nbg4ever Posted February 21, 2014 Author Posted February 21, 2014 Evo tabele... http://www.haxball.gr/league/view/116702
John Coltrane Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 Ubo sam sa Viergeverom ocekujuci samo cs, kad on dade gol :) Laki gol, jos da Barneta(5) udje umesto Fejse(0) bilo bi fino. Sasvim dovoljno da tucem Karl Piklingtona koji je tim sastavio do 4tima Sa druge sstrane u Predictoru blistam, skok na poziciju broj 18.na overal tabeli, da bar daju karte za finale za 1. nego glupavi HTC
nbg4ever Posted February 28, 2014 Author Posted February 28, 2014 Ja sam opet izgubio... More, neka se nosi sve u tri lepe pizde materine Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
nbg4ever Posted March 13, 2014 Author Posted March 13, 2014 Opet ne radi sajt. Zajebi vise, imam jos 10ak minuta pre nego sto izadjem i ako ne proradi do tada, odlazim zauvek. Ako neko bude hteo da se zanima sa unosenjem rezultata, ostavicu pass za sajt. Mada, izgleda da sam ja ostao poslednji u kuhinji, te cu ugasiti svetlo na izlasku :(
Tolaa Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 Ja sam obavila sve jos sinoc. Sve sljakalo savrseno. U tvojoj ligi sam ocajna, tako da mozes da ugasis svetlo, ali zato mi u klasiku solidno ide.
John Coltrane Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 Sem Veigevera iz AZa niko nista nije uradio, bodovi samo za nastup Bitno je da je J.Martinez koji mi je 3 kola bio spic u LS, juce dao gol u LE . Ipak dovoljno da se pobede UEFAmafiozi koji nije namestio tim jos od grupne faze (minimum) i da se ostane u vrhu sa Sokolovicem.
Tolaa Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 Kod mene golman i dvojica iz odbrane AZ-a, Jackson i Vidal©. Petorica nisu ni ulazila, jedan "osvojio" nulu. Dovoljno za 45 poena i 1. mesto u klasiku.
John Coltrane Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 Odlicno kolo sa paklenom odbranom Bonuci i Mangala clean i gol, Bufon i Luizao clean, ali zato napad 3 stapica Tevez,J.Martinez i L.Markovic . U predictoru i dalje levitiram oko prvih 20
John Coltrane Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 Osetim Pirla ©, ali kreten zaboravim da izbacim J.Martineza (video ujutru na pozagra da ne igra, a posle na UEFA nije pisalo nista), valjda ce ovid govnari obracunati 9 bodova Joao Pereire, pa cu biti na 44 vise nego dovoljno za pobedu nad Prasilnom koji je ovo batalio. Sokolivc odvalio, Pako Alkaser kapiten, pa je i dalje na sigurnom prvom mestu. No ima nade u H2H :misko:
Tolaa Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 Mislim da u H2H proslo kolo nije upisano, zato sto imamo jedno viska. Ostala su jos 2 polufinalna kola i finale, znaci da bi ovo trebalo da nam je 10. kolo, a ne 9. Sto bi znacilo da sam te pobedila, Koltrejne. Mjuki, upisi i proslo i ovo i daj ostavku na kraju sezone.
John Coltrane Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 NBG gori si od Tolee. Cekaj onda da proverim sta sam radio u proslom kolu
nbg4ever Posted April 11, 2014 Author Posted April 11, 2014 (edited) Vi ladno jos uvek igrate ovo http://www.haxball.gr/league/view/116702 pass: parapsiho Edited April 11, 2014 by nbg4ever
John Coltrane Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 Tolo hoces ti da ubacis rezove, zauzet sam peglam FM sa UniaoMadeirom trenutno .
Tolaa Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 Sledece sezone vodim sve lige i svi da mi placate participaciju po ligi u kojoj igrate. Popust ako igrate u 3 ili vise. It's a full-time job. http://www.haxball.gr/league/view/116702 Borba za titulu izmedju Sokolovica i Majka. U preostala 3 kola, Sokolovici imaju 2 utakmice protiv aktivnih protivnika, Majk samo jednu u poslednjem kolu protiv mene. Zbog neaktivnosti ovih, Coltrane prakticno nema sanse. Zanimljivo je da su oni koji su se na pocetku busali kako je EL za prave igrace sada ostvaruju prave fudbalske rezultate, 1-0, 1-1...
Recommended Posts