Jump to content

windows phone(s)...

Featured Replies

• Author

Relevantno je utoliko što je dovoljno imati jedan 1 kvalitetan proizvod koji može pomesti tržište. Ne treba ih 10.

Relevantno je utoliko što je dovoljno imati jedan 1 kvalitetan proizvod koji može pomesti tržište. Ne treba ih 10.

Eh. Relevantno je i to s koje pozicije je krenuo apple.

MS je ušao u trku dosta posle pucnja a i to što su trčali je bilo napred-nazad, levo-desno...

925 sam uzeo verujući da će biti odličan proizvod.

Nakon tri godine mislim da nije i da 2017. sigurno neću poleteti da uzmem surface tel.

Pomesti trziste hahaha. Mnogo ste smesni vi prodavci.
  • Author

Eh. Relevantno je i to s koje pozicije je krenuo apple.

MS je ušao u trku dosta posle pucnja a i to što su trčali je bilo napred-nazad, levo-desno...

925 sam uzeo verujući da će biti odličan proizvod.

Nakon tri godine mislim da nije i da 2017. sigurno neću poleteti da uzmem surface tel.

Pa ni sam MS ne tvrdi da su bili uspješni. 

Ja ne znam što ću uzeti 2017. Ako doista izbace surface i ako mi se bude sviđao, uzet ću ga. 

Preostaje da vidimo što će se dogoditi. Ova nagađanja i "gledanja" u kristalnu kuglu su irelevantna.

A taj surface , to će biti jedan model i to je to?

...shit has hit the fan...

• Author

Ne, bit će dva. Jedan za publiku i drugi za tebe.

Ja nemam para , poklanjam ga tebi...

...shit has hit the fan...

Pa ni sam MS ne tvrdi da su bili uspješni. 

Ja ne znam što ću uzeti 2017. Ako doista izbace surface i ako mi se bude sviđao, uzet ću ga. 

Preostaje da vidimo što će se dogoditi. Ova nagađanja i "gledanja" u kristalnu kuglu su irelevantna.

Ma sve ok, samo ako nisu uspeli sa nokia-lumia što bih gajio™ nadu da će surface-om nešto promeniti.

Sasvim je opravdan skepticizam, nema razloga za đon.

• Author

Naravno da nema razloga i slažem se u vezi skepticizma. 

Užasno glupe poteze je vukao MS i tu se na žalost nema što dodati. 

Ja sam se zaljubila (eto, dogodilo se :D) u LG G4 i ako ga uspijem uloviti po povoljnoj cijeni, uzet ću ga. 

Zoe promoviše win telefone ko Topola DS na drugim temama. Na kraju ih niko sa PPP neće šetati.

• Author

A ti ko besposlena baba trčkaraš za Zoe i gledaš šta promoviše. <_<

procena cene 700-1200 doloresa?

kapiram da ce ovaj najjaci kostati preko soma, a za te pare ladno kupis laptop, fotoaparat i normalan mob, i sve radis mnogo kvalitetnije. :fantom:

Nedostatak aplikacija za win phone ce resiti tako sto ce prodavati skup uredjaj ljudima koji i ne koriste puno razne "poluzajebantske" (ne-productivity) appps, a opskrbice ga sa dovoljno productivity ( sta god to bilo) apps

• Author

Meni ni sad ne nedostaju apps  a i i od ovog što imam pola ne koristim - toga me najmanje strah, ali to sam ja. 

Mislim da je ovo zadnja šansa za MS pa ćemo vidjeti...