Jump to content
IGNORED

NHL 2013/14.

Lrd

Recommended Posts

Posted

Ko otvara topik za ZOI? Mislim da je vreme - svi su izbacili rostere sa dosta iznenađenja i može se svašta nešto komentarisati.Moždaaaa.....malkin? :D

• Replies 405
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• malkin

118

• Miljenko

60

• Prospero

55

• stoutspectacledbold-head

38

Posted

Nova festa Ajlandersa u najavi.Sveukupno tri komada trenutno, protivu Bluza.Okposo rutinski prijeb'o Halaka. :naughty:

Posted

Met Martin zabio skoro za pobedu treci i ubrzo potom sjebao desno koleno.Vrhunska presija Bluza u poslednja cetiri minuta, tako da Osi, nakon laznjaka, poravnava, na 26.7 sek. do kraja.Ono sto je cista perverzija jeste da su tokom poslednje trecine i Stin i Osi po jednim udarcem uspeli da upucaju obe stative ( oba slucaja su pre tih poslednjih cetiri minuta ).Igrac vise NYI je 0/5, deset suteva.U poslednjem od tih pet, a produzetak je, ponisten gol Vaneku usled procene da je gol dao klizaljkom ( kao sto i jeste ) zdrave svesti i ciste savesti, a ne nehoticno ( kao sto se namece da jeste bilo ).

Posted

Super su ovi dokumentarci u stilu HBO 24/7 Winter classica koji prate određenu ekipu tokom sezone...Bostonov "Behind the B" ima nekoliko fantastičnih momenata.

Posted

al igraju matorci devilsa (jagr & elias), svaka čast!

Posted

Scrivens 59 odbrana. Novi rekord..

Posted

Skroz ozbiljna deonica za Wash, mada mi je impresija da je Detroit sva tri komada popio (pre)jeftino, pogotovo drugi, u SH situaciji, Ward tuce po sred gola, zive duse nema oko njega, dobija najpredvidiviji moguci pas i normalno da ce ga zavuci Djimiju kroz noge.Vrlo slicna situacija i kod trecega zgoditka, isto SH, s tim sto je Karlson bio duplo udaljeniji od gola.Ipak, utisak trecine je Ovi koji, kod poslednjeg udarca u prvom delu ( i opet SH Detroita ), od celoga praznoga gola bira da spuca precku.

Posted

Fantazija od meca za pogledati!Ovi resio PP golom u produzetku, mada, posto nisam video najbolje tu situaciju, nije mi najcistije iskljucenje Smita.Zanimljivo da su Red Vingsi u nastavku, kada su SH, pokusavali i flastera na Oveckina, tako da se bilo igralo i 4 na 3.Zeterberg - Nikvist/Najkvist ( prvi mu Nhl het-trik! ) za cetvrti gol Detroita mi je nesto od najfinijega sto sam video ove sezone do sada ( mladi ludi Ceh iz Sarksa je van svake konkurencije ).

Posted

Odlican mec za gledanje. Golmani bas i nisu imali svoj dan, no ja svejedno preferiram golove, te se ne bunim.I dalje mi je krivo sto je Hertl ozbiljnije povredjen. Ostajao sam da gledam Sharkse, u onom retardiranom 4, pola pet terminu, iz meca u mec, a nisu mi omiljena ekipa. :) :cry:

• 4 weeks later...
Posted

Ovechkin u dve tekme nakon OI 3 gola i 2 asista :isuse:

Posted

Ja zaboravih da se Chicago-Pittsburgh igra na otvorenom. Kakva vejavica. :lolol:

Posted (edited)

šteta za ovoliki sneg, kvari igru. ali bar je tu kao zgodan izgovor za Pingvine koji ništa numeju da odigraju...

edit. evo morao je Čikago i autogol da da.

Edited by malkin
Posted

šteta za ovoliki sneg, kvari igru. ali bar je tu kao zgodan izgovor za Pingvine koji ništa numeju da odigraju...

edit. evo morao je Čikago i autogol da da.

Jeste da sneg kvari igru,ali mi je zbog njega atmosfera lepsa.Padao ili ne,Pingvini bi isto prosli kako lose igraju.