Jump to content
IGNORED

Draft Fantasy Premier League 2013/14

Прслин

Recommended Posts

Posted

@ zokiMoze Lescot za Vertongena :D.@ BehemotLukaku ostaje.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• John Coltrane

169

• nbg4ever

131

• Прслин

131

• Moća

122

Posted
Jel može više od dva napolje, pogubio sam se u predlozima?! :unsure: Ukoliko može, izbacujem i Vertonghena (ili ga menjam sa nekim ako želi)
Moze. Praslin dade predlog da u teoriji mogu svi da se zamene ako je nekome to u interesu, mada ne vidim da ima zainteresovanih za takav vid extremizma. Posto nije bilo prigovora nekako se podrazumeva da je automatski to i usvojeno. Za sad je max po dvojica prijavljenih, ako bi npr ti prijavio i treceg, i to jedini, sam bi ucestvovao u 3. krugu drafta.
Posted

Izbacuju se sledeci igraci:Праслин / ФК Кичмедисциплина: Ђакерини, Моузес.SAMCRO Utd: Fellaini, J.Cole Tolaa™ United: Ferdinand, Schurrle Dja Djedje: Lescot napolje, Nolan za menjazu.Pantelia: Van Vonsfinkel mars napolje.Konji vrani: AggerA bunch of wallies: David LuizCuvari Tradicije: Wallcot, SessegnonPPT: Sise, Chadli

Posted
Santi je 9.5.Dzone, mozda za Lukakua?
Lukaku ostaje.
:whistle:
Posted

Napad mi je sjajan-bas ovako poredjani Velbek 0 Lukaku 1 Remi -1I pored ostavljanja Lalane i Smolinga (obojica po 3 bonusa) NBG ce me izgleda dobiti.

Posted

Sve mi se cini da ce Santi ipak ostati u timu. Osim ako neko ne ponudi Bentekea ili Stevie G-a evilsmile.gif

Posted

Steve G tesko, mozda Riki Lambert eventualno? :blush:

Posted

Oces Davida Luiza? Malo prešo ko nov! Išao do pijace jednom nedeljno i to je to.

Posted

Zao mi je momci, samo bih ga dao za ovu dvojicu.ducco ako ne moze Steve obezbedi mi Bentekea :)

Posted

Izgubim za 3 boda od NBG :( A taman sam lepo mogao pobeci Toli na +6 obzirom na njen poraz.

Posted (edited)

Jos jednim porazom skliznuh za jos 2 mesta i sad sam 8. No dobro, bice pick #5 na kraju, nije lose.Da ne pricam o apsurdu imanja najvise bodova u klasiku :fur:Elem, redosled biranja u prvom krugu je sledeci (pod uslovom da se svi prijave za biranje, a vidim da imamo i neaktivne, npr moj sledeci protivnik Ruxins):1. PPT2. Peri, opepeli se3. Pantelia4. Kalabaster5. SAMCRO6. FK Kicmedisciplina7. Ruxins8. A bunch of Wallies9. Cuvari Tradicije10. Tolaa11. Konji vrani12. Dja DjedjeDrugi krug naravno obrnuto. Ako bude treceg opet od dole itd.Do sada razdraftovani igraci (9 timova prijavljeno, fale Ruxinsi, Peri opepeli i Kalabaster):Праслин / ФК Кичмедисциплина: Ђакерини, Моузес.SAMCRO Utd: Fellaini, J.Cole Tolaa™ United: Ferdinand, Schurrle Dja Djedje: Lescot, Nolan za menjazu.Pantelia: Van Vonsfinkel Konji vrani: AggerA bunch of wallies: David LuizCuvari Tradicije: Wallcot, SessegnonPPT: Sise, Chadli

Edited by ducca
Posted

Chadli i nije bio draftovan? Nema ga na Dzonovom spisku.Nadam se da cu da stignem na draft, iznenada se pojavila obaveza koju ne mogu da odlozim, pa cu videti mozda i sa mobilnog da draftujem ako budem u mogucnosti.

Posted

U koliko sati veceras? Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

Posted

Jel to veceras draft? Imamo pikova, koliko se igraca odreknemo, ili sta? Prastajte - lenj sam, ne cita mi se.Elem...Праслин / ФК Кичмедисциплина: Ђакерини, Моузес.SAMCRO Utd: Fellaini, J.Cole Tolaa™ United: Ferdinand, Schurrle Dja Djedje: Lescot, Nolan za menjazu.Pantelia: Van Vonsfinkel Konji vrani: AggerA bunch of wallies: David LuizCuvari Tradicije: Wallcot, SessegnonPeri, opepeli se: Osvaldo, Lamela i korpa kvacilaPPT: Sise, Chadli