Jump to content
IGNORED

Atletika

Krampa

Recommended Posts

Posted

sportisti a pogotovo atleticari i pogotovo ova dva bilmeza od kuglasa uzimaju sve i svasta da poboljsaju performans a ne uzmu vakcinu...ne ide mi u glavu ova logika. slicna prica i sa bodibilderima

• +1 1
  • Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• arheolog1981

431

• renne

322

• Timmy

316

• Halvard

289

Posted

Pa to, mozga bez, pošto im je atrofirao od stereoida i ostalih dopinga kojim se pucaju

Posted
sportisti a pogotovo atleticari i pogotovo ova dva bilmeza od kuglasa uzimaju sve i svasta da poboljsaju performans a ne uzmu vakcinu...ne ide mi u glavu ova logika. slicna prica i sa bodibilderima
Za Asmira svakako nije šteta, crkosmo bez njegovih 19.58 u kvalama. Al ove devojke koje tek počinju karijeru da propuste prvo svetsko je stvarno debilizam

Sent from my DN2103 using Tapatalk

• +1 3
Posted

Gubitak je samo njihov, jbg.

Posted

Pa koliko se mlađih od 20 godina kod nas uopšte vakcinisalo? 0,2%

Plus je Dragutin odavno pravoslavno prolupao. uopšte me ne bi čudilo da je hardcore antivaxxer. 

Posted
7 hours ago, Halvard said:

Pa koliko se mlađih od 20 godina kod nas uopšte vakcinisalo? 0,2%

Plus je Dragutin odavno pravoslavno prolupao. uopšte me ne bi čudilo da je hardcore antivaxxer. 

Pa taj verovatno samo još vakcinu u sebe nije stavljao.

Posted
10 hours ago, Filozof manijak said:

Gubitak je samo njihov, jbg.

kako si loše preveo plezir je ol majn. 

Posted

Zar nije Asmir bio kampanji za vakcinaciju ?

Tako se nešto prisećam 

Posted

Zar je iko sa Sandžaka bio u kampanji za vakcinu sem onog nesretnog Đerleka po službenoj dužnosti? Tamo je procenat vakcinisanih nešto tipa 18%

Posted

tamo realno nije ni trebala vakcijancija, svi su prelezali 2020.

Posted

dosta ih i dalje leži :sad:

• +1 1
Posted
18 hours ago, arheolog1981 said:

Izašle su liste učesnika na sajtu world athletics, https://worldathletics.org/competitions/world-athletics-championships/oregon22/news/press-releases/final-entry-lists-world-championships-oregon-22

Tri naša predstavnika kako je atlex preneo... nema ni Vilagoš

neverovatno je da nemamo informacije o Vilagos.

devojka je 10-15 godina mladja od ostalih ucesnica, a finale joj je realnost... a mi neamo pojma zasto ne ucestvuje... za Topic makar znamo zasto ne ide.

nista, navijamo da Gradasevic i Ivana udju u finale.

Posted
neverovatno je da nemamo informacije o Vilagos.
devojka je 10-15 godina mladja od ostalih ucesnica, a finale joj je realnost... a mi neamo pojma zasto ne ucestvuje... za Topic makar znamo zasto ne ide.

nista, navijamo da Gradasevic i Ivana udju u finale.
Ja sam skontao da je to plan tima oko nje... našao sam vest od pre nekoliko meseci da je glavna koncetracija na SP U20 i EP. Jednostavno su uradili svoj deo posla i skontali odavno da bez vakcine nema ulaska u USA a neće da se vakciniše. Nemam drugog objašnjenja

Probao sam da nađem info dal još neka zemlja ima takmičare koji ne idu zbog vakcinacije al nisam uspeo. Mi imamo sigurno tri a najverovatnije četiri :)

Posted

Da li to samo Arena prenosi Svetsko prvenstvo u atletici? Sad gledam onu reklamu za tzv. "sportsko leto", i vidim da RTS prenosi samo Evropsko prvenstvo u avgustu...