Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NHL 2013/14.

Featured Replies

• Replies 405
  • Views 24.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

:lolol: bedak, ovo se stvarno retko viđa.nego, hokej, pravi sport za muškarce+ da iskoristimo u potpunosti nove mogućnosti--najbolji potezi prošle nedelje:goloviodbranekiropraktika

Edited by malkin

Patke opet bile mocne. Ne samo da su pregazile Senatore, vec su to ucinile u retro dresovima, obelezavajuci 20-godisnjicu fransize.184425506_slide.jpg

Sjajan mec u Bostonu. Gustavsson fenomenalan na golu Red Wingsa. Domaci su imali 5 na 3 PP, 1:53, pocetkom 3. trecine, ali nisu uspeli da smanje zaostatak. Lucic nije igrao skoro ceo zavrsni period, zbog problema sa opremom. Nakon sto se konacno vratio na led, daje gol za 2-3. Bruinsi su napravili fin EN pritisak, no nije bilo promene rezultata.Milina je gledati kako igraju Datsyuk i Zetterberg.

Uuuuuuu.. Vidi četvrti gol... :ziga: :ziga: :ziga:http://www.youtube.com/watch?v=c-7NgESsc5Y
Valjalo bi se uspostaviti nekakvo saglasje da ovoga remek-dela ( :pera: ) bude na svakoj stranici ovoga humanoga topika.Meni sezona krenula tek danas ( :blush: ), prenosom iz TD Gardena.Detroit upucao Tuku ni iz cega.U fazonu, " hajd'mo mu ga zabit' " i zabiju mu ga.Tri puta tako.Boston nije umeo resiti 2 igraca viska sredinom poslednje trecine.Lucic spucao stoti gol karijere.

@MiljenkoDzaba sam krecio. :thumbd: :P

Nisi. Taman si dopunio moje pisanije. :)

bas mu se zurilo na klupu..mike-green-flips1.gifgreen-flips2.gif

Tejlor Hol, dva gola u razmaku od osam sekundi:

Gol Edlera i Fluri nesreca! :Hail:

Numem ( za video ).Skroz dobar hoki, Van bolji, Pit konkretniji.Vrhunska reakcija Kasijana za treci gol, a 20 sec. kasnije Maaaattttaaaa poravnava nhl prvencem mu.Na minut i pol do kraja mec Luongo ( :Hail: ) hvata "zivu loptu" Sateru sa penala.Dodaj jos i produzetak i penale.Za kompletan ugodjaj, trebalo je jedino jos da ovi poduvaju, al' jebajiga.Fluri dosao na 14/14 kada zatvara penal seriju.

Edited by stoutspectacledbold-head

Jos jedared i necu vise.http://video.nhl.com...2013020110-86-hZapravo, funkcionalno sam nepismen.

Edited by stoutspectacledbold-head

evo evo :P

inače, mnogo je lepo opet gledati utakmice protiv timova sa zapada (mada sam ovu danas propustio), baš mi je to falilo.

evo evo :P
Nisam mislio na taj video zapis.Nesto se pobrkalo. :bee: