Jump to content
IGNORED

Vi ste profesori...

Prospero

Recommended Posts

Posted
kad god u oglasima za posao budem videla ono čuveno "nudimo odlične uslove rada u dinamičnom okruženju" setiću se tebe i ove priče :D :Drad u drž sluzi gotov za danas. laka vam noć :)(btw odlična sekretarica zlata vredi. mi imamo jednu takvu, plaćenu bijednih 20-ak i kusur hiljada. žena je izvrsna u poslu, osim što je pojavno i ponašanjem divna, ali u neprilici i morala ovo da prihvati jer im je porodični priv biz stao)
Ja kad procitm o dinamicnom okruzenju sa visokom odgovornoscu i u kom se brzo uci i napreduje - citam to kao rudarski rad do zore.@Radisa: dobra "sekretarica" (jer to zapravo i nije vise bas samo sekretarica) zaista zlata vredi. Ovde se to placa debele pare, ali debele. Sto ste izgubili tu devojcicu?
  • Replies 692
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Turnbull

55

• Indy

44

• morgana

38

• Dagmar

32

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
Ja kad procitm o dinamicnom okruzenju sa visokom odgovornoscu i u kom se brzo uci i napreduje - citam to kao rudarski rad do zore.@Radisa: dobra "sekretarica" (jer to zapravo i nije vise bas samo sekretarica) zaista zlata vredi. Ovde se to placa debele pare, ali debele. Sto ste izgubili tu devojcicu?
Muž joj dobio posao u Kanadi, pa se sele. Koliko mi je drago zbog njih, kao porodice, toliko mi je tužno, jer mi žena ostaje bez desne ruke.
Posted (edited)
Eto ona meni svetli kao magnezijumski plamen u svoj toj chami i mraku koji se vazda zapati ispod drzavne sise.
fino, došli smo na moju poentu.upravo zbog tih i takvih ljudi ja i branim državnu sluz. (mrzim tm, inače bih tm-ovala ovo).svuda, u svakoj oblasti ima po neki takav draguljčić.upravo došla s posla. život mi se opet preokreće, a umorna ko pas, i sanjam subotu kad ću s orderkom na reku ili kopno, da ispijam kafe i gledam u nebo. Edited by PointTaken