Jump to content
IGNORED

Dnevni tupan

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted (edited)
3 minutes ago, Moonwalker said:

Cini ti se. 

Kad sam napisao pomislio sam i ja da možda on bi, ali, ne, niko ko nije baš nenormalna budala a živi u SRbiji i ima dete, ne bi isključio mogućnost da se to MOŽE desiti, iz bilo kog razloga...

Edited by radisa
Posted
2 minutes ago, msv said:

:lolol:

Uterao mu Bane, rutinski... :D

Posted
Just now, radisa said:

Kad sam napisao pomislio sam i jada možda on bi, ali, ne, niko ko nije baš nenormalna budala a živi u SRbiji, ne bi isključio mogućnost da se to MOŽE desiti, iz bilo kog razloga...

on mozda i jeste..bilo kako bilo, jedan od onih za koje mozemo zahvaliti Bogu sto ih nema...

Posted

Mogle bi ove mdure misli i na maticnu temu gospodina Antifasiste da s eokace..ja ne mogu, nemma pristup twitteru vise, od kada je X..mislim teze ulazim, nikada nisam ni imao profil..

Posted
29 minutes ago, msv said:

Screenshot-20231212-141316-X.jpg

Smrdljiva debilčina.

• +1 3
  • Haha 1
Posted
4 minutes ago, napadaj said:

Smrdljiva debilčina.

ne kapiramo mi tu satiru, jer smo mi zaostali primitvni fasisti:fantom:

Posted

Koliko je neprijatno, jadno, puca iz oružja i spominje bezbednost dece. Čoveče, gde ti je mozak, pa šta nam se dogodilo 3. maja... 

• +1 4
Posted
3 minutes ago, Klara said:

Koliko je neprijatno, jadno, puca iz oružja i spominje bezbednost dece. Čoveče, gde ti je mozak, pa šta nam se dogodilo 3. maja... 

Nemaju oni mozak da dobace dotle..a tek empatije..ni likovi poput Istoak Petrovica, ni Misa..

• +1 1
Posted

Ako nista, neki koji vaze za posten svet i gud gajse su se ovakvim istupima ogolili, i pokazali kakva su govna i oblici zivota*tu i ne mislim na Pisu, za njega se oduvek zan kolika je dileja)

• 2 weeks later...
Posted
On 12. 12. 2023. at 14:16, msv said:

Screenshot-20231212-141316-X.jpg

Koji je njemu? Rizici, vakcine, a ovo o bezbednosti i slobodi je #1 poštapalica 2A fanatika, onih što su za sve oružje, uvek i svuda. Jbt k'o da je mustang pisala.

• Haha 1
Posted
6 hours ago, zorglub said:

Koji je njemu? Rizici, vakcine, a ovo o bezbednosti i slobodi je #1 poštapalica 2A fanatika, onih što su za sve oružje, uvek i svuda. Jbt k'o da je mustang pisala.

Dileja koja je umislila da je svu pamet ovog sveta pokupila...komunjarska Karleusa..

Posted

Uvredio si komplet staaaari PPP ovom izjavom

• +1 1
  • -1 1