radisa Posted September 12, 2020 Posted September 12, 2020 Meni je neverovatno kad ljudi krenu da pričaju kontradiktrne teorije zavere, na primer, u istoj knjizi... Dakle, ima kod Icke-a, u istoj knjizi, da je mesec šupalj i gušteri nas odatle nadziru, da je hologram i da mi živimo u Matrixu, pa Mesec ni ne postoji... Jbt, ajde da se odluče šta je ispravno...
gospa buba Posted September 12, 2020 Posted September 12, 2020 (edited) chak i u pesmi ... say it's only a paper moon, hanging over a cardboard tree... ima vedrine romantike i teorije joj nisu namera. ali mi sada pade na pamet. ovi ljudi su nekako besni i ogorcheni na svet, mehanichli i bez pravog sadrzaja su besni Edited September 12, 2020 by gospa buba
đorđe geprat Posted September 13, 2020 Posted September 13, 2020 8 hours ago, gospa buba said: chak i u pesmi ... say it's only a paper moon, hanging over a cardboard tree... ima vedrine romantike i teorije joj nisu namera. ali mi sada pade na pamet. ovi ljudi su nekako besni i ogorcheni na svet, mehanichli i bez pravog sadrzaja su besni ona firma, čini mi se "dreamworks" što pravi filmove ima nekog klinca koji sedi na mesecu 1
namenski Posted September 13, 2020 Posted September 13, 2020 11 hours ago, Frank Pembleton said: Ovaaj ne bih ja bas tog vlasnika Mozzarta tako abolirao.To sto ga ovo govne pokusava da reketira ne oslobadja ga od drugih stvari... Ne oslobadja, naravno: ali bih mu kao olaksavajucu okolnost promptno priznao da mladog Malagurskog oduci od reketiranja. Onako, bas vlasnickokladionicarski, mislim neformalnotm...
slepa živana Posted September 13, 2020 Posted September 13, 2020 3 hours ago, djordje geprat said: ona firma, čini mi se "dreamworks" što pravi filmove ima nekog klinca koji sedi na mesecu i peca
gospa buba Posted September 13, 2020 Posted September 13, 2020 kod itala kalvina, za vreme velike plime, sa chamaca se ljudi penju merdevinama na mesec da pokupe sir. dokaza koliko hocesh, al narod nishta nece da chita 1
de Sisti Posted September 13, 2020 Posted September 13, 2020 Nema sta da se raspravlja, zna se sta je prava istina
gospa buba Posted September 13, 2020 Posted September 13, 2020 pa i kod pracheta ima sve objashnjeno, ali nema ko da chita
Frank Pembleton Posted September 28, 2020 Posted September 28, 2020 Danas nastavlja da se glupirahttps://www.danas.rs/kolumna/rec-tajkuna/i-jare-i-pare-2/.... Shiit has hit the fan!
James Marshall Posted September 28, 2020 Posted September 28, 2020 Ovo je gluplji koncept od Kontravizije. I od Pljiža. Ako za ova trabunjanja Danas ne dobija bar 100k evra mjesečno, tog Dražu treba najurili nogom u dupe.
đorđe geprat Posted September 29, 2020 Posted September 29, 2020 ovoj sadašnjoj vlasti treba uvesti sankcije na dobijanje zajmova. zarad dobrobiti ovog naroda. da ne vraća ono što je spiskano .
Krošek Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 https://www.danas.rs/ekonomija/kako-kafa-cokolada-i-kozmetika-zavrsavaju-na-pijacnim-tezgama/ "... Jedan od dobrih mehanizama moglo bi da bude postavljanje tabli na ulazima pijaca koji bi informisali građane koji proizvodi smeju da se prodaju na tezgama, a koji samo u lokalima u okviru pijace, i za koje proizvode su prodavci dužni da izdaju fiskalni račun, kao i obaveštenje da oni koji ne izdaju račun, a u obavezi su, krše zakon i bave se utajom poreza." 2
Recommended Posts