*edited by mod Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 (edited) Pa da budem iskren ja gledam jer se devojka navukla na seriju pa otaljavam, inace je puno glupih poteza i situacija. Tako da odgledaj jos dve epizode pa ako ti ne ide slobodno batali.Takodje pomiri se odmah sa tim da ni na jedno pitanje koje te kopka nece biti odgovoreno u prvoj sezoni. Edited September 25, 2013 by pavllle
porucnik vasic Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Одгледао до 11-те и ту стао. Кад уведоше ону Макси био сам близу да ничим изазван бацим пеглу. Она је била кап која је прелила чашу. Иначе на моменте било је лепих назнака да још једном може да буде врло пристојна дискусија о одрастању али Велики Џим...
Lrd Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Druga sezona bolja od prve al i dalje krš itd, mada smo u trećoj epizodi druge sezone mogli da uživamo svi mi ljubitelji južne pruge dok gledamo glumačke bravure jednog cara. Savršen casting za ulogu.
Arkadija Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Jebte, ja sam živela u ubeđenju da je taj idiotluk otkazan, a ono ima i drugu sezonu
luba Posted July 15, 2014 Author Posted July 15, 2014 lurde, ti si kao dzek bauer, zrtvujes se za sve nas.
ubuntu Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 Mislio sam da ne može gore od prve sezone, ali može..
Lrd Posted June 26, 2015 Posted June 26, 2015 Ovo...ima treću sezonu. Javljam. I stvarno očekujem neko priznanje za ovo. Ali, prvo Hanibal.
Arkadija Posted June 26, 2015 Posted June 26, 2015 (edited) Ne verujem. 1. da ima treći sezonu 2. da ćeš da gledaš Edited June 26, 2015 by Arkadija
Pokojni Ruxin Posted June 26, 2015 Posted June 26, 2015 Treća sezona Sad me baš kopka kakva sam sve čudesa propustio od one gloriozne poslednja šibica u tunelu epizode. Zavidim ti lrde! :(
gone fishing Posted June 26, 2015 Posted June 26, 2015 odgledah nastavak, 1 epizoda je dupla i u njoj smo videli da naši junaci nisu napustili kupolu već da su učaureni u tunelu i tamo sanjaju o normalnom životu u matrix stilu - - sasvim je dovoljna ova jedna rečenica da opiše 1:23h radnje na početku 3 sezone ^_^
Skyhighatrist Posted June 27, 2015 Posted June 27, 2015 Teško je i zamisliti, ali su uspeli od očajne serije da naprave još veće sranje
Lrd Posted June 27, 2015 Posted June 27, 2015 Teško je i zamisliti, ali su uspeli od očajne serije da naprave još veće sranje Ne-verovatno. Kakvo...neverovatno...trošenje vremena i prostora na...ovo.
Mil@n Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 Ja sam odgledao CELE prve dve sezone Under The Dome. AMA :DStvarno, do negde 10e epizode 1. serijala je sve i bilo koliko toliko podnošljivo. Kada se pojavilaMaksin (dok je vjeka i vjekova biće žena Rejlana Givensa), sve je krenulo nazdrživo u tragediju. Kraju kome Velki Džim ubija koga stigne pa mu svi lepo oproste (10i put u samo prvoj sezoni) je epska budalaština koja je ubila svaki smisao u dalje gledanje. Da su Big Džima razapeli na centralnom trgu u tom momentu, moglo se spasiti barem nešto. Ali mislim da mi je najgluplji momenat u celoj seriji kraj prve sezone kada je Endžie ubijena. Nju je ni manje ni više nego sekirom isekao Sem, ali i on se pokajao, jbg, mislio da mora da poubija 4 ruke da bi dom nestao, "zajebao se". Tolerantni narod Čester Mila ima veliko srce. Sve u svemu, gluposti su neograničene, i besmisao udara iz svake sekunde i boga hvala što nema treće sezone na netfliksu pa to mogu da iskoristim kao opravdanje da ne odgledam i treću sezonu inače verovatno bih. Inače, sam tražio nešto peto, pa videh topik.
Recommended Posts