Jump to content
IGNORED

Draft Fantasy Premier League 2013/14

Прслин

Recommended Posts

Posted

"Curani" na kolenima, Jagodina zavijena u crno posle poraza od FC Ronin. :0.6:Nova pobeda i skok na 3 mesto u clasic ligi, a sacuvano prvo u H2H, nadam se "duploj kruni" :DJa ne mogu ponedeljkom i cetrvtkom uvece zbog fuce, cak cetvrtkom imamo taj debilni termin od 22:00. Najbolje nedelja. Kao sto rekoh pedaliram Lescota a ako bude zainteresovanih mozda i Nolana.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• John Coltrane

169

• nbg4ever

131

• Прслин

131

• Moća

122

Posted

Meni nesto mnogo to jos 2 obavezna kruga. Ja bih eventualno jos 1 + ako neko izbaci igraca.Mislim, manje-vise sve sto valja smo vec pokupili, i ono sto nismo ce otici u prvom krugu drafta.

Posted
Ja ne mogu ponedeljkom i cetrvtkom uvece zbog fuce, cak cetvrtkom imamo taj debilni termin od 22:00. Najbolje nedelja. Kao sto rekoh pedaliram Lescota a ako bude zainteresovanih mozda i Nolana.
Nedelja je kasno, propustićemo WC.. A kakvi ste u petak?! :unsure: Ko izlazi u grad uveče?! :D
Meni nesto mnogo to jos 2 obavezna kruga. Ja bih eventualno jos 1 + ako neko izbaci igraca.Mislim, manje-vise sve sto valja smo vec pokupili, i ono sto nismo ce otici u prvom krugu drafta.
Ti si srećan čovek, ali verujem da svi ostali imaju bar dva povređena ili ne igraju... Ja jedno 5 i uzeo bih i Lukasa Leivu ili bilo koga drugog koji redovno igra jer je i to bolje 0 bodova od ovih sadašnjih... :D
Posted

@ zokiPetak mozda od 9 do 10.

Posted

Prodao me Runi svojom povredom <_<Ja sam za 2 kruga +dodatni ko izbaci nekoga.

Posted

2 kruga, plus jos bar 3 dodatna za mene.Ako svima sem meni odgovara da draft bude u tu sredu uvece, onda cu da se zrtvujem da slucajno ne preskocim kad Praslin izabere Walcotta.

Posted

Do kada nam vaze WC-ovi? Do kraja januara?

Posted (edited)

Imam otprilike 18 poraza zaredom u ovoj ligi, mada ni u obicnom fantaziju nisam bolji.Ne mogu ni jedan od ovih dana uvece, mozda cetvrtak od 20 do 21h. Ako sam samo ja problem, picite, ja cu svoje predloge dati Zokiju, on je ionako covek koji prati fantazi 28 sati dnevno.

Ja ne mogu ponedeljkom i cetrvtkom uvece zbog fuce, cak cetvrtkom imamo taj debilni termin od 22:00. Najbolje nedelja. Kao sto rekoh pedaliram Lescota a ako bude zainteresovanih mozda i Nolana.
Pocinjem da se plasim posto imam termine u isto vreme. Ispasce da igramo u istom balonu :D Edited by pantelia
Posted (edited)

Cek da razgranicimo - predlog je da se draftuju PO JOS 2 IGRACA, a potom ko hoce da izbacuje moze da menja i njih? To je po meni bzv. Onda ce biti draftovani skoro celi timovi i nema se sta menjati ni pratiti, jos vise ce se izgubiti na drazi. Koliko se secam dogovor je bio, a tako bese i prosle godine valjda, da se pravi samo draft za zamenjene igrace (u teoriji ako neko ne zeli da menja nikoga - uopste ne mora ni ucestvovati u zimskom draftu), dok ostali mogu menjati jednog ili dva igraca. Pre drafta izbacuju se svi nezeljeni igraci i otvaraju se krugovi drafta, u skladu pozicijom valjd unazad. Ako sam nesto pogresno razumeo molim za pojasnjenje. Sto se datuma tice moze kad god. Zbog vanrednog kola cetvrtak i petak se namecu kao jedine opcije. Videti samo satnicu.

Edited by ducca
Posted

Znaci™ da skoro imamo kvorum za petak-ja jos ne mogu da se oporavim od Jovana, kakav qrac izlazak.@ pantelijaMozda igramo zajedno u ekipi :D

Posted

Pošto pratim fantazi 28 sati dnevno :D sad sam na brzinu pogledao prošlogodišnji topik...Ovako je počelo, prvo smo otpuštali po jednog pa birali, i tako četiri kruga (ali treći i četvrti nisu bili obavezni) , jbg za to sad verovatno ne bi bilo vremena...Ne znam, ako ne možemo da usaglasimo jedan termin možda da biramo kao prošle godine, pa u petak (31.01.) uradimo WC sa svim transferima koji bi od tada bili aktvni...

Posted
Znaci™ da skoro imamo kvorum za petak-ja jos ne mogu da se oporavim od Jovana, kakav qrac izlazak.
U pitanju je sledeci petak, 31.01. Btw tokom sledece nedelje bi mogli da se odreknu svi koga hoce i da se objedini spisak "odreknutih" igraca kao i redosled biranja da bismo onda tokom petka dovrsili biranje. Takodje, ako ne uspemo svi da se nadjemo u odredjenom terminu mozemo mozda od ujutru jedan po jedan da se izjasnjavamo i cekamo na sledeceg, valjda do uvece zavrsimo...
Posted

Где да се чекамо цео дан, то је за нас који се стварно пале ноћна мора: сваких 5 секунди проверавам а оно ништа. Боље да обавимо то у једном термину, ко не може да дође нека овласти некога да бира за њега и нека му да списак, а ако неко скроз закасни нека узима касније, када стигне.Ја избацујем пар комада. Хоће неко да се мења? У понуди су Бони, Солдадо, Ђакерини, Моузес... Ко беше пети? Да, Чех, јеботе!

Posted (edited)
Где да се чекамо цео дан, то је за нас који се стварно пале ноћна мора: сваких 5 секунди проверавам а оно ништа. Боље да обавимо то у једном термину, ко не може да дође нека овласти некога да бира за њега и нека му да списак, а ако неко скроз закасни нека узима касније, када стигне.Ја избацујем пар комада. Хоће неко да се мења? У понуди су Бони, Солдадо, Ђакерини, Моузес... Ко беше пети? Да, Чех, јеботе!
Sa gornjim se apsolutno slazem, ali kako je krenulo opet svakom nesto ne odgovara.Sto se mojih emigranata tice, lete Felaini i Joe Cole za sad.Btw ko ti ostaje kad ovi svi lete? :lolol: Edited by ducca
Posted (edited)

Сви су за мењажу, али остављам Бонија и Солдада: први је почео да даје, а други ме држао у животу. Остављам и Чеха, кренули клин шитови, капирам да ће Мурињо додатно да стисне како се првенство буде ближило крају. Али, сваки играч има своју цену. ;)едит: Кад смо већ код тога, 'оћеш Ђакеринија или Моузеса са Фелаинија?

Edited by Праслин