Jump to content
IGNORED

Najprecenjeniji albumi evr

Turnbull

Recommended Posts

Posted

Zar nije Sweer Virginia najveći hit sa Exilea?

• Replies 357
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Tsai

36

• MocaVukotic

32

• kobni zelaya

28

• Indy

26

Posted

tumbling dice je izbačena kao singl i najčešće se nalazi best ofovima, pa se zato nominalno smatra najvećim hitom. a meni je inače najdraža stvar baš sweet virginia.

Posted
Zar nije Sweer Virginia najveći hit sa Exilea?
Ma jok. Samo Tumbling Dice, mislim pre svega u to vreme, a i inače. Blizu jedino Happy ali i to tek vremenom zbog forsiranja uživo.
Posted

Koji album Bowie-a vam je najprecenjeniji ?

Posted
Ma jok. Samo Tumbling Dice, mislim pre svega u to vreme, a i inače. Blizu jedino Happy ali i to tek vremenom zbog forsiranja uživo.
samo te dve su izbačene kao singlovi. ali nije ovo od onih ploča koje su obeležene grande hitom, kao npr miss you i some girls, ili angie i goats head soup, ili it's only rnr sa istoimene ploče. ovo je skoro kao b-sides, samo najbolji b-sides ikad.
Posted
Koji album Bowie-a vam je najprecenjeniji ?
Svi sem Low i Heroes :D
samo te dve su izbačene kao singlovi. ali nije ovo od onih ploča koje su obeležene grande hitom, kao npr miss you i some girls, ili angie i goats head soup, ili it's only rnr sa istoimene ploče. ovo je skoro kao b-sides, samo najbolji b-sides ikad.
Da jbt. Mislio sam da je i Rocks off, al eto nije
Posted (edited)
lost-sounds-2.jpg
ko je precenio ovoeditustvari hocu da pitam ko je uopste cuo za ovo Edited by djeneralche
Posted (edited)
Svi sem Low i Heroes :D
Edited by Parsons
Posted

Da...Ja kontao to neki Bouvijev album pa kontam koji jbt.

Posted (edited)
ko je precenio ovoeditustvari hocu da pitam ko je uopste cuo za ovo
+1. Pored Black Wave & s/t (odlični!), ovo nisam znao ni da postoji* Parsons - :D Dobro je, ti ćeš od fanova najebati. Edited by dillinger
Posted

Niko. Al ako memfiski klinci, a najpoznatiji medju njima je svima dragi Jay Retard, kazu da je grad u kome je rodjen rnr mrtav, onda je zelayina teza tacna.

Posted
Svi sem Low i Heroes :DDa jbt. Mislio sam da je i Rocks off, al eto nije
Pogledao sam i Sweet Virginia je bila singl u Japanu. A za Bouvija ne hulite, ako alaha znate. Baš me zanima koji njegov album je precenjen i zbog čega?
svima dragi Jay Retard
Ovo neka ironija? :)
Posted

Da, stvarno, ko je taj lik uopste?

Posted

+1Odlično zapažanje. Misterija.