Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Vi ste profesori...

Featured Replies

O raskidu sa tekovinama vremena da ne pričam.
To strasno bode oci. Mislim, razumem ja sta je ona htela da kaze, ali nisu za jadno stanje krivi art dajrektori i ofis admini. Jedna totalna posvadjanost sa korakom vremena. A elitizam je valjda ostao iz 'komunizma', racunam da ce i odumreti sa tim generacijama.
  • Replies 692
  • Views 59k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

sad sam se malo vise udubio. ovo je zapravo 1 kripto-dveraski govor i to uz poruku "napred braco ja za vama".- folk-pevačice umetnicama, da i ne govorim o art direktorima :lol::isuse:- Kao profesori srpskog jezika, vi ste čuvari našeg jezika i kulture.- Ne dozvolite im da odu i da prepuste zemlju svakojakom ološu!- Budite uvereni da seme svih ekonomskih, političkih, kulturnih, moralnih reformi u ovoj zemlji...- Krenite u rat protiv svih starleta, sponzoruša, pevačica, manekenki, tajkuna, biznismena i pobedite ih (ali manekenke :lol:)- Ne obazirite se na činjenicu da se neke vaše kolege ne pripremaju za časove, da mnogi ništa ne rade, a primaju platu, ne obazirite se na trulež oko sebe i ne predajte mu se! Neka vaš čas bude oaza znanja u sveopštoj pustinji, svetla tačka u mraku, zrno smisla u besmislu.- Od časa srpskog do ekonomskih reformi! Od časa srpskog do borbe protiv korupcije! Od časa srpskog do kosmosa!

vaznost manekenki i nevaznost menadzera u srpskom drustvu me uvijek fascinira.

predavanjima protiv art direktora i manekenki!

A elitizam je valjda ostao iz 'komunizma', racunam da ce i odumreti sa tim generacijama.
Nema ovo neke velike veze s komunizmom, ne znam da li ima ikakve...
sad sam se malo vise udubio. ovo je zapravo 1 kripto-dveraski govor i to uz poruku "napred braco ja za vama".- folk-pevačice umetnicama, da i ne govorim o art direktorima :lol::isuse:- Kao profesori srpskog jezika, vi ste čuvari našeg jezika i kulture.- Ne dozvolite im da odu i da prepuste zemlju svakojakom ološu!- Budite uvereni da seme svih ekonomskih, političkih, kulturnih, moralnih reformi u ovoj zemlji...- Krenite u rat protiv svih starleta, sponzoruša, pevačica, manekenki, tajkuna, biznismena i pobedite ih (ali manekenke :lol:)- Ne obazirite se na činjenicu da se neke vaše kolege ne pripremaju za časove, da mnogi ništa ne rade, a primaju platu, ne obazirite se na trulež oko sebe i ne predajte mu se! Neka vaš čas bude oaza znanja u sveopštoj pustinji, svetla tačka u mraku, zrno smisla u besmislu.- Od časa srpskog do ekonomskih reformi! Od časa srpskog do borbe protiv korupcije! Od časa srpskog do kosmosa!
ovo sam upravo pomislio i dosao da podelim s vama. potpuno kripto-dveraski tekst.
predavanjima protiv art direktora i manekenki!
pa ovo bi i Dulniker mogo da kaze
Mi smo stvarno u banani. Taman se nadje neko ko hoće nešto otvoreno da kaže, kad ono, ispostavi se da nema šta smisleno i ne zna kome
Pocela je dobro, ali onda se desio kobni drugi pasus. Jebiga.Inace, sta sam propustio u srpskom jeziku? Sta je to skolovanje profesora? Nesto kao onaj fakultet za direktore?
pa ovo bi i Dulniker mogo da kaze
rajnu za blogera!ide joj proizvodnja klikova i komentara.

Molim vas, svi na tviter, Vuki Jeremić se oglasio o slučaju.

ja nemam tviter - sta kaze predsednik sveta? #visteprofesori

Edited by MancMellow

Ma i Šapić se oglasio. 1 kvalitetan show, imaš u Blicu sažetak.

Pa ne treba vam tviter. Ima ceo niz dopisivanja, ne umem sve da kopiram sa tableta.