Jump to content
IGNORED

Dnevni tupan

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

Meni je neverovatno kad ljudi krenu da pričaju kontradiktrne teorije zavere, na primer, u istoj knjizi...

Dakle, ima kod Icke-a, u istoj knjizi, da je mesec šupalj i gušteri nas odatle nadziru, da je hologram i da mi živimo u Matrixu, pa Mesec ni ne postoji...

Jbt, ajde da se odluče šta je ispravno...

Posted (edited)

chak i u pesmi :) ... say it's only a paper moon, hanging over a cardboard tree... ima vedrine romantike i teorije joj nisu namera. ali mi sada pade na pamet.  ovi ljudi su nekako besni i ogorcheni na svet, mehanichli i bez pravog sadrzaja su besni :sad:

Edited by gospa buba
Posted
8 hours ago, gospa buba said:

chak i u pesmi :) ... say it's only a paper moon, hanging over a cardboard tree... ima vedrine romantike i teorije joj nisu namera. ali mi sada pade na pamet.  ovi ljudi su nekako besni i ogorcheni na svet, mehanichli i bez pravog sadrzaja su besni :sad:

ona firma, čini mi se "dreamworks" što pravi filmove ima nekog klinca koji sedi na mesecu

• +1 1
Posted
11 hours ago, Frank Pembleton said:

Ovaaj ne bih ja bas tog vlasnika Mozzarta tako abolirao.To sto ga ovo govne pokusava da reketira ne oslobadja ga od drugih stvari...

Ne oslobadja, naravno: ali bih mu kao olaksavajucu okolnost promptno priznao da mladog Malagurskog oduci od reketiranja.

Onako, bas vlasnickokladionicarski, mislim neformalnotm...:ph34r:

Posted
3 hours ago, djordje geprat said:

ona firma, čini mi se "dreamworks" što pravi filmove ima nekog klinca koji sedi na mesecu

i peca :lol:

Posted

kod itala kalvina, za vreme velike plime, sa chamaca se ljudi penju merdevinama na mesec da pokupe sir. dokaza koliko hocesh, al narod nishta nece da chita :hihi:

• +1 1
Posted

Nema sta da se raspravlja, zna se sta je prava istina

Posted

pa i kod pracheta ima sve objashnjeno, ali nema ko da chita :cry:

• 2 weeks later...
Posted

Ovo je gluplji koncept od Kontravizije. I od Pljiža. Ako za ova trabunjanja Danas ne dobija bar 100k evra mjesečno, tog Dražu treba najurili nogom u dupe.

Posted

ovoj sadašnjoj vlasti treba uvesti sankcije na dobijanje zajmova. zarad dobrobiti ovog naroda. da ne vraća ono što je spiskano .

Posted

https://www.danas.rs/ekonomija/kako-kafa-cokolada-i-kozmetika-zavrsavaju-na-pijacnim-tezgama/

"...

Jedan od dobrih mehanizama moglo bi da bude postavljanje tabli na ulazima pijaca koji bi informisali građane koji proizvodi smeju da se prodaju na tezgama, a koji samo u lokalima u okviru pijace, i za koje proizvode su prodavci dužni da izdaju fiskalni račun, kao i obaveštenje da oni koji ne izdaju račun, a u obavezi su, krše zakon i bave se utajom poreza." :unsure:

• Haha 2