, koji je kao kuvana noga pored mnogih, posebno pored ovakvih gostiju [emoji849] 1
Jumanji Posted March 16, 2021 Posted March 16, 2021 A onda krenuli N1reporteri, pa zivot da ti se smuci. Najgori je onaj osecaj nemoci da nista tu ne mozes i da nece sve to da se promeni do ko zna kada. Jezivo.Neka mi razbribriga treba pod hitno...
nisam ja Posted March 17, 2021 Posted March 17, 2021 dajte ivani bojić da ide u penziju. ja je gledam na malim™ ekranima™ već trideset godina. previše je to. 1
slepa živana Posted March 18, 2021 Posted March 18, 2021 12 hours ago, nisam ja said: dajte ivani bojić da ide u penziju. ja je gledam na malim™ ekranima™ već trideset godina. previše je to. kako je ugledam doživim udar duboke potištenosti. 1 2
Jumanji Posted March 19, 2021 Posted March 19, 2021 Prelistavanje stampe i aktuelnih tema sa J.Obucinom. Odlicna, kao i uvek.Ceo video u tekstuhttps://nova.rs/vesti/politika/obucina-ako-je-dilas-lopov-zasto-nije-u-zatvoru/
pacey defender Posted March 19, 2021 Posted March 19, 2021 (edited) Odličan je bio Marko Karadžić jutros na Novoj. Pričao je o stanju u Americi u vezi sa rasizmom, nasiljem, oružjem, pravosudnim sistemom, obrazovanjem, na način da zvuči koherentno u kontekstu ovih novih ubistava i maltretiranja ljudi sa azijskim poreklom. Javio se iz Atlante. Pogledajte. Edited March 19, 2021 by pacey defender
Frank Pembleton Posted March 19, 2021 Posted March 19, 2021 Marko Karadzic eee on bio nesto ovde kod nas u proslom zivotu?
msv Posted March 19, 2021 Posted March 19, 2021 8 hours ago, Frank Pembleton said: Marko Karadzic eee on bio nesto ovde kod nas u proslom zivotu? LDP
Cane Vukic Prebranac Posted March 19, 2021 Posted March 19, 2021 Јел се то Н1 фул преоријентисала на разговоре преко зума или о чему се ради?
msv Posted March 20, 2021 Posted March 20, 2021 15 minutes ago, Cane Vukic Prebranac said: Јел се то Н1 фул преоријентисала на разговоре преко зума или о чему се ради? Privremeno su prebacili jutarnji program u manji studio sa video-zidom, jer prave novu scenografiju. 1
Frank Pembleton Posted March 20, 2021 Posted March 20, 2021 Јел се то Н1 фул преоријентисала на разговоре преко зума или о чему се ради?Proširuju postojeći studio "fizički", pa dok majstori "štemaju"...Dok to zbudže biće tako... .... Shiit has hit the fan! 1
Sludge Factory Posted March 20, 2021 Posted March 20, 2021 A ja sve vreme mislim da je zbog korone. Eto ti ga sad!
Frank Pembleton Posted March 20, 2021 Posted March 20, 2021 1 minute ago, Sludge Factory said: A ja sve vreme mislim da je zbog korone. Eto ti ga sad! Nisam gledao ali ako je ful zoom onda je mozda to, ako voditeljka prica sa televizorom onda su meretm
Recommended Posts