centrifuga Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 da li se secas ukusa, tj. jel ti je ovo sto sam napisao u prvom postu isto sa tvojim secanjem?apsolutno! a secam se i reklame, animacija, sva u nekom hipi fazonu, pevac sa afro frizom i visokim platformama, sarenis od milion boja, prateci zenski vokali ponavljaju u pozadini 'ce ve pooooost'.
hoffnung Posted August 23, 2013 Author Posted August 23, 2013 centrifuga |imas pphistorian |bravo!mayday |:)ivy |upravo to radim sve vreme
Muwan Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 Za bilo šta što sam pojeo u vojsci, ne znam šta je bilo u pitanju.Danas bih dao pola jedne plate za još jedno pakovanje dezerta "Lambada" koji je proizvodila fabrika "Toma Kostić" iz Leskovca pod brendom TomaCo. Većina proizvoda su im bile imitacije (krem table, napolitanke itd.), pa tako verovatno i ovaj, ali ljudi moji, taj miks čokolade, smokvi, oraha i još nečega, pa preliveno suvim kakao prelivom u koji prsti nisu propadali... Tako su bili mekani i ukusni, mamicu im, slistio bih jedno pakovanje od 8 komada kao ništa, pa tako 2-3 puta na dan. Ne znam da li je ikada stiglo do Beograda, ja sam ga nabavaljao u Zlatnom Trouglu između Crne Gore, Kosova i Albanije.
Singer Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 Jel' pamti neko zrenjaninski "Tut Gut"? Jedva jos da se secam ukusa a znam da sam kao klinac gotivio to da pijem, jos hladno... uf!!
ivic Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 Ovo je najčešći odgovor, naviko sam već na njega :)Zao mi je sto ne mogu da otpevam a da cujes:Kakva je to kisa? (Cokolita)Kisa od slatkisa! (Cokolita)Koju svi od reda (Cokolita)na sva usta hvale, (Cokolita)ako te ko pita, (Cokolita)to je Cokolita ! (Jeeeeee)Animirana reklama. Devojcica koja podseca na onu iz Madoninog spota Dear Jessie (ima tako trckavu kosu ali je mrsavija i sa krupnijim ocima) iznenadjena padajucim braon valjkasto-pljosnatim objektima, pocinje da djuska kao Dusko Dugousko na bini sa Karmen Mirandom.Super keks u standardnoj ponudi Banovog brda i Gorice. Prhk, krckav a masnjikav!Hvala sto se secas! :)
Indy Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 naravno da se pamtiovde nema mladih Ja ne pamtim skoro nista.
francuski sobar Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 (edited) Sećam se i ja iz vojske nečeg što liči na ovo al sam ime zaboravio ako ga je uopšte bilo na onoj jeftinoj ambalaži. U istoj izmaglici javljaju mi se neke Kondivik (lažna čokolada) štanglice i Roto Moto čokoladni keks kolutići. Ovo prvo znam da se u vojsci delilo al nisam siguran za ime, a ovi kolutići (odlčni) više sam siguran za naziv nego da li ima veze sa JNA. Edited August 23, 2013 by francuski sobar
mire Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 nas u vojsci tovarili pomenutim takovom+ neki odvratni gusti sok
fikret selimbašić Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 Zao mi je sto ne mogu da otpevam a da cujes:Kakva je to kisa? (Cokolita)Kisa od slatkisa! (Cokolita)Koju svi od reda (Cokolita)na sva usta hvale, (Cokolita)ako te ko pita, (Cokolita)to je Cokolita ! (Jeeeeee)Animirana reklama. Devojcica koja podseca na onu iz Madoninog spota Dear Jessie (ima tako trckavu kosu ali je mrsavija i sa krupnijim ocima) iznenadjena padajucim braon valjkasto-pljosnatim objektima, pocinje da djuska kao Dusko Dugousko na bini sa Karmen Mirandom.Super keks u standardnoj ponudi Banovog brda i Gorice. Prhk, krckav a masnjikav!Hvala sto se secas! :) :Hail: Fala tebi Eto, sad i ja mogu da se rasplačem, kakav dan, živote.
Indy Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 Ja uopste ne znam sta je to, a plakao bih cisto radi druyenja.
MayDay Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 Dobro to, ali meni stvarno dirljivo kad na kraju pomisliš da na kraju nešto nije ni postojalo jer niko drugi nema pojma o čemu se radi i onda se nadje još neko da ti potvrdi da je to ipak bilo.
Recommended Posts