Hamlet Strašni Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 1 hour ago, gospa buba said: ja nisam ali se vodim starom narodnom dal je teze kilo perja ili kilo gvozdja i onda zamishljam kilo perja, i pretpostavim da lichi znachi podrazumeva se na osnovu toga da ko ima kilo mora i da prodaje? mozda mu dolaze gosti. mnooogo gosti hocu da kazem, zar ne treba da ga uhvate u pokushaju prodaje makar? da li je pokushavao? sent from bubamoto Omogućavanje uživanja je posebno delo od 6 meseci do pet godina. Držanje samo za sebe je do tri godine. Ako mu nađeš u kući kilo trave upakoven u kesice, vagu i ogromn količinu keša to je vrlo verovatno prodaja, nije dovoljno da kaže nisam majke mi. Sve zavisi od konkretne situacije gde je neko uhvaćen, kako je droga bila upakovana, da li je on narkoman ili nije i slično...
copkillah Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 33 minutes ago, Milošica said: Valjda su njegovi pretukli Loku(Mascom,Ivan Ivanović). zar nije malo tukao i svoju ženu?
Frank Pembleton Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 Pa Loku tući ili bar pokušati je samo plus.Jbga, ja da sam napisao bilo bi "jel te Loka nagazio na forumu"... .... Shiit has hit the fan! 1 1
JozoMujica Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 21 minutes ago, Hamlet Strašni said: Sve zavisi od konkretne situacije gde je neko uhvaćen, kako je droga bila upakovana, da li je on narkoman ili nije i slično... Aman, pricamo o vutri.
JozoMujica Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 5 minutes ago, Hamlet Strašni said: I trava je opojna droga po zakonu. I sirotinju izvršitelji izbacuju iz stanova po zakonu, i Mitrovićev okot je za ubistvo osuđen na 11 meseci igranja Plejstejšna po zakonu,.. Zakon koji zabranjuje prirodnu samoniklu biljku pri tome izmišljajući pojam "zloupotreba" (baš me zanima šta taj isti zakon podrazumeva pod pojmom "upotreba"), baš i nije nešto čega se treba držati, protiv njega se treba boriti svim sredstvima i podrivati njegovo sprovođenje uvek i svuda. Poserem se u takav zakon i u one koji ga donose i sprovode.
slepa živana Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 3 hours ago, čekmeže said: Čuj video, popušio Problem je u tome što je kod nas isto kilo perja, trave, kokaina. ne razumem. u svakom slučaju, poslušaj moj savet - ako uletiš u neku lovu, nemoj kupovati kilo odjednom. umoljčiće ti se. 2
SNARC Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 7 minutes ago, slepa živana said: ne razumem. u svakom slučaju, poslušaj moj savet - ako uletiš u neku lovu, nemoj kupovati kilo odjednom. umoljčiće ti se. Ne slusaj je..nema pojma..turis lavandu unutra i dobijes i super aromu, ne provale te komsije..a i nema moljaca.
čekmeže Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 22 minutes ago, slepa živana said: ne razumem. u svakom slučaju, poslušaj moj savet - ako uletiš u neku lovu, nemoj kupovati kilo odjednom. umoljčiće ti se. Ako uletim u lovu sigurno neću kupovati travu. Ovo oko perja...problem kod nas je što je sve strpano u opojne droge (to je valjda zaostavština pok. V. Batića) i onda čovek koji poseduje travu za svoje potrebe može da najebe isto kao neki pravi™kriminalac kojem je droga izvor zarade. I to minimum 3 godine. 1
čekmeže Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 22 minutes ago, SNARC said: Ne slusaj je..nema pojma..turis lavandu unutra i dobijes i super aromu, ne provale te komsije..a i nema moljaca. Možeš se preorijentisati sa šampinjona na pejotl, imaš smisla.
SNARC Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 Just now, čekmeže said: Možeš se preorijentisati sa šampinjona na pejotl, imaš smisla. Bukovaca... Ali spreman sam da cujem
Moća Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 Ljudi dal se vi zajebavate nasli su mu kilo alo bre!?Kolicina je bitna i u tome je problem.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Hamlet Strašni Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 7 minutes ago, čekmeže said: Ako uletim u lovu sigurno neću kupovati travu. Ovo oko perja...problem kod nas je što je sve strpano u opojne droge (to je valjda zaostavština pok. V. Batića) i onda čovek koji poseduje travu za svoje potrebe može da najebe isto kao neki pravi™kriminalac kojem je droga izvor zarade. I to minimum 3 godine. To nema veze sa životom što si napisao.
Recommended Posts