Frank Pembleton Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 Da ne idemo u OFF, ali moram da se nadovežem. Sportski kanali su tek četvrti po gledanosti idu: Filmski/Serijski, Dečiji, Dokumentarni/Kuvarski, pa tek onda sportski. Nego su ljubitelji sporta najizbirljiviji i umeju najviše da se bune oko sadržaja... nova.rs očigledno još uvek nije ni spremna za emitovanje. To su pokazali onom bedom od "dnevnika" sinoć. Slatko sam se nasmejao, vraćao sam više puta snimak. Mislim nije to loše, ali mnoooogooo mrzim ljude koje pričaju svemirsku priču, a ne umeju da urade ni kao ostali... Sad mi kaže kolega : Pa otkazali su oni taj dnevnik...Samo nikome nisu javili Послато са WЦ шоље усинг БВК
DrIlic Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 (edited) TV Nova je samo dobro nabudzena televizija. Ljudi odlaze pre nego sto su poceli da rade, ne isplacuju nikakve pare, investitori odustaju, ne znam ko je sada vodi posto je i direktor odustao od projekta.....sve u svemu, puci ce pre nego sto su i zapravo poceli. A bila je tako dobro zamisljena.... Ono sto sada ljudi vide kao TV Nova, je samo senka prvobitne zamisli. Tuga. Izvor: http://rtvforum.net/thread-2598-post-99459.html#pid99459 Edited March 4, 2014 by DrIlic
kud u maglu Simoviću Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 NEMCI GRME: Sramotna odluka srpske RRA!
Frank Pembleton Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 NEMCI GRME: Sramotna odluka srpske RRA! Znaci jako i do samog kraja!
Milosh76 Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 Bitno je da super gledana i super inteligentna televizija Hepi ima frekvenciju Kakvi god da su, od hepija ni kopernikus nije gori.
kud u maglu Simoviću Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 ni hepi ne bi trebao da ima nacionalnu frekvenciju, kao ni pokojna avala, ali to je već drugi par rukavica. jedva ima leba za tri emitera.
Lezilebovich Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 kako bi onda po ceo dan uživali u Čađavoj Mehani , a ?
dvb-t manijak Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Opet švabo oće da nam kroji kapu: Nemački mediji skandalizovani su nakon odluke RRA (Republička radio-difuzna agencija) da ponovo ne dodeli nacionalnu TV frekvenciju Televiziji Nova. Šta je u vezi mreže koju je nekad davno koristio 3K skandalozno: 1. da dozvola nije oduzeta televiziji "Avala" odmah, nego su skoro godinu dana razvlačili 2. kad su je na kraju oduzeli, raspisan konkurs za analognu frekvenciju u vreme kada su već trebali da počnu sa gašenjem i ostalih analognih 3. višestruki neuspešni Konkursi sa smešnim obrazloženjima 4. Dačić i drugi visoki političari na otvaranju Nove.rs 5. noćna poseta vlasnika konkurentske tv jednom manastiru čije je starešina slučajno i državni službenik 6. sastanak ŽM i vlasnika pomenutog u 5. 7. stalne najave rukovodstva nove.rs tipa "kad dobijemo nacionalnu frekvenciju u februaru" ...oćete još? Najprostiji način za rešenje problema je raspisivanje konkursa za digitalno emitovanje. Tu već sada ima bar 3 mesta, a biće ih mnogo više. Ali tada više gospoda iz RRA više neće moći da glume veliku vlast.
Haralampije Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Hocemo ja cuo nesto slicno za Kovilj,samo nije bio vlasnik nego jedna teta.A navodno je i Merkelova zvala ZNATEVECKOGA da malo pogura..
Frank Pembleton Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Hocemo ja cuo nesto slicno za Kovilj,samo nije bio vlasnik nego jedna teta.A navodno je i Merkelova zvala ZNATEVECKOGA da malo pogura.. Jeste Merkelova zvala kako da ne...April, rođaci, april... Послато са WЦ шоље усинг БВК
Haralampije Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Sto Meni to izgleda sasvim moguce,onako usput da pita za zdravlje investicije..
Singer Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Moze da zove samo neki pomocnik zamenika pomocnika zamenika sekretara u ministarstvu privrede Nemacke a ne Merkelova.
kud u maglu Simoviću Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 zašto bi merkelova zvala, da se raspita za kapital čoveka kog ni google ne poznaje??? nemoj da se ložite na priču o 18 mil. €, prvo te pare su jaaako daleko, drugo za ozbiljan početak potrebno je bezmalo duplo više. da zaista grme, tu priču bi pre video u nekom domaćem ozbiljnijem mediju, a ne kuriru i telegrafu
kud u maglu Simoviću Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 za očekivati ih je uskoro u oglasima™
Frank Pembleton Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 za očekivati ih je uskoro u oglasima™Molim? Послато са WЦ шоље усинг БВК
Recommended Posts