Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ovde pitamo i sladimo se zajedno sa keksi kremom

Featured Replies

21 hours ago, aram said:

ako je bela cokolada cokolada, onda je i secerna tabla vigvam cokolada

• Replies 1.3k
  • Views 260.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Stigla je porudzbina iz Italije, sad samo da se pazari kutija Plazme/Lane keksa u lokalnoj turskoj/libanskoj radnji pa da se poredi    

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Tutku, mnogo lep slatkiš presmešnog naziva

• Čudni su putevi gospodnji, tako večeras pogledam ko je on line na forumu što bukvalno radim tipa jednom u ne znam, godinu dana ili dve, i vidim feindouna, čovek nije pisao na forumu mislim 5 godina, k

Posted Images

Meni ovo sve liči na neku drogu.

danas bila u kuci rodtielja moje najbolje drugarice, inace popadije, familijarno i sa klincadijom farbale jaja itd... i dosla je neka njena prijateljica iz beograda, i donela na poklon bajadere, jer zna da su ''popovska'' kuca i da poste na veliki petak, a kao bajadere su po njoj, jedine posne od tih lepsih bombonjera. i stvarno, pogledamo sastav, kad ono nista mleko.

pa eto, ako nekom nekad zatreba posna cokolada koja nije crna cokolada, bajadera je resenje :-)

http://www.kras.hr/hr/proizvodi/bombonijere/bajadera/bajadera

Čudno. Da me pitaš koji je sastav (domaćih) bajadera rekao bih na keca mleko u prahu zbog one brašnjave teksture koju imaju.

56 minutes ago, nezvanova said:

kad ono nista mleko

Piše "Može sadržavati mlijeko." :)

10 hours ago, nisam ja said:

Čudno. Da me pitaš koji je sastav (domaćih) bajadera rekao bih na keca mleko u prahu zbog one brašnjave teksture koju imaju.

to je od keksa

to je od keksa
ti ga zekis :-) nisu to kolaci bajadere, vec cokoladice, tu nema keksa :-)
@sky ja racunam kad pise to "u tragovima" , a pise uglavnom za te alergente; soja, lesnik, kikiriki, mleko.... da znaci da ga nema prakticno :-)

Sent from my Tesla SP3.2 Lite using Tapatalk

Vrlo često to "može" i "u tragovima" piše da se proizvođač opravda ako neko krene da analizira sastav, a njima se u mašinama zadržao neki sastojak od nekog drugog proizvoda....

...shiit has hit the fan....

Meni su objašnjavali iz frikoma da npr u rumenku kogu da se neđu tragovi lleka ako se kalup ne ispere dovoljno dobro kada se menjaju sladoledinu njemu 

3 hours ago, Hamlet Strašni said:

Meni su objašnjavali iz frikoma da npr u rumenku kogu da se neđu tragovi lleka ako se kalup ne ispere dovoljno dobro kada se menjaju sladoledinu njemu 

moja drugarica militantna veganka ne jede rumenka jer kaže da u sastavu ima surutku. ne mogu sad da nađem na netu sastav, al pretpostavljam da je ona to temeljno proučila jer je militantna. e sad ne znam da li pravoslavni isposnici jedu surutku, al vegani jok.

Pa to...

Isto je iza tragove kikirija, lesnika i ostalog orasastog voca. U principu nema znacajna kolicina. Ljudi sa alergijama na to sto je "u tragovima" jedu i nije im nista.

Pa  generalno nema, nema u svakom primerku. Ali u nekom se može naći, i da neko sa alergijom naleti na baš taj nisam siguran da ne bi bilo ništa...

• 4 weeks later...

Jel probao neko Premier kraljevski krem? Na slici izgleda kao da je u slojevima, sloj lesnika sloj cokolade. Jel to zaista slucaj?

• 1 month later...

Čuvena preteča plazme, uzeo mi ortak negde u Bg, valjda Apolo lanac, tako nešto... 00b5b3a64d1db44a0cd05ca21e65c718.jpg

Hawaii Mate 10 Pro