Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Draft Fantasy Premier League 2013/14

Featured Replies

5 vezanih pobeda i sutrasnji mec protiv Cuvara Tradicije moze biti preloman u osvajanju 1 vrha. Nadam se da ce LiRojFer biti manje raspolozen protiv umornog Svonsija.edit: SParkic izbaci Lescota :twak:

Edited by John Coltrane

• Replies 1.1k
  • Views 51.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Pantelija, izbaci Jaskalainena.

Do kurca... Izbacio...

Velbek, Kabaje i Jaje za laku pobedu.

Sedma pobeda za redom :)

A ja se posle jednog kola pauze vracam na 1. mesto pobedivsi direktnog konkurenta. I sve to sa ogromnim bodovnim zaostatkom za vecinom igraca. Treba da se kajete sto ste me iscimali da igram. :fantom:

A ja sam izgubio od pokojnog Praslina :isuse: Plus sam zaboravio da promenim kapitena

Runi© Lalana i Rodrigez u timu. Razvaljivanje Prslina koje nije zabavno bosto doticni bojkotuje forum :mad: Ubibobi zovi ga ovamo ocu da mu se smejem u facu ovako mi smor!

Nisam stigla da promenim kapitena, pa je slucajno ostavljeni Negredo© izdominirao nad protivnikovim Sukijem©. Sve po starom. :fantom:

Samo 68 pts uz Eriksena koji je ostao na klupi.

Kad bese zimski redraft? Kolko mozemo menjati?

Dobio The Ruxins i bez Nolanovih 5 na klupi, stizem i Tolu jos malo. Draft nikad bolji, prvih 5 u 30bodova.Zimski draft bi mogao zadnjih dana januara, tj. koji je deadline za WC?edit: Vec vidim pola draftovanih out :isuse:

Edited by John Coltrane

Ja sam za to da se po jedan draftovani odma od NG oslobode za pucanstvo, a da drugi lete krajem januara kada ce i da se odrzi dodatna 2 kruga.

Ja sam za to da mi se posalje kod za klasik ligu posto je Prslin zaboravio a sad bojkotuje forum.Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

Dobio The Ruxins i bez Nolanovih 5 na klupi, stizem i Tolu jos malo
In your dreams, sledece kolo protiv Moce, nista lakse.
Ja sam za to da mi se posalje kod za klasik ligu posto je Prslin zaboravio a sad bojkotuje forum.Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Pola godine se nisi setio da mozes malo da prelistas prvih par strana topika? :P 40365-12335Tako ti i treba sto cu da te pobedim.