Jump to content
IGNORED

Yahoo Football 2013

teacher

Recommended Posts

• Replies 230
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• freakns

42

• Jean-Luc Picard

28

• San Epifanio

26

• zoki

24

Posted

Meni je ok Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2

Posted

Ocaj od autodrafta. S' obzirom na protivnika, bice dovoljno za pobedu u 1. kolu. Za nastavak lige... ne znam.

Posted

pa sto ne dodje seronjo makedonski?!elem, roster buduceg osvajaca lige:Freeman, V Jax, Mike Williams(ma nisam homer, jok :D), McCoy, Chris Johnson, Vernon, McFadden, Suisham, Minnesota D... izmene naravno moguce tokom nedelje(mada za prvu nedelju mogu da sklonim sve na klupu, ocekuje se da protivnik zavrsi u minusu), na klupi su Dalton, Hartline i 2 sleepera, Ronnie Hillman i Kenbrell Thompkins

Posted

Prilično grozan roster :PAli i takav je puno bolji od ovog mog autodraftovanog... <_<

Posted

Ne znam sta se desava sa ovim podesavanjima za start drafta. Znam da sam stavio u 11, jos sinoc. Sada je ispalo da nisam.Dodjite 15 minuta ranije, ako mozete, 22 i 45. :dry:

Posted

Zavrsismo za 20 minuta. Kako je dobar draft sa malo ljudi, pa svako ima drim tim. Ekipa mi vredi jedno milijardu dolara

Posted

Posle ne mozes da se odlucis, koga da stavis u tim. ^_^

Posted

To si apsolutno u pravu. Pejton ili RG3? Budi sad pametan. A tek hvataci :isuse:

Posted

Kad meni u reportu stoji da sam najlošiji u ligi na QB sa Ryan-om i Luck-om :lolol: