Zoe Posted June 21, 2016 Author Posted June 21, 2016 Relevantno je utoliko što je dovoljno imati jedan 1 kvalitetan proizvod koji može pomesti tržište. Ne treba ih 10.
wall Posted June 21, 2016 Posted June 21, 2016 Relevantno je utoliko što je dovoljno imati jedan 1 kvalitetan proizvod koji može pomesti tržište. Ne treba ih 10.Eh. Relevantno je i to s koje pozicije je krenuo apple.MS je ušao u trku dosta posle pucnja a i to što su trčali je bilo napred-nazad, levo-desno... 925 sam uzeo verujući da će biti odličan proizvod. Nakon tri godine mislim da nije i da 2017. sigurno neću poleteti da uzmem surface tel.
djeneralche Posted June 21, 2016 Posted June 21, 2016 Relevantno je utoliko što je dovoljno imati jedan 1 kvalitetan proizvod koji može pomesti tržište. Ne treba ih 10.Pomesti trziste hahaha. Mnogo ste smesni vi prodavci.
Zoe Posted June 23, 2016 Author Posted June 23, 2016 Eh. Relevantno je i to s koje pozicije je krenuo apple. MS je ušao u trku dosta posle pucnja a i to što su trčali je bilo napred-nazad, levo-desno... 925 sam uzeo verujući da će biti odličan proizvod. Nakon tri godine mislim da nije i da 2017. sigurno neću poleteti da uzmem surface tel. Pa ni sam MS ne tvrdi da su bili uspješni. Ja ne znam što ću uzeti 2017. Ako doista izbace surface i ako mi se bude sviđao, uzet ću ga. Preostaje da vidimo što će se dogoditi. Ova nagađanja i "gledanja" u kristalnu kuglu su irelevantna.
Frank Pembleton Posted June 24, 2016 Posted June 24, 2016 A taj surface , to će biti jedan model i to je to? ...shit has hit the fan...
Zoe Posted June 24, 2016 Author Posted June 24, 2016 Ne, bit će dva. Jedan za publiku i drugi za tebe.
Frank Pembleton Posted June 24, 2016 Posted June 24, 2016 Ja nemam para , poklanjam ga tebi... ...shit has hit the fan...
wall Posted June 24, 2016 Posted June 24, 2016 Pa ni sam MS ne tvrdi da su bili uspješni. Ja ne znam što ću uzeti 2017. Ako doista izbace surface i ako mi se bude sviđao, uzet ću ga. Preostaje da vidimo što će se dogoditi. Ova nagađanja i "gledanja" u kristalnu kuglu su irelevantna. Ma sve ok, samo ako nisu uspeli sa nokia-lumia što bih gajio nadu da će surface-om nešto promeniti.Sasvim je opravdan skepticizam, nema razloga za đon.
Zoe Posted June 24, 2016 Author Posted June 24, 2016 Naravno da nema razloga i slažem se u vezi skepticizma. Užasno glupe poteze je vukao MS i tu se na žalost nema što dodati. Ja sam se zaljubila (eto, dogodilo se :D) u LG G4 i ako ga uspijem uloviti po povoljnoj cijeni, uzet ću ga.
ljakse Posted June 24, 2016 Posted June 24, 2016 Zoe promoviše win telefone ko Topola DS na drugim temama. Na kraju ih niko sa PPP neće šetati.
Zoe Posted June 24, 2016 Author Posted June 24, 2016 A ti ko besposlena baba trčkaraš za Zoe i gledaš šta promoviše. <_<
Zoe Posted June 25, 2016 Author Posted June 25, 2016 Ako je ovo istina, zvuči stvarno moćno: http://www.techtimes.com/articles/160225/20160522/microsoft-surface-phone-rumor-roundup-possible-release-date-specs-and-more.htm
ToniAdams Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 procena cene 700-1200 doloresa? kapiram da ce ovaj najjaci kostati preko soma, a za te pare ladno kupis laptop, fotoaparat i normalan mob, i sve radis mnogo kvalitetnije.
Lezilebovich Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 Nedostatak aplikacija za win phone ce resiti tako sto ce prodavati skup uredjaj ljudima koji i ne koriste puno razne "poluzajebantske" (ne-productivity) appps, a opskrbice ga sa dovoljno productivity ( sta god to bilo) apps
Zoe Posted June 25, 2016 Author Posted June 25, 2016 Meni ni sad ne nedostaju apps a i i od ovog što imam pola ne koristim - toga me najmanje strah, ali to sam ja. Mislim da je ovo zadnja šansa za MS pa ćemo vidjeti...
Recommended Posts