July 10, 201311 yr O raskidu sa tekovinama vremena da ne pričam.To strasno bode oci. Mislim, razumem ja sta je ona htela da kaze, ali nisu za jadno stanje krivi art dajrektori i ofis admini. Jedna totalna posvadjanost sa korakom vremena. A elitizam je valjda ostao iz 'komunizma', racunam da ce i odumreti sa tim generacijama.
July 10, 201311 yr sad sam se malo vise udubio. ovo je zapravo 1 kripto-dveraski govor i to uz poruku "napred braco ja za vama".- folk-pevačice umetnicama, da i ne govorim o art direktorima - Kao profesori srpskog jezika, vi ste čuvari našeg jezika i kulture.- Ne dozvolite im da odu i da prepuste zemlju svakojakom ološu!- Budite uvereni da seme svih ekonomskih, političkih, kulturnih, moralnih reformi u ovoj zemlji...- Krenite u rat protiv svih starleta, sponzoruša, pevačica, manekenki, tajkuna, biznismena i pobedite ih (ali manekenke )- Ne obazirite se na činjenicu da se neke vaše kolege ne pripremaju za časove, da mnogi ništa ne rade, a primaju platu, ne obazirite se na trulež oko sebe i ne predajte mu se! Neka vaš čas bude oaza znanja u sveopštoj pustinji, svetla tačka u mraku, zrno smisla u besmislu.- Od časa srpskog do ekonomskih reformi! Od časa srpskog do borbe protiv korupcije! Od časa srpskog do kosmosa!
July 10, 201311 yr A elitizam je valjda ostao iz 'komunizma', racunam da ce i odumreti sa tim generacijama.Nema ovo neke velike veze s komunizmom, ne znam da li ima ikakve...
July 10, 201311 yr sad sam se malo vise udubio. ovo je zapravo 1 kripto-dveraski govor i to uz poruku "napred braco ja za vama".- folk-pevačice umetnicama, da i ne govorim o art direktorima - Kao profesori srpskog jezika, vi ste čuvari našeg jezika i kulture.- Ne dozvolite im da odu i da prepuste zemlju svakojakom ološu!- Budite uvereni da seme svih ekonomskih, političkih, kulturnih, moralnih reformi u ovoj zemlji...- Krenite u rat protiv svih starleta, sponzoruša, pevačica, manekenki, tajkuna, biznismena i pobedite ih (ali manekenke )- Ne obazirite se na činjenicu da se neke vaše kolege ne pripremaju za časove, da mnogi ništa ne rade, a primaju platu, ne obazirite se na trulež oko sebe i ne predajte mu se! Neka vaš čas bude oaza znanja u sveopštoj pustinji, svetla tačka u mraku, zrno smisla u besmislu.- Od časa srpskog do ekonomskih reformi! Od časa srpskog do borbe protiv korupcije! Od časa srpskog do kosmosa! ovo sam upravo pomislio i dosao da podelim s vama. potpuno kripto-dveraski tekst.
July 10, 201311 yr Mi smo stvarno u banani. Taman se nadje neko ko hoće nešto otvoreno da kaže, kad ono, ispostavi se da nema šta smisleno i ne zna kome Pocela je dobro, ali onda se desio kobni drugi pasus. Jebiga.Inace, sta sam propustio u srpskom jeziku? Sta je to skolovanje profesora? Nesto kao onaj fakultet za direktore?
July 10, 201311 yr pa ovo bi i Dulniker mogo da kazerajnu za blogera!ide joj proizvodnja klikova i komentara.
July 10, 201311 yr ja nemam tviter - sta kaze predsednik sveta? #visteprofesori Edited July 10, 201311 yr by MancMellow
July 10, 201311 yr Lozi nas, nema Jeremic Twitter. Sorry, that page doesn’t exist!https://twitter.com/predsedniksveta
July 10, 201311 yr Pa ne treba vam tviter. Ima ceo niz dopisivanja, ne umem sve da kopiram sa tableta.