Weenie Pooh Posted November 6, 2019 Posted November 6, 2019 Čekaj, Iljušin se puni na rečicama i potocima ali Kanader, to fercera samo na okeanu?
đorđe geprat Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 ba li je ovo za ovde, nisam siguran. ipak------naslovi današnjeg "alo" https://www.alo.rs/vesti/362
radisa Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 Jel' ima jedna vest da ima veze sa onim što piše u naslovu?
Filozof manijak Posted November 8, 2019 Posted November 8, 2019 Nisam znao gde ovo postovati, ali me naslov topica privukao
levi Posted November 8, 2019 Posted November 8, 2019 2 minutes ago, Filozof manijak said: Nisam znao gde ovo postovati, ali me naslov topica privukao na pravom si mestu Quote Didi J @DidiJOfficiaI DIDI J has become a highly-in-demand music artist and designer with a popular international brand. Parody account
Filozof manijak Posted November 8, 2019 Posted November 8, 2019 9 minutes ago, levi said: na pravom si mestu Ili samo neinformisan jer nemam instagram? Nek si me otupanisao brzinom svetlosti zbog onih jaganjaca i prasića na Doom topicu zanimljiv trigger imaš
gospa buba Posted November 8, 2019 Posted November 8, 2019 mene didica uvek raduje, i prava i lazna sent from bubamoto
gospa buba Posted November 12, 2019 Posted November 12, 2019 jel nezavisni intelektualac? sent from bubamoto
gospa buba Posted November 14, 2019 Posted November 14, 2019 samo nek nastavi. nash narod je sav za nesvrstanu bracu svih boja i oblika random perverzija u koju ova parcela moze da se izokrene postaje sve interesantnija sent from bubamoto
Recommended Posts