Jump to content
IGNORED

Dnevni tupan

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

Krletovoj ženi?

To ne postoji!

pročitala na n1 pre možda 2 nedelje, časna pionirska.

ali sad tražim i nikako da nađem. možda si i ti u pravu - možda je ta žena slonče i nikad je nije ni bilo...  ^_^

Posted

Bravo Gangula, bio sto puta trojanac (ili ne) za buduće bg iznore, za ovo kad god ga budem vidio uživo ima da mu se zahvalim i imaće moje poštovanje. Ovo je ljudska reakcija.

Posted

Bravo Gangula, bio sto puta trojanac (ili ne) za buduće bg iznore, za ovo kad god ga budem vidio uživo ima da mu se zahvalim i imaće moje poštovanje. Ovo je ljudska reakcija.

+ milion, zato sam i preneo

Posted

Da to nije ista osoba ;)

I gde se seti Urosa S.???

I jos vise Kako ga vucic jos nije postavio za ministra sporta,seksipila ili vec neceg drugog u cemu spodoba briljira !

hah pa uros suvakovic mi je bio reper nezenljivosti, pa ispade da i on ima zenu. krlo je tu negde :lolol:

Posted

Uros Suvakovic je jedna od onih stvari koje se ne zaboravljaju. Nikad.

Posted

a martinovic? zapatio li je ion vjernu ljubu?

Posted

Stvarno želimo odgovor na to pitanje? :lol:

Posted

ne znam. sad kad tako kazesh nisam vishe sigurna :unsure:

Posted

Mislim, nekako, ako saznamo ime hanume, otjelotvorimo je, počećemo da je doživljavamo kao ljudsko biće a onda ćemo krenuti da je sažaljevamo ili šta već. Ovako dok je neko mitsko biće, za koje nisi siguran da postoji, nekako je dehumanizirana pa nas njena zla sudba ne dotiče toliko :D

Posted

Mislim, nekako, ako saznamo ime hanume, otjelotvorimo je, počećemo da je doživljavamo kao ljudsko biće a onda ćemo krenuti da je sažaljevamo ili šta već. Ovako dok je neko mitsko biće, za koje nisi siguran da postoji, nekako je dehumanizirana pa nas njena zla sudba ne dotiče toliko :D

a bogati shta si navalio da budesh milosrdan prema zenama, ko da se gomile njih ne udaju za kojeshta :lolol:
Posted

@jorma shparga

evo ga, jos se batrga i preporucuje

Posted

a bogati shta si navalio da budesh milosrdan prema zenama, ko da se gomile njih ne udaju za kojeshta :lolol:

Ma nije bitna žena, ja sažaljevam svakog ko ima posla s Martinovićem, onog na kiosku što mu prodaje novine ujutro ili kelnera koji mu donosi kafu :lolol:

Posted

Koliko se sećam kroz maglu, M ima dvoje dece.

Posted

pročitala na n1 pre možda 2 nedelje, časna pionirska.

ali sad tražim i nikako da nađem. možda si i ti u pravu - možda je ta žena slonče i nikad je nije ni bilo... ^_^

Ja znam za par njegovih "otvorenih veza" onako patologija tip...

Ali žena , matičar i to nemam pojma...