Patty Lee Posted October 1, 2023 Posted October 1, 2023 Pihtije, pečenje, bilo šta sa cveklom, šljivama, trešnjama, višnjama… ima sigurno još nešto setiću se. Od punjenih paprika, punjenih tikvica i sarmi jedem samo fil. 1
beta Posted October 1, 2023 Posted October 1, 2023 jagnjetinu i ovčetinu. hoću dušu da ispustim koliko mi je odvratno. punjene tikvice i paprike izuzetak su suve paprike. njih mogu da jedem. sladak kupus. podjednako je odvratan i klot i sa mesom. škembići, crevca i ostale iznutrice. 1 1 1
napadaj Posted October 1, 2023 Posted October 1, 2023 Nikad ne bih rekao da je kupus ovoliko omražen. Obožavam ga u svim varijantama. 4 1
Eleniko Posted October 1, 2023 Posted October 1, 2023 18 minutes ago, Patty Lee said: bilo šta sa cveklom tako sam i ja, dok nisam probao ovo 1
igoraki Posted October 1, 2023 Posted October 1, 2023 7 minutes ago, beta said: škembići, crevca i ostale iznutrice. evo to je i kod mene slučaj, od pre par godina sam počeo srce i džigericu da jedem, sem toga baš ne volim iznutrice. meni je neverovatno da je nekome povrće nepodnošljivo, ja sve to mogu da jedem, sad neko manje neko više volim, ali nemam ni jedno da mi je problem.
banecare1 Posted October 1, 2023 Posted October 1, 2023 @Shan Jan mene su kinezi zvali na veceru u wang fu u jurija gagarina. autenticna klopa, jedina razlika sto smo pili rakiju, a ne kineski baijiu 1 2
Milošica Posted October 1, 2023 Posted October 1, 2023 Razmišljao sam šta od slanog ne volim, i da, možda je to cvekla. A šteta, super je boja i koncept, zdrava je, ali nešto mi tu ne prija. 1
Eleniko Posted October 1, 2023 Posted October 1, 2023 3 minutes ago, banecare1 said: @Shan Jan mene su kinezi zvali na veceru u wang fu u jurija gagarina. autenticna klopa, jedina razlika sto smo pili rakiju, a ne kineski baijiu +1 trenutno ima barem 5 fenomenalnih kineza u gradu, zavisi samo koliko vas je /negde su porcije za 6/ i koliko para imate 1
Shan Jan Posted October 1, 2023 Posted October 1, 2023 9 minutes ago, igoraki said: meni je neverovatno da je nekome povrće nepodnošljivo, ja sve to mogu da jedem, sad neko manje neko više volim, ali nemam ni jedno da mi je problem. Ja ne mrzim per se povrce ali kad god ga jedem imam utisak kao da jedem stiropor. Jeste i to socno i ukusno i sve to al me ne radi ko masno pecenje sa hrskavom kozicom 1
banecare1 Posted October 1, 2023 Posted October 1, 2023 razmisljam 10 minuta i ne mogu da kandidujem nista osim stinky tofu. generalno volim fermentisana jela. sichuanska riba - ljuta pa jos smrducka je super, ali ovaj tofu mi je bio kao da iz wc solje jedem. kazu da treba vezbati i nauciti kako se jede taj tofu. mozda probam ako budem cuga, ovako nema sanse.
werbatim Posted October 1, 2023 Posted October 1, 2023 Svezi krastavci (kiseli krastavcici moze uvek) Kuvanu boraniju (dinstanu bih jeo svaki dan) ovcetinu (jagnjetinu cu pojesti ako moram) Mleveno meso mogu ali ne mora bas; kad sam bio mali sarmu sam jeo tako sto sam jeo samo kupus a meso prebacivao onom do mene Sad je pravim da imam vise pirinca u sarmi, pa mi je prihvatljiva
Milošica Posted October 1, 2023 Posted October 1, 2023 2 minutes ago, werbatim said: Svezi krastavci (kiseli krastavcici moze uvek) Kuvanu boraniju (dinstanu bih jeo svaki dan) ovcetinu (jagnjetinu cu pojesti ako moram) Ok. Znači otac mi je na forumu. 2
adam Posted October 1, 2023 Posted October 1, 2023 24 minutes ago, Milošica said: Razmišljao sam šta od slanog ne volim, i da, možda je to cvekla. A šteta, super je boja i koncept, zdrava je, ali nešto mi tu ne prija. Narendas svezu cveklu u kupus salatu. Odlicno! 4 1
askeladden Posted October 1, 2023 Posted October 1, 2023 6 minutes ago, banecare1 said: razmisljam 10 minuta i ne mogu da kandidujem nista osim stinky tofu. generalno volim fermentisana jela. sichuanska riba - ljuta pa jos smrducka je super, ali ovaj tofu mi je bio kao da iz wc solje jedem. kazu da treba vezbati i nauciti kako se jede taj tofu. mozda probam ako budem cuga, ovako nema sanse. Treba da probas speciju zvana Lutefisk .Suva riba konzervisana cedjem ili kausticnom sodom.Cedje od pepela borovine 2
Ratamahatta Posted October 1, 2023 Posted October 1, 2023 Ja boraniju obozavam, na zgrazavanje 95% ljudi koje poznajem 3 1
Recommended Posts