Lord Protector Posted April 7, 2017 Posted April 7, 2017 (edited) 4/6/17 Philip Giraldi says IC-Military Doubt Assad Gas Narrative By Scott Horton - April 6, 2017 Philip Giraldi, former CIA officer and Director of the Council for the National Interest, says that “military and intelligence personnel,” “intimately familiar” with the intelligence, say that the narrative that Assad or Russia did it is a “sham,” instead endorsing the Russian narrative that Assad’s forces had bombed a storage facility. Giraldi’s intelligence sources are “astonished” about the government and media narrative and are considering going public out of concern over the danger of worse war there. Giraldi also observes that the Assad regime had no motive to do such a thing at this time. Edited April 7, 2017 by slow
Lord Protector Posted April 7, 2017 Posted April 7, 2017 (edited) Andurilovo manje zlo: Edited April 7, 2017 by slow
Eraserhead Posted April 7, 2017 Posted April 7, 2017 Politicki gledano Tramp je odradio dobar posao s ovim bombardovanjem. 1. Skrenuta je paznja sa jedine teme koja je okupirala javnost - njegova nekompetentnost i veze s Rusijom 2. Sad ce biti malo teze da ga napadaju za veze s Rusijom 3. Poslao je poruku Severnoj Koreji 4. Izgleda jako pred sastanak sa Kinom Za meneje ovo pisanje po Putinu bilo prilicno neocekivano
namenski Posted April 7, 2017 Posted April 7, 2017 Politicki gledano Tramp je odradio dobar posao s ovim bombardovanjem. 1. Skrenuta je paznja sa jedine teme koja je okupirala javnost - njegova nekompetentnost i veze s Rusijom 2. Sad ce biti malo teze da ga napadaju za veze s Rusijom 3. Poslao je poruku Severnoj Koreji 4. Izgleda jako pred sastanak sa Kinom Za meneje ovo pisanje po Putinu bilo prilicno neocekivano Kuku tebe i Andurilu, kako cete sada da pisate u 2 mlaza, po Trampu i Putinu, tesko cak i za akrobate poput vas Ili ce te da se podelite, ledja uz ledja, pa svakom po jedan za zapisavanje, a?
marv Posted April 7, 2017 Posted April 7, 2017 tramp se tesko vara ako misli da ce samo jednim napadom smiriti cnn bratiju koja vec dva meseca vodi nevidjenu hajku na njega 24/7. njih moze zadovoljiti jedino objavom rata rusiji, mada ni to nije sigurno
Eraserhead Posted April 7, 2017 Posted April 7, 2017 Kuku tebe i Andurilu, kako cete sada da pisate u 2 mlaza, po Trampu i Putinu, tesko cak i za akrobate poput vas Ili ce te da se podelite, ledja uz ledja, pa svakom po jedan za zapisavanje, a? Ma ja sam ovde samo dosao da sa trustom geopolitickih mozgova proslavim to sto je zla baba izgubila i tako je sprecen treci svetski rat...
Lord Protector Posted April 7, 2017 Posted April 7, 2017 Politicki gledano Tramp je odradio dobar posao s ovim bombardovanjem. ljubi te zla baba, a pomalo i zli deda
namenski Posted April 7, 2017 Posted April 7, 2017 Ma ja sam ovde samo dosao da sa trustom geopolitickih mozgova proslavim to sto je zla baba izgubila i tako je sprecen treci svetski rat... Bolje bi ti bilo da se raspitas okolo koliko si daleko od najblize nulte tacke... Doduse, koliko si pisao po Putinu, nije iskljuceno da su te negde ucrtali i uneli koordinate :P
Lord Protector Posted April 7, 2017 Posted April 7, 2017 (edited) Rusija suspenduje memorandum o sprečavanju incidenataMoskva -- Posle napada SAD na bazu sirijske vojske Rusija suspenduje memorandum o sprečavanju incidenata i obezbeđivanju letova tokom operacije u Siriji potpisan sa SAD. ovo je faktički no-fly zone Edited April 7, 2017 by slow
mjone Posted April 7, 2017 Posted April 7, 2017 Ma ja sam ovde samo dosao da sa trustom geopolitickih mozgova proslavim to sto je zla baba izgubila i tako je sprecen treci svetski rat... Pa ovim je "zla baba" dobila ... ne svidja vam se Bannon, evo vam onda sta bi Hilari uradila
Lord Protector Posted April 7, 2017 Posted April 7, 2017 (edited) Breitbart (Bannon) posredno podhebava odluku Trampa Trump Goes to War: Bombs Syria‘Vital National Security Interest of U.S.’… pod znacima navoda Edited April 7, 2017 by slow
Roger Sanchez Posted April 7, 2017 Posted April 7, 2017 Andurilovo manje zlo: :o It was Barzini all along!
Strucnjak Posted April 7, 2017 Posted April 7, 2017 amerikanci takodje imaju trupe u Siriji, sta ako eksplodiraju neke bombe u njihovoj blizini?
Recommended Posts