Jump to content
IGNORED

FK Partizan 2013/14

žaro

Recommended Posts

Posted

Ko ga jebe.

Glupa seljacina koja se kurci. Da nije molio za oprost i postao veci katolik od pape™ niko ne bi kurcem mrdnuo kao sto nije u slucaju mnogih drugih.

Da je normalna drzava odjebali bi ga pa nek ga brane drugari koji su mu oprostili.

Nije tačno zato što je bilo napada i pre toga. Mnogo pre toga. A čak se pričalo i da je jedan od preduslova da uopšte potpiše za Partizan da uživa zaštitu određenih ljudi koji su se tada visoko kotirali u Alkatrazu.

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

606

• Ted

537

• Kreator

365

• Filipenko

359

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Osim sto je i policajac zavrsio u bolnici sa Stojkovicem...

Toga nema nigde u tekstu.

Posted (edited)

Nije tačno zato što je bilo napada i pre toga. Mnogo pre toga. A čak se pričalo i da je jedan od preduslova da uopšte potpiše za Partizan da uživa zaštitu određenih ljudi koji su se tada visoko kotirali u Alkatrazu.

i sad kad je propo alkatraz ja moram da mu placam obezbedjenje. ako, fala bogu, samo nek je ziv i zdrav...

Edited by Bright Billy
Posted

Jebote, da je harper lee svaki put napuštao forum kada bi ga uhvatili u raskoraku, ne bi ga ovde bilo još od 2007. Obraz k'o đon kada može drugima da zamera tako nešto.

A jel si toliko neinteligentan da ne provaljujes da si mu na Ignore i da dzabe pljujes po coveku na svakoj temi a on ti ne odgovara?

Posted (edited)

Toga nema nigde u tekstu.

"Vladimira su sproveli sa splava dok se držao za glavu. Videlo se da krvari s leve strane. Bilo je veoma kasno, oko pola četiri ujutro, i svi su počeli da se razilaze. Da se nije umešalo obezbeđenje splava, ko zna kako bi se sve završilo", rekao je jedan od očevidaca.

Kako kaže, i čovek iz Stojkovićevog obezbeđenja je povređen. On, kao i golman, pomoć su potražili u jednoj privatnoj klinici na Novom Beogradu.

da li shvatate koliko mašite fudbal?

edit

ne mislim na kvotovani deo nego na relativizaciju, šaljenje™…

Edited by kud u maglu Simoviću
Posted

i sad kad je propo alkatraz ja moram da mu placam obezbedjenje. ako, fala bogu, samo nek je ziv i zdrav...

Sve je to povezano sa policijom i bezbednosnim agencijama svakako. Neki drugi ljudi su tu sad glavni,ali me njihova struktura prilično ne interesuje. Poenta mog posta je bila da je pritisak postojao i pre te majice koju je nosio tako da kad si me već citirao,mogao si i da pročitaš šta sam napisao a šta nisam.

Posted (edited)

Sve je to povezano sa policijom i bezbednosnim agencijama svakako. Neki drugi ljudi su tu sad glavni,ali me njihova struktura prilično ne interesuje. Poenta mog posta je bila da je pritisak postojao i pre te majice koju je nosio tako da kad si me već citirao,mogao si i da pročitaš šta sam napisao a šta nisam.

Poenta je da je on naj*bao onog trenutka kada se usudio da obuce Partizanov dres, a to je opravdano kroz " ko ga je*e stav " million puta do sada.

Mrznja je bolest

edit : typo

Edited by crosman
Posted

@theanswer

nisam hteo da osporavam to sto si napisao, vec sam se samo nadovezao.  

Posted

da li shvatate koliko mašite fudbal?

edit

ne mislim na kvotovani deo nego na relativizaciju, šaljenje™…

U tekstu koji je Filip postavio ovoga nema, druge nisam citao.

Posted

I još jedna stvar,uzgred budi rečeno,jel urednik telegrafa i dalje Aleksandar Jovanović,samoproklamovani Sir Oliver?

Pošto ako jeste,mislim da bi on mogao da ima prilično pouzdane informacije oko toga šta se dešava u i oko tih grupa,bar što se tiče Zvezdinih navijača.

Ako nije,praštajte.

Posted

ne znam ko je urednik telegrafa, al vest je svakako prepisana iz alo-a. pritom je blic objavio drugaciju verziju dogadjaja, a blic i alo su ista firma.

Posted

Karikirao sam ali moram priznati da sam jako razocaran reakcijama :/
Sto se doticnog tice taman sam se bio ponadao da su svi zaboravili na njega, cemu sam se i nadao od pocetka posto je realno previse nebitan lik da bi se o njemu za par desetina godina pricalo kao o 1 najkontroverznijem preletacu™ al jebiga, ocigledno smo u vecem kurcu nego sto sam mislio. Drustvo kao takvo.

Posted

ne znam ko je urednik telegrafa, al vest je svakako prepisana iz alo-a. pritom je blic objavio drugaciju verziju dogadjaja, a blic i alo su ista firma.

Više verujem telegrafu nego blicu. Bez zezanja.

Posted

Karikirao sam ali moram priznati da sam jako razocaran reakcijama :/

Sto se doticnog tice taman sam se bio ponadao da su svi zaboravili na njega, cemu sam se i nadao od pocetka posto je realno previse nebitan lik da bi se o njemu za par desetina godina pricalo kao o 1 najkontroverznijem preletacu™ al jebiga, ocigledno smo u vecem kurcu nego sto sam mislio. Drustvo kao takvo.

pa kako nismo kad policija mora vec godinama da ga cuva zbog potpuno nebitne stvari.

Posted

@theanswer

realno, novinari nagadjaju jer se ta navijacko-dilersko-menadzersko-zelenasko-pandurska scena toliko pretumbala u prethodnih godinu-dve da tu niko ne moze da pohvata o cemu se radi.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...