nbg4ever Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 Nije moj fon. Obzirom da garancija nece pokrivati kvar, pretpostavljam da nema potrebe da se ide preko provajdera, nego direkt u servis
Venom Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 Nema veze da li radi touch ili ne. To je sve prakticno u komadu i menja se zajedno. Digitizer je ionako jeftiniji deo. I uglavnom je znacajni deo cene telefona.
katamaran Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 Nije moj fon. Obzirom da garancija nece pokrivati kvar, pretpostavljam da nema potrebe da se ide preko provajdera, nego direkt u servis Mozda ipak mora preko provajdera da ne bi uticalo na garanciju.
katamaran Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 (edited) Dokopah se 640xl :) Verovatno kod jedinog prodavca koji je ima plus nisu napumpali cenu zbog nestasice. Sad jos kad bih iumeo da setujem vajerles gde bi mi bio kraj :) edit: snadjoh se. Bio sam ga iskljucio slucajno umesto nekakvog wifi sense. Edited July 2, 2015 by katamaran
katamaran Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 Ajde jedno pitanje a za ostalo cu da se snalazim... Kako da mi se sveze instalirana aplikacija pojavi kao kockica na home skrinu?
Prospero Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 Pritisni i drži, izaći će ti opcija da je zakačiš na početni ekran.
Prospero Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 Ako hoćeš da se igraš Cortanom prebacio region na USA, na srpskoj verziji još nema. Nemaš potrebe ni za kakvim mejl aplikacijama, samo napravi svoje naloge u njegovom mejl podešavanjima i šljakaće super.
katamaran Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 (edited) Provalio sam to :) Ne verujem ni da ce ikada biti na nasoj. Valjda sljaka samo u US. Polako ulazim u stos. Kad sam ga tek uzeo bio sam ko baba koja prvi put u zivotu sedne za pc. edit: vec sam naisao na problem sa wp aplikacijama. Ne postoji d3 go za wp Edited July 2, 2015 by katamaran
Frank Pembleton Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 Ono što čitam na benčmarku nije loše npr. onaj action centar ima više aplikacija koje mogu da se pale/gase. Ali još štuca... Poslato sa WC šolje by BVK
katamaran Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 Kako se pravilno gase prozori? Navikao sam na starom telefonu samo da pritisnem home dugme pa mi obavezno ostane par stranica da radi u pozadini.
katamaran Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 (edited) Android emulator na wp? http://apps.microsoft.com/windows/en-us/app/free-android-emulator/d04910e9-5bc9-4fad-837f-d0dc87d9b365 Kakve su sanse da ovo stvarno moze nesto da pokrene? (pre svega me d3 go zanima) Rejting ne obecava previse. edit: tek posle videh da je ovo za pc a ne za wp :( Navodno bi sa desetkom mogao da stigne i emulator http://www.digitaltrends.com/mobile/android-emulator-for-windows-phone/ Edited July 3, 2015 by katamaran
Zavrzan Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 Kako se pravilno gase prozori? Navikao sam na starom telefonu samo da pritisnem home dugme pa mi obavezno ostane par stranica da radi u pozadini. drzis strelicu za back i pojavi ti se umanjen prozor(ili prozori ako je otvoreno vise) sa jasno definisanim x u gornjem desnom uglu
Frank Pembleton Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 Kako se pravilno gase prozori? Navikao sam na starom telefonu samo da pritisnem home dugme pa mi obavezno ostane par stranica da radi u pozadini.Držiš back strelicu pojave se svi aktivni umanjeni sa X u gornjem ćošku...dalje ti jasno...
Recommended Posts