October 13, 201311 yr krkam ovo, jos to mi je ostalo od putalepo, lepo :)Dobio ovu i zao mi da je otvorim.ali ona bas zeli da je otvoris :( Edited October 13, 201311 yr by keksi krem
October 13, 201311 yr Ocu danas nedelja je :) nego sto moram da je podelim sa ukucanima :(Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
October 14, 201311 yr potpuno te razumem, nema niceg lepseg nego kad sam pojedes celu cokoladu :DO:)u cugu?
October 14, 201311 yr Nikad nisam pojeo celu čokoladu u cuguSent from my GT-N7100 using Tapatalk now Free
October 14, 201311 yr Ja od kad sama kupujem čokoladu nikad nisam ostavila ni kockicu na pakovanju od 100 gr. 200 i više traje tek malo duže :P Kad otvorim, sve i odmah. Celog detinjstva me je najviše nerviralo što nam je keva davala po red čokolade pa tako svaki dan dok se ne potroši. Nije bilo ni to često i traume su ostale ^_^ I ja i brat uz svaki rodj. poklon jedno drugom uvek stavljamo najbolju čokoladu koju trenutno možemo da nadjemo , otvorimo zajedno i pohasamo do mrvica :P
October 15, 201311 yr O:)u cugu?naravno u cugu...crna, mlecna, bela, potpuno nebitno...kad je otvorim to je kraj :D Ja od kad sama kupujem čokoladu nikad nisam ostavila ni kockicu na pakovanju od 100 gr. 200 i više traje tek malo duže :Potprilike isto tako, jedino sto 200g i 300g mogu isto bez problema u cugu da smazem...nije da bas tako nesto stalno praktikujem, ali desava se ponekad...