duda Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 jj terminatorništa, kako stvari stoje, videće se prekosutramislim da taj meč neću gledati, poštedeću svoje živcejelena ako ima neki karakter, mora da se osveti (pre svega samoj sebi) za ono sramotno sf 2010-e
koksy Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 Imao je čitavih 7,5 sati da dobro zapamti kako se stvarno zove "the other one"Ja stvarno mislim da on nema pojma ko je Olga Govortsova ali to ti je otprilike kao da nekog ko je izazvao tešku saobraćajnu nesreću braniš time što kažeš "nešto se mislim, možda je čovek prosto bio pijan"ma okej.ama potezanje mizoginije mi ipak deluje preteranim. ako smatra ženski tenis nižim oblikom te igre, cenim da to još uvek nije dovoljan uslov da bi ga se okarakterisalo neprijateljem ženskog roda kao takvog.
InvisibleLight Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 ma okej.ama potezanje mizoginije mi ipak deluje preteranim. ako smatra ženski tenis nižim oblikom te igre, cenim da to još uvek nije dovoljan uslov da bi ga se okarakterisalo neprijateljem ženskog roda kao takvog.slazem se, on je neprijatelj mozga kao takvog:"Agassi was my idol, but he really dissapointed me when he married Steffi." Asked to comment on Kournikova: "She isn't all that beautiful, it's just the other female players are just so ugly. I've never seen at least pretty tennis player, except Sabatini.""I know there are some homosexual male players, but I try not to have any contact with them. And as for women, I know Mauresmo is a pervert."ko je pratio njegove ranije izjave, i cuvenu tviter diskusiju o zaradama( ima ovde sve o tome) zna o cemu se radi
Jean-Luc Picard Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 (edited) Dok čekamo kišu da stane, mada ovo 'ladno može i na "Tenis-humor" :DGulbis: 'I respect Roger, Rafa, Novak and Murray but for me all 4 of them are boring players. Their interviews are boring'Fedov odgovor: "I know what Gulbis means. But it's not always our fault. We have to do so many press conf., he does less" Edited May 30, 2013 by Jean-Luc Picard
yolo Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 kakve su sanse da djovak ekspresno ispusi, nervira me ovo shpanovanje nacije na pobedu na RG od cega nece biti nista. pa sto pre pofasta, manje ce boleti.
harper lee Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 kakve su sanse da djovak ekspresno ispusi, nervira me ovo shpanovanje nacije na pobedu na RG od cega nece biti nista. pa sto pre pofasta, manje ce boleti.Gotovo nikakve. Ovo je jedan od cetiri turnira ove godine koje ce igrati kao posednut, a tada ga je jako tesko pobediti cak i ako si jedan od najboljih igraca na svetu a kamoli neki anonimus. U kakvoj god da je Novak formi sumnjam da mu se moze desiti da ispadne pre polufinala sa Rafom.
Recommended Posts