Jump to content
IGNORED

Mustafa Kemal'in askerleri

InvisibleLight

Recommended Posts

Posted

Pobeda je objavljena, samo jos da znamo ko ju je objavio...

Posted

Ili mnogo više...

Jbg, ako tamo misle da su posle svih "uspesnih" intervencija sirom sveta bogom dani da srede zemlju od 80kk stanovnika, onda je za njih severna koreja centrala zdravog razuma...

Posted

Meni je zanimljivo koliko su strpljivo oni ovo organizovali. Koliko godina je vec Erdogan na vlasti? I pritom progresivno povecava svoju vlast, menja zakone i ustav cak (ako se ne varam) u skladu sa sopstvenom zeljama i potrebama, obracunava se sa neistomisljenicima u svim sferama, od vojske do medija, pobedjuje na izborima... i onda se desi ovo. Ako im uspe, tj.

Posted

sto bi rekao nas premijer, zasto bas sada i kome ovo najvise odgovara.

ne, premijer ce reci kako mi imamo stabilnost koju je potrebno cuvati za razliku od turske

Posted

U Turskoj sumnjaju da je Erdogan možda sve izrežirao, ovo mi javlja Turčin

Sent from my MI 4LTE

Posted

Da li je Keri još uvek u Moskvi ili je večeras otišao?

Posted

Da li je Keri još uvek u Moskvi ili je večeras otišao?

bio je do pre par sati.

Posted

Cudo da nema nikakvih glasova od levicara, do sada su oni bili redovni na pucevima...

Posted

ako je ovo pro us puč, onda da se sačeka potez vladimira vladimiroviča

:huh:

a šta bi pa on mogao da potegnetm

Posted

bio je do pre par sati.

Inetersting...

Posted

Kerijeva izjava je, čini mi se, jasna... Ovo je pro US puč...

Pogotovo što se još niko drugi nije oglasio...

Meni je samo nada da ovo nisu izveli neki od USA kontrolisani islamisti, nego neka sekularna ekipa, koja će da samo resetuje brojač, i pusti izbore ponovo, u koliko-toliko, poštenim uslovima...

Posted

Meni je samo nada da ovo nisu izveli neki od USA kontrolisani islamisti, nego neka sekularna ekipa, koja će da samo resetuje brojač, i pusti izbore ponovo, u koliko-toliko, poštenim uslovima...

ma daj, koji više pošteni uslovi i izbori 

• Create New...