kud u maglu Simoviću Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 neko je gurnuo prst u šteker 100%
dvb-t manijak Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 Stanica koja se hvali HD kamiJonima i aviJonima nema majstora za lajt...
kud u maglu Simoviću Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 ima, no takođe je preskočila par stepenica pre njega. imaju problem sa energetikom
Frank Pembleton Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 neko je gurnuo prst u šteker 100% Garantovano.... Stanica koja se hvali HD kamiJonima i aviJonima nema majstora za lajt... Sibalic se istakao...
renne Posted February 26, 2014 Author Posted February 26, 2014 i cirkus se nastavlja, opet nisu dobili dozvolu
Singer Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 pa gde je zapelo? nece da "podmazu" gde treba "podmazati" jel?
Milosh76 Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 Dzaba su krecili ili nastavljaju preko kabla?
renne Posted February 26, 2014 Author Posted February 26, 2014 guraće oni još preko kabla, ali slabo im je to isplativo, nema u kablu gledanosti
Singer Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 guraće oni još preko kabla, ali slabo im je to isplativo, nema u kablu gledanosti kako mislis nema gledanosti? pa gde se meri sva ova gledanost, preko nosioca nacionalne frekvencije jel? nista mi to nije jasno jer vidim da se sve cesce oglasivaci oglasavaju na nat geo, tlc, discovery, fnl itd... to sve sam kabl jel tako?
gone fishing Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 pa da kažu da 60% stanovništva koristi kablovsku, njima je verovatno primarna ciljna grupa ostalih 40%, oni koji su na kablu sigurno više gledaju strane kanale tj sport klub/arenu zavisi kod koga su
kud u maglu Simoviću Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 kabl se ne meri u istraživanju AGBa, tj. izlazi kao others pa shodno tome naj ozbiljniji oglašivači nemaju baš želju za oglašavanjem ili to čine kad im pretekne u budžetu
dvb-t manijak Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 Da ne idemo u OFF, ali moram da se nadovežem. Sportski kanali su tek četvrti po gledanosti idu: Filmski/Serijski, Dečiji, Dokumentarni/Kuvarski, pa tek onda sportski. Nego su ljubitelji sporta najizbirljiviji i umeju najviše da se bune oko sadržaja... nova.rs očigledno još uvek nije ni spremna za emitovanje. To su pokazali onom bedom od "dnevnika" sinoć. Slatko sam se nasmejao, vraćao sam više puta snimak. Mislim nije to loše, ali mnoooogooo mrzim ljude koje pričaju svemirsku priču, a ne umeju da urade ni kao ostali...
Recommended Posts