Shan Jan Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 kad god u oglasima za posao budem videla ono čuveno "nudimo odlične uslove rada u dinamičnom okruženju" setiću se tebe i ove priče :D :Drad u drž sluzi gotov za danas. laka vam noć :)(btw odlična sekretarica zlata vredi. mi imamo jednu takvu, plaćenu bijednih 20-ak i kusur hiljada. žena je izvrsna u poslu, osim što je pojavno i ponašanjem divna, ali u neprilici i morala ovo da prihvati jer im je porodični priv biz stao)Ja kad procitm o dinamicnom okruzenju sa visokom odgovornoscu i u kom se brzo uci i napreduje - citam to kao rudarski rad do zore.@Radisa: dobra "sekretarica" (jer to zapravo i nije vise bas samo sekretarica) zaista zlata vredi. Ovde se to placa debele pare, ali debele. Sto ste izgubili tu devojcicu?
radisa Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 Ja kad procitm o dinamicnom okruzenju sa visokom odgovornoscu i u kom se brzo uci i napreduje - citam to kao rudarski rad do zore.@Radisa: dobra "sekretarica" (jer to zapravo i nije vise bas samo sekretarica) zaista zlata vredi. Ovde se to placa debele pare, ali debele. Sto ste izgubili tu devojcicu?Muž joj dobio posao u Kanadi, pa se sele. Koliko mi je drago zbog njih, kao porodice, toliko mi je tužno, jer mi žena ostaje bez desne ruke.
pt 2.0 Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 (edited) Eto ona meni svetli kao magnezijumski plamen u svoj toj chami i mraku koji se vazda zapati ispod drzavne sise.fino, došli smo na moju poentu.upravo zbog tih i takvih ljudi ja i branim državnu sluz. (mrzim tm, inače bih tm-ovala ovo).svuda, u svakoj oblasti ima po neki takav draguljčić.upravo došla s posla. život mi se opet preokreće, a umorna ko pas, i sanjam subotu kad ću s orderkom na reku ili kopno, da ispijam kafe i gledam u nebo. Edited July 17, 2013 by PointTaken
Recommended Posts