September 27, 201410 yr na žalost | 26/09/2014 18:12 A šta to beše SIDA? Jesmo li zaboravili kako se prenosi, kada su gejevi namerno prenosili hetero populaciji? Šta se to promenilo? Kakvo je ovo pozorište? Gejevi neka sačekaju treći milenijum, gde možda neće biti polova, a u drugom neka nas puste na miru sa svojim leptirastim umišljenim patnjama. http://www.politika.rs/rubrike/uvodnik/Skidanje-mraka.sr.html
September 28, 201410 yr apropo strica nacije - Znaš ti bre ko sam ja? - Ne znam frajeru, tome i služi legitmisanje.(marko, 28. septembar 2014 18:58)# Link komentara Preporučujem (+1722) Ne preporučujem (-564)
September 28, 201410 yr stižu stižu - al na b92 recimo prva 3 normalna... malo se ne vide od minusa doduše, al šta sad :D mučeni botovi. kanda noćas neće imati kad da sanjaju partijske ovce... ^_^ Edited September 28, 201410 yr by Joshua
September 28, 201410 yr cekaj, dajte neke botovkse komentare o paradi, mora neki bag da je isplivao na povrsinu.
September 28, 201410 yr Nisam naletela, disciplinovani su što se tiče Parade. Kod ostalih vesti malo baguju.
September 28, 201410 yr dobro, ali u kom pravcu idu kometari? Uradio je šta je morao, pokazao da je država najjača! Svaka čast Vučići, i prebijanje brata je dostojanstveno primio, i svi bi trebalo da mu popušimo zbog toga! To bi otprilike bila glavna linija
September 29, 201410 yr Ok, iskusno. Odoh da sranem u red da mu poduvam. Tebe bas uhvatilo paradno raspolozenje.
September 29, 201410 yr Tebe bas uhvatilo paradno raspolozenje. jbg, kad nisam isao da setam moram nekako da doprinesem. :D
October 17, 201410 yr u vezi s lupanjem pekara po vojvodini. grof provalio transgeneracijsku 3ABEPY: Прво пошаљеш сладолеџије и семенкаре, њихови потомци отворе пекаре и ћевабџинице, деца ових заврше правне факултете о трошку државе па крену да се жале како су им права угрожена, траже школе на свом језику. Кад и то добију њихова деца почну да бију нашу, али шта зна мали Ибрахим, деца су то... После крену мало да ти пале заставу и на крају ти спале државу. А увек почиње са семенкарима. Објавите коментар молим вас! (Гроф, 17. oktobar 2014 11:18)# Link komentara Preporučujem (+84) Ne preporučujem (-192)
October 17, 201410 yr u vezi s lupanjem pekara po vojvodini. grof provalio transgeneracijsku 3ABEPY: ovo je jedan od onih komentara koji su taman toliko na prvi pogled jezivi da zalaze u grotesknost i ja počnem ozbiljno da se pitam da nije neki koncept u pitanju.
October 17, 201410 yr bojim se da nije. ovo je neko ko je sedeo, sedeo i razmišljao i razmišljao - i onda mu je kliknulo. al se slažem za groteskno.