July 23, 201311 yr Pa ima svašta, ali sve to je nebitno i potpuno slepa ulica...Slab sam na EKV, oprostio bih im i saradnju sa Borom Drljačom, ali da, Ljubav je slabiji u odnosu na prva tri, koja su remek delo.
July 23, 201311 yr Pa Neko nas posmatra i nije uopšte nešto cenjen album....Ma, gde nije?Ploča je preskupa.
July 23, 201311 yr Ma, gde nije?Ploča je preskupa.Pa to možda zato što je ima malo u opticaju. Taj album je u svoje vreme prošao relativno nezapaženo i ne znam da je iko o njemu pisao kao nekom vrhuncu EKV-a.
July 23, 201311 yr opasna ovo tema, minsko polje...za mene - Oasis, "Definitely Maybe". ni manjeg kurca ni vece dreke.joj parsonse, reci Edited July 23, 201311 yr by Marko M. Dabovic
July 23, 201311 yr opasna ovo tema, minsko polje...za mene - Oasis, "Definitely Maybe". ni manjeg kurca ni vece dreke.joj parsonse, reci ja recimo, intimno, volim taj album.
July 23, 201311 yr I mene zanima ko je, i zbog čega hteo da bije Parsonsa.syme, miloguz i ja zbog cece.
July 23, 201311 yr Osećam da tu samo miloguz ume realno da udari.....Evo još jednog šampiona precenjenosti, što se mene tiče Edited July 23, 201311 yr by kobni zelaya
July 23, 201311 yr Ja predložio Oazu i U2 još pre 3-4 stranice.Teško da ogavnijih ultrapopularnih bendova ima
July 23, 201311 yr a Balavi orkestar i 'bolje biti Šijan neg' Godar?'to je sam vrh užasa iz paklaMeni je bezveze da sad nabrajamo albume iz bosanskog talasa, pošto ne verujem da na forumu ima puno onih koji to uopšte cene. Inače, grozomorna muzika, metastaze bregovićevskog "popa".
July 23, 201311 yr Pa da, ali taj album je prodao milionče u ex-yu. Jedini, valjda.Valja ga spomenuti medju precenjenima ondaK.