Tsai Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Ako smo već kod domaćih, ja bih uveo porez na glupost ljudima koji slušaju Bijelo Dugme ili Balaševića. Ali bukvalno ono, samo da se registruje da je neko ubacio u winamp, odmah uz račun za struju i telefon stiže i taksa na glupost sa sve obrazloženjem. Novac bi išao u izgradnje dečijih bolnica širom Srbije
kobni zelaya Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 (edited) Dobro je, četiri strane i niko nije pomenuo Marquee Moon. Marquee Moon je sigurno jedan od najpotcenjenijih albuma.Punk i new wave jesu dali mnogo precenjenih albuma, inače. Pre svega, na ubedljivom prvom mestu. Edited July 23, 2013 by kobni zelaya
kim_philby Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 (edited) Ako smo već kod domaćih, ja bih uveo porez na glupost ljudima koji slušaju Bijelo Dugme ili Balaševića. Ali bukvalno ono, samo da se registruje da je neko ubacio u winamp, odmah uz račun za struju i telefon stiže i taksa na glupost sa sve obrazloženjem. Novac bi išao u izgradnje dečijih bolnica širom Srbijene slazem se za dugme. zapravo veoma interesantan sastav sa autenticnim olosem kao bend liderom. uopste uspavanka je potcenjen album. Edited July 23, 2013 by kim_philby
kobni zelaya Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 ne slazem se za dugme. zapravo veoma interesantan sastav sa autenticnim olosem kao bend liderom. uopste uspavanka je potcenjen album.Ajd' nemoj sad opet na raspravu o Ceci, pls.
kim_philby Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Ajd' nemoj sad opet na raspravu o Ceci, pls.to je dobra pop muzika. nema tu rasprave. boris i tucko radili spotove. uopste dobar pokusaj reinvencije benda u skladu sa novotalasnim trendovima. plus pesma na albanskom dok saper kadi binu po zagrebu.
kobni zelaya Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 to je dobra pop muzika. nema tu rasprave. boris i tucko radili spotove. uopste dobar pokusaj reinvencije benda u skladu sa novotalasnim trendovima. plus pesma na albanskom dok saper kadi binu po zagrebu.Ne znam, meni su svi albumi Dugmeta precenjeni, uopšte ne vidim ništa u tom džiberluku, ako hoćeš još jedan krug o Bregoviću, narodnjacima, krađama, itd, može, ali bez mene.Od domaćih albuma je svakako još i debelo precenjen je ovaj album
kim_philby Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 pa meni zapravo ne toliko. ali zato neko nas posmatra...
kim_philby Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Ne zaboravimo i četničkog vojvodu, molim vas.ko je cetnicki vojvoda?
kobni zelaya Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 pa meni zapravo ne toliko. ali zato neko nas posmatra...Pa Neko nas posmatra i nije uopšte nešto cenjen album, onako, odokativno. Da je najgori EKV - najverovatnije jeste. Meni je Ljubav, u stvari, precenjen album.
kim_philby Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Pa Neko nas posmatra i nije uopšte nešto cenjen album, onako, odokativno. Da je najgori EKV - najverovatnije jeste. Meni je Ljubav, u stvari, precenjen album.zapravo ovo nisam smeo da napisem. bojao sam se nasilja.@tsai: pa ima tu svasta. uopste bilo bi zanimljivo videti da li je moguce povuci crtu do koje corba deluje kao pristojan bend i kada sve ide bestraga.
Recommended Posts