James Marshall Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 Možda je bilo na akciji, ili ima neki do jaja popust na preko kilo.
JozoMujica Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 17 minutes ago, slepa živana said: jesi video ti nekad kilo vutre na jednom mestu? Što, u čemu je problem? Biljka ko i svaka druga.
slepa živana Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 4 minutes ago, JozoMujica said: Što, u čemu je problem? Biljka ko i svaka druga. koliko ti traje kilo?
Hamlet Strašni Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 Кило није за личну употребу већ може да буде за трговину 3 - 12 без могућности ублажавања или ово ново, ако не могу да му докажу трговину - "Ко неовлашћено држи у великој количини супстанце или препарате који су проглашени за опојне дроге, казниће се затвором од три до десет година." Ту може ублажавање али не може кућни затвор.
Filozof manijak Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 A koliko je u zakonu minimum, tj. maksimum količine koji se može smatrati za ličnu upotrebu?
copkillah Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 4 hours ago, nisam ja said: zato smo tu gde jesmo™. ja bih branio martinovića, rističevića i vulina da ih neko drka zbog trave. zašto kad su diskvalifikovani iz ljudskog roda? 1 hour ago, Malkmus said: Meni je neobično što su ga prisluškivali. Pa lik je koristio svaku priliku da se slika kako duva, naravno da policija to može da smatra podjebavanjem i onda im postaje interesantan™ Zajebi ti tu legalizaciju ako Rasta treba da bude poster boy iste
ragasto Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 Možda ga je Dačić najzad dočekao Spoiler Yeah, yeah Yeah, yeah Yeah, yeah Yeah [Hook] Ja neću kokain, dodaj mi da varim Od kad sam bio mali idol mi je Bob Marley Što me sudija, juri murija Ja to što rolam nikoga ne ubija Ja neću kokain, dodaj mi da varim Od kad sam bio mali idol mi je Bob Marley Što me sudija, juri murija Ja to što rolam nikoga ne ubija [Post-Hook] Mini-mini-mini-ministre Dačiću Mini-mini-ministre Dačiću (Yeah) Mini-mini-mini-ministre Dačiću Mini-mini-ministre Dačiću (Yeah) [Verse 1] S njom mnogi rado počinju dan I novo jutro ona podigne grad S njom noći brzo prođu ko sat I sve ti lepe stvari dođu ko san Zato vole je i matori, vole je i mladi Vole je lektori, doktori, advokati Vole je i profesori, vole je i ostali Voli je i onaj za kog ne mo'š da predpostaviš [Hook] Ja neću kokain, dodaj mi da varim Od kad sam bio mali idol mi je Bob Marli Što me sudija, juri murija Ja to što rolam anikoga ne ubija Ja neću kokain, dodaj mi da varim Od kad sam bio mali idol mi je Bob Marli Što me sudija, juri murija Ja to što rolam nikoga ne ubija [Post-Hook] Mini-mini-ministre Dačiću Mini-mini-ministre Dačiću (Yeah) Mini-mini-ministre Dačiću Mini-mini-ministre Dačiću (Yeah) [Verse 2] Zbog nje su mnogi spremni da Odu tamo čak i u amsterdam Jer ovde bi zbog grama dva Im'o više dine zatvora I zato hapse se i matori Hapse se i mladi Hapse se i lektori,doktori,advokati Hapse se i profesori, cak i fizikalci Jedino se ne hapse svi pravi kriminalci [Hook] Ja neću kokain, dodaj mi da varim Od kad sam bio mali idol mi je Bob Marli Što me sudija, juri murija Ja to što rolam nikoga ne ubija Ja neću kokain, dodaj mi da varim Od kad sam bio mali idol mi je Bob Marli Što me sudija, juri murija Ja to što rolam nikoga ne ubija [Post-Hook] Mini-mini-mini-ministre Dačiću Mini-mini-ministre Dačiću (Yeah) Mini-mini-mini-ministre Dačiću Mini-mini-ministre Dačiću (Yeah) [Hook] Ja neću kokain, dodaj mi da varim Od kad sam bio mali idol mi je Bob Marli Što me sudija, juri murija Ja to što rolam nikoga ne ubija Ja neću kokain, dodaj mi da varim Od kad sam bio mali idol mi je Bob Marli Što me sudija, juri murija Ja to što rolam nikoga ne ubija [Post-Hook] Mini-mini-mini-ministre Dačiću Mini-mini-ministre Dačiću (Yeah) Mini-mini-mini-ministre Dačiću Mini-mini-ministre Dačiću (Yeah) [Outro] Yeah, yeah Yeah, yeah Yeah, yeah Ministre Dačiću, ministre Dačiću Yeah, yeah Yeah, yeah Yeah, yeah Ministre Dačiću, ministre Dačiću
Hamlet Strašni Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 1 hour ago, Filozof manijak said: A koliko je u zakonu minimum, tj. maksimum količine koji se može smatrati za ličnu upotrebu? Nema u Zakonu, to je stvar prakse i gleda se u sakom konkretnom slučaju. Pogotovo je još nejasno ovo za veliku količinu jer je to nova odredba i praksa se tek stvara...
gospa buba Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 jesi video ti nekad kilo vutre na jednom mestu?ja nisam ali se vodim starom narodnom dal je teze kilo perja ili kilo gvozdja i onda zamishljam kilo perja, i pretpostavim da lichi znachi podrazumeva se na osnovu toga da ko ima kilo mora i da prodaje? mozda mu dolaze gosti. mnooogo gosti hocu da kazem, zar ne treba da ga uhvate u pokushaju prodaje makar? da li je pokushavao?sent from bubamoto 1
JozoMujica Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 2 hours ago, slepa živana said: koliko ti traje kilo? 4-5 godina. 1
čekmeže Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 3 hours ago, slepa živana said: jesi video ti nekad kilo vutre na jednom mestu? Čuj video, popušio Problem je u tome što je kod nas isto kilo perja, trave, kokaina.
Milošica Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 5 hours ago, Filozof manijak said: Ćopi, a što percipiraš Rastu kao nekog bahatog? Nešto se ne sećam skandala u kojima je on učestvovao... Valjda su njegovi pretukli Loku(Mascom,Ivan Ivanović).
Filozof manijak Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 Da, da, sad si me podsetio na taj slučaj.
Recommended Posts