theanswer Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 Ko ga jebe. Glupa seljacina koja se kurci. Da nije molio za oprost i postao veci katolik od pape niko ne bi kurcem mrdnuo kao sto nije u slucaju mnogih drugih. Da je normalna drzava odjebali bi ga pa nek ga brane drugari koji su mu oprostili. Nije tačno zato što je bilo napada i pre toga. Mnogo pre toga. A čak se pričalo i da je jedan od preduslova da uopšte potpiše za Partizan da uživa zaštitu određenih ljudi koji su se tada visoko kotirali u Alkatrazu.
harper lee Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 Osim sto je i policajac zavrsio u bolnici sa Stojkovicem... Toga nema nigde u tekstu.
Bright Billy Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 (edited) Nije tačno zato što je bilo napada i pre toga. Mnogo pre toga. A čak se pričalo i da je jedan od preduslova da uopšte potpiše za Partizan da uživa zaštitu određenih ljudi koji su se tada visoko kotirali u Alkatrazu. i sad kad je propo alkatraz ja moram da mu placam obezbedjenje. ako, fala bogu, samo nek je ziv i zdrav... Edited May 12, 2014 by Bright Billy
LeBron Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 Jebote, da je harper lee svaki put napuštao forum kada bi ga uhvatili u raskoraku, ne bi ga ovde bilo još od 2007. Obraz k'o đon kada može drugima da zamera tako nešto. A jel si toliko neinteligentan da ne provaljujes da si mu na Ignore i da dzabe pljujes po coveku na svakoj temi a on ti ne odgovara?
kud u maglu Simoviću Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 (edited) Toga nema nigde u tekstu. "Vladimira su sproveli sa splava dok se držao za glavu. Videlo se da krvari s leve strane. Bilo je veoma kasno, oko pola četiri ujutro, i svi su počeli da se razilaze. Da se nije umešalo obezbeđenje splava, ko zna kako bi se sve završilo", rekao je jedan od očevidaca. Kako kaže, i čovek iz Stojkovićevog obezbeđenja je povređen. On, kao i golman, pomoć su potražili u jednoj privatnoj klinici na Novom Beogradu. da li shvatate koliko mašite fudbal? edit ne mislim na kvotovani deo nego na relativizaciju, šaljenje™… Edited May 12, 2014 by kud u maglu Simoviću
theanswer Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 i sad kad je propo alkatraz ja moram da mu placam obezbedjenje. ako, fala bogu, samo nek je ziv i zdrav... Sve je to povezano sa policijom i bezbednosnim agencijama svakako. Neki drugi ljudi su tu sad glavni,ali me njihova struktura prilično ne interesuje. Poenta mog posta je bila da je pritisak postojao i pre te majice koju je nosio tako da kad si me već citirao,mogao si i da pročitaš šta sam napisao a šta nisam.
crosman Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 (edited) Sve je to povezano sa policijom i bezbednosnim agencijama svakako. Neki drugi ljudi su tu sad glavni,ali me njihova struktura prilično ne interesuje. Poenta mog posta je bila da je pritisak postojao i pre te majice koju je nosio tako da kad si me već citirao,mogao si i da pročitaš šta sam napisao a šta nisam. Poenta je da je on naj*bao onog trenutka kada se usudio da obuce Partizanov dres, a to je opravdano kroz " ko ga je*e stav " million puta do sada. Mrznja je bolest edit : typo Edited May 12, 2014 by crosman
Bright Billy Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 @theanswer nisam hteo da osporavam to sto si napisao, vec sam se samo nadovezao.
harper lee Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 da li shvatate koliko mašite fudbal? edit ne mislim na kvotovani deo nego na relativizaciju, šaljenje™… U tekstu koji je Filip postavio ovoga nema, druge nisam citao.
theanswer Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 I još jedna stvar,uzgred budi rečeno,jel urednik telegrafa i dalje Aleksandar Jovanović,samoproklamovani Sir Oliver? Pošto ako jeste,mislim da bi on mogao da ima prilično pouzdane informacije oko toga šta se dešava u i oko tih grupa,bar što se tiče Zvezdinih navijača. Ako nije,praštajte.
Bright Billy Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 ne znam ko je urednik telegrafa, al vest je svakako prepisana iz alo-a. pritom je blic objavio drugaciju verziju dogadjaja, a blic i alo su ista firma.
Feindouno Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 Karikirao sam ali moram priznati da sam jako razocaran reakcijama :/Sto se doticnog tice taman sam se bio ponadao da su svi zaboravili na njega, cemu sam se i nadao od pocetka posto je realno previse nebitan lik da bi se o njemu za par desetina godina pricalo kao o 1 najkontroverznijem preletacu al jebiga, ocigledno smo u vecem kurcu nego sto sam mislio. Drustvo kao takvo.
theanswer Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 ne znam ko je urednik telegrafa, al vest je svakako prepisana iz alo-a. pritom je blic objavio drugaciju verziju dogadjaja, a blic i alo su ista firma. Više verujem telegrafu nego blicu. Bez zezanja.
Кристофер Лумумбо Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 Karikirao sam ali moram priznati da sam jako razocaran reakcijama :/ Sto se doticnog tice taman sam se bio ponadao da su svi zaboravili na njega, cemu sam se i nadao od pocetka posto je realno previse nebitan lik da bi se o njemu za par desetina godina pricalo kao o 1 najkontroverznijem preletacu al jebiga, ocigledno smo u vecem kurcu nego sto sam mislio. Drustvo kao takvo. pa kako nismo kad policija mora vec godinama da ga cuva zbog potpuno nebitne stvari.
Bright Billy Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 @theanswer realno, novinari nagadjaju jer se ta navijacko-dilersko-menadzersko-zelenasko-pandurska scena toliko pretumbala u prethodnih godinu-dve da tu niko ne moze da pohvata o cemu se radi.
Recommended Posts