Jump to content
IGNORED

Betoniranje pred US Open 2013

Ros

Recommended Posts

Posted

ništa onda... ajd lepo da se pokupimo i da ništa ne komentarišemo... mislim ako nije dozvoljeno primetiti da Novak Đoković igra slabo.

• Replies 284
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• duda

30

• mlatko

30

• renne

22

• Arkadija

22

Top Posters In This Topic

Posted
ništa onda... ajd lepo da se pokupimo i da ništa ne komentarišemo... mislim ako nije dozvoljeno primetiti da Novak Đoković igra slabo.
:Dha,ha, ovde su sad dve krajnosti u igriajmo da nađemo neku sredinu, tipa, ne pljujemo novaka previše sve dok je na kecumsm, što se mene tiče može i da se pljuje, ali ima drugih koji odma' prigovaraju (nama) foteljašima , pa rek'o da nađemo neki kompromis :happy:
Posted

Faza adaptacije traje i dalje :D Sad čuh kakav je žreb i raspored po grupama (na jednoj strani Nadal, Federer, Mari, na drugoj Nole, Delpo i 7 patuljaka) - ako ove godine ne osvoji Sinsi, neće nikad.

Posted

Ma njemu nikada nije bio problem da uđe u finale Sinsija, pa ti trokiraПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4

Posted

Bio bi mu problem ove godine da su Nadal ili Mari na njegovoj "strani".

Posted

sta li je to bodo gledao? :D

On the men’s side, Novak Djokovic took his first, firm step toward becoming the first player in tennis history to have won each of the Masters tournaments at least once. He looked impressive in a 7-5, 6-2 win over Juan Monaco, but don’t jump to any conclusions here:
Posted

Ovo je stvarno valjaloПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4

Posted

Feđa se raspada za sadaПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4

Posted

Kada vidi ovakvog Hasa, Fed se vjerovatno premišlja da produži karijeru do olimpijade 2020.

Posted

Stade HasПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4

Posted

cekaj, NJole opet valja?sada mi nista nije jasno... jel valja ili ne valja? :wacko:

Posted

Danas valja, juce ne valja, pa sutra opet ne valja kad ga Izner ispraši, valjda tako ideПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4

Posted

100x sam reko da necu da gledam ove nase i opet se zajebem, jelena :isuse: od sjaja do ocaja, al servis :isuse:

Posted

:D sudija se smorio isto, servira Jeca za meč