ivy Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 meni je bilo zanimljivo kada sam pre neki dan stala tim stoperima koji se bave ezoterijom i izdavastvom pa planiraju da izdaju knjigu o skidanju crne magijezao mi je sto nismo imali vise vremena za razgovorinace imam prijatelje koji su u hare krisni ali se ne vidjamo bas cesto i nikada nisam bila kod njih na obredima ili toj klopi i muzici :(a sada u zivotu imam samo neke boring hriscane ugl adventiste ali su predani i bas posveceni,ucestvuju u zajednici,idu bas redovno u crkvu..ugl ne pricamo o tome a cak i kada udjemo u neke verske rasprave to bude sasvim fer prica gde,naravno svako drzi svoju stranu i nigde se ne stigne ali se kaze,bitno da je fer..u jednom periodu zivota sam se malo aktivnije interesovala za okultno,isla na neka predavanja,ucestvovala u nekim ,,seminarima,, ali nisu bili vezani ni za jednu veru niti organizaciju tako da mogu reci da nemam iskustva.
Ryan Franco Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 (* Parsons je imao vrlo poštovano javno lice, kao inženjer koji je imao udela u osnivanju Jet Propulsion Laboratory. Biće ti zanimljiv podatak da je Parsons, pre svakog probnog lansiranja balističkih raketa koje su razvijali u Pasadeni, prizivao boga Pana, divljeg i rogatog boga plodnosti i bestijalnosti, himnom koju je spevao Alister Krouli) Whoooooa! :ziga: Sjajno!Sjajan je ceo post, btw. Malo ću da istražim materiju.Ali nameće se još jedno pitanje. Ako ovo znači "izgoreti" šta bi značilo uspeti? Ovo što si mi opisao deluje kao ritul iz From Hell Alana Mura. U stripu je pokušano "isporučivanje" XX veka. Da li to znači da su svi rituali okrenuti nekom opštem cilju ili samo ti vrhunski?Zvučaću vulgarno ali šta pojedinac "ima" od toga? Da li je u pitanju samospoznaja i duhovni razvojh ili je reč o nekim praktičnim stvarima poput pokretanja nekih kaskada događaja?Hvala na odgovorima!
Ryan Franco Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 (edited) http://dangerousmind...r_crowleys_gnoshttp://occultskpetic.wordpress.com/2011/04/03/gnostic-mass-after/ Edited October 11, 2013 by McCabe
*edited by mod Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 moglo na wtf moglo na laugh ali mozda je najbolje ovde. meni smesno/tuzno http://www.alexanthorn.com/alexanthorn.htm
ToniAdams Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 moglo na wtf moglo na laugh ali mozda je najbolje ovde. meni smesno/tuzno http://www.alexanthorn.com/alexanthorn.htm lik je iz blokova, tamo je to normalno.
Agni Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 Dobar mu je autfit. Minimalisticki jednostavan, a skladan.
Ariel Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 kliknite na totem tabu na dnu strane pa na najnižu sliku i nemojte da kažete da niste bili upozoreni
kim_philby Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 vise nikada necu jesti virsle. Sent from Bender's iPad using Tapatalk
April Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 Prvi kontakt sa malim verskim zajednicama imao sam na TM seminaru u Jerkoviću, kod Slavice, mlade supruge tada već sredovečnog Branka Čičića(kasnijeg lidera Partije Prirodnog Zakona - Jogi letača), negde recimo 1987., u zimu. I pored meditiranja hormoni su nas šljakali najstrašnije, pa smo svi uredno drulali na Slavicu, maštajući o tantričkom letenju kroz njenu Yoni. Nakon inicijacije, nastavio sam sa meditacijom uz ekipu koja se skupljala na Brdu, u potkrovlju jedne privatne kuće u Pere Todorovića i tamo je stvarno bilo super: prvo je išla meditacija, pa vegi kolačići i onda malo Bagavad Gite. Bili su to divni razgovori, trenuci izmešteni iz svakodnevice, i na takve trenutke i takva društva i danas sam navučen i negujem ih kad god mi zaliče. Čaroliju sam prekinuo sam kada mi je uspelo da jednu od duhovnih nagnam na telesno i privedem je sa meditiranja na orgazmiranje. Skoro da mi je danas žao zbog toga, jer sam zbog malo seksačine verovatno propustio neke super momente sa iščašenom TM skvadrom...
ToniAdams Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 to nije nista, milogled je imao hare krisna hardkor bend.
April Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 to nije nista, milogled je imao hare krisna hardkor bend. U Krisni je bila i ona devojcica iz Zane, kratko smo se druzili dok je studirala na Visoj dizajnerskoj. Od hardkora do Zane kratak je put.
Hella Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 (edited) to nije nista, milogled je imao hare krisna hardkor bend. :0.6: Edited May 7, 2014 by Hella
Recommended Posts