April 22, 20159 yr Sad kad krenem... Poslato sa WC šolje by BVK Ja ne znam šta da mislim o ovom postu
April 25, 20159 yr Ovo deluje interesantno. Navodno je u pitanju šolja napravljena od čokolade koja može da izdrži da u nju bude sipana topla čokolada. Pretpostavljam da je šolja napravljena od neke tvrde čokolade za kuvanje ali mi drška ne deluje dovoljno čvrsto da izdrži masu šolje i napitka, verovatno je u pitanju samo dekoracija. Pijete čokoladu i grickate šolju, fali samo još neko čajno pecivo. :)
April 30, 20159 yr Keksi, ako te ne mrzi nabaci nekoliko prodavnica cokolade u Kopenhagenu... Dosta je bilo pravljenja zazubica Edited April 30, 20159 yr by Friend
April 30, 20159 yr Ovo deluje interesantno. Navodno je u pitanju šolja napravljena od čokolade koja može da izdrži da u nju bude sipana topla čokolada. Pretpostavljam da je šolja napravljena od neke tvrde čokolade za kuvanje ali mi drška ne deluje dovoljno čvrsto da izdrži masu šolje i napitka, verovatno je u pitanju samo dekoracija. Pijete čokoladu i grickate šolju, fali samo još neko čajno pecivo. :)
June 28, 20159 yr vreme je i za belgijske kekse, našao sam i orđinale domaćicu odnosno brazil keks u ovoj zbirci, mogu reći da je krašova verzija prilično sličnog ukusa Edited June 28, 20159 yr by Marcus Wulffings
August 29, 20159 yr Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 992D using Tapatalk ovo sam čekao, pojeftinjenje za pedeset posto, sa 1300 na 650 dindži Edited August 29, 20159 yr by Marcus Wulffings
September 6, 20159 yr Evo i ja da se pohvalim...mislim da je keksi ranije rekao da je ovo čokolada A klase...ukus je svakako A klasa ako mene pitate: