Jump to content

Yahoo Football 2013

Featured Replies

ok

Ja ne mogu u deset, moze li u 11?

meni sutra uveche sve odgovara

Meni je ok Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2

Dobro. Valjda je sada sve utanaceno. -_-

Ocaj od autodrafta. S' obzirom na protivnika, bice dovoljno za pobedu u 1. kolu. Za nastavak lige... ne znam.

pa sto ne dodje seronjo makedonski?!elem, roster buduceg osvajaca lige:Freeman, V Jax, Mike Williams(ma nisam homer, jok :D), McCoy, Chris Johnson, Vernon, McFadden, Suisham, Minnesota D... izmene naravno moguce tokom nedelje(mada za prvu nedelju mogu da sklonim sve na klupu, ocekuje se da protivnik zavrsi u minusu), na klupi su Dalton, Hartline i 2 sleepera, Ronnie Hillman i Kenbrell Thompkins

Prilično grozan roster :PAli i takav je puno bolji od ovog mog autodraftovanog... <_<

Ne znam sta se desava sa ovim podesavanjima za start drafta. Znam da sam stavio u 11, jos sinoc. Sada je ispalo da nisam.Dodjite 15 minuta ranije, ako mozete, 22 i 45. :dry:

Zavrsismo za 20 minuta. Kako je dobar draft sa malo ljudi, pa svako ima drim tim. Ekipa mi vredi jedno milijardu dolara

Posle ne mozes da se odlucis, koga da stavis u tim. ^_^

To si apsolutno u pravu. Pejton ili RG3? Budi sad pametan. A tek hvataci :isuse:

Kad meni u reportu stoji da sam najlošiji u ligi na QB sa Ryan-om i Luck-om :lolol:

Pejtone, Boze fudbala :Hail:

Pejtone, Boze fudbala :Hail:
:frust: