Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Meni je neverovatno kad ljudi krenu da pričaju kontradiktrne teorije zavere, na primer, u istoj knjizi...

Dakle, ima kod Icke-a, u istoj knjizi, da je mesec šupalj i gušteri nas odatle nadziru, da je hologram i da mi živimo u Matrixu, pa Mesec ni ne postoji...

Jbt, ajde da se odluče šta je ispravno...

• Replies 7.5k
  • Views 882.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• slepa živana
    slepa živana

jeste jeste, sve je tako bilo, pre 5 godina  

• treba imati na umu da pričamo o čoveku koji je u bilijar klubu mojoj kumi iz torbe uzeo suzavac i naprskao sebi pazuh misleći da je dezodorans

• Da li ima jos neko ovde, ko nije cuo za tog Kirka ranije ?¿

Posted Images

chak i u pesmi :) ... say it's only a paper moon, hanging over a cardboard tree... ima vedrine romantike i teorije joj nisu namera. ali mi sada pade na pamet.  ovi ljudi su nekako besni i ogorcheni na svet, mehanichli i bez pravog sadrzaja su besni :sad:

Edited by gospa buba

8 hours ago, gospa buba said:

chak i u pesmi :) ... say it's only a paper moon, hanging over a cardboard tree... ima vedrine romantike i teorije joj nisu namera. ali mi sada pade na pamet.  ovi ljudi su nekako besni i ogorcheni na svet, mehanichli i bez pravog sadrzaja su besni :sad:

ona firma, čini mi se "dreamworks" što pravi filmove ima nekog klinca koji sedi na mesecu

11 hours ago, Frank Pembleton said:

Ovaaj ne bih ja bas tog vlasnika Mozzarta tako abolirao.To sto ga ovo govne pokusava da reketira ne oslobadja ga od drugih stvari...

Ne oslobadja, naravno: ali bih mu kao olaksavajucu okolnost promptno priznao da mladog Malagurskog oduci od reketiranja.

Onako, bas vlasnickokladionicarski, mislim neformalnotm...:ph34r:

3 hours ago, djordje geprat said:

ona firma, čini mi se "dreamworks" što pravi filmove ima nekog klinca koji sedi na mesecu

i peca :lol:

kod itala kalvina, za vreme velike plime, sa chamaca se ljudi penju merdevinama na mesec da pokupe sir. dokaza koliko hocesh, al narod nishta nece da chita :hihi:

Nema sta da se raspravlja, zna se sta je prava istina

pa i kod pracheta ima sve objashnjeno, ali nema ko da chita :cry:

119753674_10221947844778741_318859875072

17 minutes ago, renne said:

119753674_10221947844778741_318859875072

ako-zelis-pobediti.jpg

• 2 weeks later...

Ovo je gluplji koncept od Kontravizije. I od Pljiža. Ako za ova trabunjanja Danas ne dobija bar 100k evra mjesečno, tog Dražu treba najurili nogom u dupe.

ovoj sadašnjoj vlasti treba uvesti sankcije na dobijanje zajmova. zarad dobrobiti ovog naroda. da ne vraća ono što je spiskano .

https://www.danas.rs/ekonomija/kako-kafa-cokolada-i-kozmetika-zavrsavaju-na-pijacnim-tezgama/

"...

Jedan od dobrih mehanizama moglo bi da bude postavljanje tabli na ulazima pijaca koji bi informisali građane koji proizvodi smeju da se prodaju na tezgama, a koji samo u lokalima u okviru pijace, i za koje proizvode su prodavci dužni da izdaju fiskalni račun, kao i obaveštenje da oni koji ne izdaju račun, a u obavezi su, krše zakon i bave se utajom poreza." :unsure: