deeps Posted October 6, 2016 Posted October 6, 2016 Navukla se koleginica na skandinavske serije te sam dobio zadatak za novi fiks. Gledala je ona dosta toga između ostalog i ovu iz naslova teme. Možete li neka preporuka i šta je must see.
Zet Posted October 6, 2016 Posted October 6, 2016 Navukla se koleginica na skandinavske serije te sam dobio zadatak za novi fiks. Gledala je ona dosta toga između ostalog i ovu iz naslova teme. Možete li neka preporuka i šta je must see. Forbrydelsen bas dobra
deeps Posted October 6, 2016 Posted October 6, 2016 Gledala je Forbrydelsen, za Borgen nisam siguran, proveriću. Arvingerne nije sigurno gledala. Znam da je gledala Varg Veum(oduševljena), Pushers trilogiju(nije oduševljena), Broen i još neke filmove. Znam za Only God forgives i Headhunters da je gledala. Hvala na preporukama. Ako se još nečeg setite slobodno dodajte.
Malkmus Posted October 6, 2016 Posted October 6, 2016 +1 za The Legacy Dve koje ne bih preporučio, ali ukusi su različiti... Dicte - o danskoj novinarki koja prati rad policije (takoreć crnohroničarka), te i sama stupa u akciju. http://www.imdb.com/title/tt2025899/ Occupied - norveška serija emitovana ove godine. Meni negledljiva. Sve lepo opisano na imdb-u http://www.imdb.com/title/tt4192998/ ... Ako ima gde Riget iz devedesetih, može biti zaniljiva ljubiteljima von Triera http://www.imdb.com/title/tt0108906/?ref_=nv_sr_1
nezvanova Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 ima, ima i valandera ....detektiv kojeg igra kenet brana, a snimljeno po romanima heninga mankela. istina, snimali su je englezi, govore na engleskom, ali je snimano u svedskoj i skroz ima taj skandinavski smek. ja odgledala tri sezone dosta davno, 2012 je isla ta treca sezona i zeljno ocekivala najavljenu cetvrtu... skoro i zaboravila da gledam hoce li je snimiti, kada ce biti torenata, kad malocas tragajuci za nekim titlovima, naletim na titlove najnovije sezone valandera...dakle, preporucujem i to, mada ne pase bas sasvim jer nije sasvim skandinavska :-)
Frank Pembleton Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 Ima i Valander oriđiđi... ....shit has hit the fan...
deeps Posted October 12, 2016 Posted October 12, 2016 Hvala svima. Već ranije sam joj skinuo Valandera. Odgledala za dva - tri dana.
mustang Posted November 28, 2016 Posted November 28, 2016 (edited) kad pocinje nova sezona brona? Edited November 28, 2016 by mustang
Tolaa Posted November 30, 2016 Author Posted November 30, 2016 U prolece 2018. krece 4. (poslednja) sezona.
Tolaa Posted November 30, 2016 Author Posted November 30, 2016 Pa islo je na svake dve godine, jesen 2011, jesen 2013, jesen 2015. Sad su iz nekog razloga samo pomerili za 6 meseci, pa ce umesto jeseni 2017. biti na prolece 2018.
Arkadija Posted November 30, 2016 Posted November 30, 2016 Pa ja sam računala na 2017., ovo sa 18 izgleda kao veoma daleeeeka budućnost :D
Frank Pembleton Posted December 1, 2016 Posted December 1, 2016 Uhhh bre ko će dočekati... ....shit has hit the fan...
Recommended Posts