MocaVukotic Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 tumbling dice je izbačena kao singl i najčešće se nalazi best ofovima, pa se zato nominalno smatra najvećim hitom. a meni je inače najdraža stvar baš sweet virginia.
dillinger Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 Zar nije Sweer Virginia najveći hit sa Exilea?Ma jok. Samo Tumbling Dice, mislim pre svega u to vreme, a i inače. Blizu jedino Happy ali i to tek vremenom zbog forsiranja uživo.
MocaVukotic Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 Ma jok. Samo Tumbling Dice, mislim pre svega u to vreme, a i inače. Blizu jedino Happy ali i to tek vremenom zbog forsiranja uživo.samo te dve su izbačene kao singlovi. ali nije ovo od onih ploča koje su obeležene grande hitom, kao npr miss you i some girls, ili angie i goats head soup, ili it's only rnr sa istoimene ploče. ovo je skoro kao b-sides, samo najbolji b-sides ikad.
dillinger Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 Koji album Bowie-a vam je najprecenjeniji ? Svi sem Low i Heroes :Dsamo te dve su izbačene kao singlovi. ali nije ovo od onih ploča koje su obeležene grande hitom, kao npr miss you i some girls, ili angie i goats head soup, ili it's only rnr sa istoimene ploče. ovo je skoro kao b-sides, samo najbolji b-sides ikad.Da jbt. Mislio sam da je i Rocks off, al eto nije
djeneralche Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 (edited) ko je precenio ovoeditustvari hocu da pitam ko je uopste cuo za ovo Edited July 30, 2013 by djeneralche
Parsons Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 (edited) Svi sem Low i Heroes :D Edited July 30, 2013 by Parsons
Tsai Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 Da...Ja kontao to neki Bouvijev album pa kontam koji jbt.
dillinger Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 (edited) ko je precenio ovoeditustvari hocu da pitam ko je uopste cuo za ovo+1. Pored Black Wave & s/t (odlični!), ovo nisam znao ni da postoji* Parsons - :D Dobro je, ti ćeš od fanova najebati. Edited July 30, 2013 by dillinger
ultra plasticni Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 Niko. Al ako memfiski klinci, a najpoznatiji medju njima je svima dragi Jay Retard, kazu da je grad u kome je rodjen rnr mrtav, onda je zelayina teza tacna.
Lrd Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 Svi sem Low i Heroes :DDa jbt. Mislio sam da je i Rocks off, al eto nijePogledao sam i Sweet Virginia je bila singl u Japanu. A za Bouvija ne hulite, ako alaha znate. Baš me zanima koji njegov album je precenjen i zbog čega?svima dragi Jay RetardOvo neka ironija? :)
Recommended Posts