Joshua Posted May 13, 2017 Posted May 13, 2017 Krletovoj ženi? To ne postoji! pročitala na n1 pre možda 2 nedelje, časna pionirska. ali sad tražim i nikako da nađem. možda si i ti u pravu - možda je ta žena slonče i nikad je nije ni bilo... ^_^
James Marshall Posted May 13, 2017 Posted May 13, 2017 Bravo Gangula, bio sto puta trojanac (ili ne) za buduće bg iznore, za ovo kad god ga budem vidio uživo ima da mu se zahvalim i imaće moje poštovanje. Ovo je ljudska reakcija.
renne Posted May 13, 2017 Posted May 13, 2017 Bravo Gangula, bio sto puta trojanac (ili ne) za buduće bg iznore, za ovo kad god ga budem vidio uživo ima da mu se zahvalim i imaće moje poštovanje. Ovo je ljudska reakcija. + milion, zato sam i preneo
ljuttko Posted May 13, 2017 Posted May 13, 2017 I Jovana u komentaru dana na ovu temu http://www.vreme.com/cms/view.php?id=1499709
gagilija Posted May 13, 2017 Posted May 13, 2017 Da to nije ista osoba ;) I gde se seti Urosa S.??? I jos vise Kako ga vucic jos nije postavio za ministra sporta,seksipila ili vec neceg drugog u cemu spodoba briljira ! hah pa uros suvakovic mi je bio reper nezenljivosti, pa ispade da i on ima zenu. krlo je tu negde
aram Posted May 13, 2017 Posted May 13, 2017 Uros Suvakovic je jedna od onih stvari koje se ne zaboravljaju. Nikad.
James Marshall Posted May 14, 2017 Posted May 14, 2017 Mislim, nekako, ako saznamo ime hanume, otjelotvorimo je, počećemo da je doživljavamo kao ljudsko biće a onda ćemo krenuti da je sažaljevamo ili šta već. Ovako dok je neko mitsko biće, za koje nisi siguran da postoji, nekako je dehumanizirana pa nas njena zla sudba ne dotiče toliko :D
gospa buba Posted May 14, 2017 Posted May 14, 2017 Mislim, nekako, ako saznamo ime hanume, otjelotvorimo je, počećemo da je doživljavamo kao ljudsko biće a onda ćemo krenuti da je sažaljevamo ili šta već. Ovako dok je neko mitsko biće, za koje nisi siguran da postoji, nekako je dehumanizirana pa nas njena zla sudba ne dotiče toliko :Da bogati shta si navalio da budesh milosrdan prema zenama, ko da se gomile njih ne udaju za kojeshta
James Marshall Posted May 14, 2017 Posted May 14, 2017 a bogati shta si navalio da budesh milosrdan prema zenama, ko da se gomile njih ne udaju za kojeshta Ma nije bitna žena, ja sažaljevam svakog ko ima posla s Martinovićem, onog na kiosku što mu prodaje novine ujutro ili kelnera koji mu donosi kafu
Frank Pembleton Posted May 14, 2017 Posted May 14, 2017 pročitala na n1 pre možda 2 nedelje, časna pionirska. ali sad tražim i nikako da nađem. možda si i ti u pravu - možda je ta žena slonče i nikad je nije ni bilo... ^_^ Ja znam za par njegovih "otvorenih veza" onako patologija tip...Ali žena , matičar i to nemam pojma...
Recommended Posts