zoki Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Meni je ok Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
mandingo Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Ocaj od autodrafta. S' obzirom na protivnika, bice dovoljno za pobedu u 1. kolu. Za nastavak lige... ne znam.
freakns Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 pa sto ne dodje seronjo makedonski?!elem, roster buduceg osvajaca lige:Freeman, V Jax, Mike Williams(ma nisam homer, jok :D), McCoy, Chris Johnson, Vernon, McFadden, Suisham, Minnesota D... izmene naravno moguce tokom nedelje(mada za prvu nedelju mogu da sklonim sve na klupu, ocekuje se da protivnik zavrsi u minusu), na klupi su Dalton, Hartline i 2 sleepera, Ronnie Hillman i Kenbrell Thompkins
Apollo Creed Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Prilično grozan roster :PAli i takav je puno bolji od ovog mog autodraftovanog... <_<
Miljenko Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Ne znam sta se desava sa ovim podesavanjima za start drafta. Znam da sam stavio u 11, jos sinoc. Sada je ispalo da nisam.Dodjite 15 minuta ranije, ako mozete, 22 i 45.
San Epifanio Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Zavrsismo za 20 minuta. Kako je dobar draft sa malo ljudi, pa svako ima drim tim. Ekipa mi vredi jedno milijardu dolara
Miljenko Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Posle ne mozes da se odlucis, koga da stavis u tim. ^_^
San Epifanio Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 To si apsolutno u pravu. Pejton ili RG3? Budi sad pametan. A tek hvataci
Jean-Luc Picard Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Kad meni u reportu stoji da sam najlošiji u ligi na QB sa Ryan-om i Luck-om
Recommended Posts