John Coltrane Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 @ zokiMoze Lescot za Vertongena :D.@ BehemotLukaku ostaje.
ducca Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 Jel može više od dva napolje, pogubio sam se u predlozima?! Ukoliko može, izbacujem i Vertonghena (ili ga menjam sa nekim ako želi)Moze. Praslin dade predlog da u teoriji mogu svi da se zamene ako je nekome to u interesu, mada ne vidim da ima zainteresovanih za takav vid extremizma. Posto nije bilo prigovora nekako se podrazumeva da je automatski to i usvojeno. Za sad je max po dvojica prijavljenih, ako bi npr ti prijavio i treceg, i to jedini, sam bi ucestvovao u 3. krugu drafta.
Sam Spade Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 Izbacuju se sledeci igraci:Праслин / ФК Кичмедисциплина: Ђакерини, Моузес.SAMCRO Utd: Fellaini, J.Cole Tolaa™ United: Ferdinand, Schurrle Dja Djedje: Lescot napolje, Nolan za menjazu.Pantelia: Van Vonsfinkel mars napolje.Konji vrani: AggerA bunch of wallies: David LuizCuvari Tradicije: Wallcot, SessegnonPPT: Sise, Chadli
Прслин Posted January 28, 2014 Author Posted January 28, 2014 Santi je 9.5.Dzone, mozda za Lukakua? Lukaku ostaje.
John Coltrane Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 Napad mi je sjajan-bas ovako poredjani Velbek 0 Lukaku 1 Remi -1I pored ostavljanja Lalane i Smolinga (obojica po 3 bonusa) NBG ce me izgleda dobiti.
Behemoth Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 Sve mi se cini da ce Santi ipak ostati u timu. Osim ako neko ne ponudi Bentekea ili Stevie G-a
Moća Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 Oces Davida Luiza? Malo prešo ko nov! Išao do pijace jednom nedeljno i to je to.
Behemoth Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 Zao mi je momci, samo bih ga dao za ovu dvojicu.ducco ako ne moze Steve obezbedi mi Bentekea :)
John Coltrane Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 Izgubim za 3 boda od NBG :( A taman sam lepo mogao pobeci Toli na +6 obzirom na njen poraz.
ducca Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 (edited) Jos jednim porazom skliznuh za jos 2 mesta i sad sam 8. No dobro, bice pick #5 na kraju, nije lose.Da ne pricam o apsurdu imanja najvise bodova u klasiku :fur:Elem, redosled biranja u prvom krugu je sledeci (pod uslovom da se svi prijave za biranje, a vidim da imamo i neaktivne, npr moj sledeci protivnik Ruxins):1. PPT2. Peri, opepeli se3. Pantelia4. Kalabaster5. SAMCRO6. FK Kicmedisciplina7. Ruxins8. A bunch of Wallies9. Cuvari Tradicije10. Tolaa11. Konji vrani12. Dja DjedjeDrugi krug naravno obrnuto. Ako bude treceg opet od dole itd.Do sada razdraftovani igraci (9 timova prijavljeno, fale Ruxinsi, Peri opepeli i Kalabaster):Праслин / ФК Кичмедисциплина: Ђакерини, Моузес.SAMCRO Utd: Fellaini, J.Cole Tolaa™ United: Ferdinand, Schurrle Dja Djedje: Lescot, Nolan za menjazu.Pantelia: Van Vonsfinkel Konji vrani: AggerA bunch of wallies: David LuizCuvari Tradicije: Wallcot, SessegnonPPT: Sise, Chadli Edited January 30, 2014 by ducca
Behemoth Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 Chadli i nije bio draftovan? Nema ga na Dzonovom spisku.Nadam se da cu da stignem na draft, iznenada se pojavila obaveza koju ne mogu da odlozim, pa cu videti mozda i sa mobilnog da draftujem ako budem u mogucnosti.
Moća Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 U koliko sati veceras? Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
nbg4ever Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 Jel to veceras draft? Imamo pikova, koliko se igraca odreknemo, ili sta? Prastajte - lenj sam, ne cita mi se.Elem...Праслин / ФК Кичмедисциплина: Ђакерини, Моузес.SAMCRO Utd: Fellaini, J.Cole Tolaa™ United: Ferdinand, Schurrle Dja Djedje: Lescot, Nolan za menjazu.Pantelia: Van Vonsfinkel Konji vrani: AggerA bunch of wallies: David LuizCuvari Tradicije: Wallcot, SessegnonPeri, opepeli se: Osvaldo, Lamela i korpa kvacilaPPT: Sise, Chadli
Recommended Posts